Header Ads

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ που ΜΕΤΡΑΝΕ :ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΕΛΛΑΔΑ… … Οφείλουμε να αλλάξουμε απ’ ότι καταντήσαμε σήμερα. Τώρα είναι η ώρα…

Βαβέλ της εθνικής μας ταυτότητας. Δυστυχώς τα τελευταία ειδικά χρόνια, η Ελλάδα κυριαρχείται από μιζέρια, φτώχια και υποταγή σε ξένους και εγχώριους συνωμότες.
Ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις “NOVARTIS” , αλλάζεις κανάλι και βλέπεις Κουφοντίνα. Πας στο κανάλι της Βουλής και βλέπεις το Μάρδα να ανακρίνει τον Άδωνη. Κι εδώ αρχίζει πλέον η ξεφτίλα…
Διότι οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο και διαρκώς προκαλούν, οι Αλβανοί οραματίζονται μεγάλη Αλβανία και Τσάμηδες, το Σκοπιανό όλο συζητιέται και μάλλον ξέρουμε όλοι μας την κατάληξη. Ειδικά με αυτούς που μας κυβερνούν σήμερα. Τι κι αν φωνάξαμε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική. Κατά δήλωση του κου Κοτζιά σε επίσημη συνέντευξη η συγκέντρωση της Αθήνας ήταν μια αποτυχημένη απόπειρα της δεξιάς αντιπολίτευσης και με ήσυχη τη συνείδησή του θα συνεχίσει τη διαπραγμάτευση !
Βλέπουμε το ίδιο εθνικό θέμα ; Τι γίνεται εδώ ;
Στην καθημερινότητά μας αντιμετωπίζουμε συνεχείς κι ασταμάτητες κλοπές σπιτιών, καταστροφές από Θεομηνίες όπως στη Μάνδρα κι ένα σωρό άλλα.
Κι εμείς τι περιμένουμε τρομάρα μας ;
Τα σχολεία μηδενίστηκαν, τα νοσοκομεία χωρίς γιατρούς. Κουκουλοφόροι «ασκούν» εξουσία. Τα «φιλαράκια» μας…
Και σε παγκόσμια κλίμακα, οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αναστροφή των πόλων της γης, για καταστροφές από ηλιακούς ανέμους, για ακτινοβολίες που θα πλήξουν την υγεία όλων των ζώντων οργανισμών.
Τα έχω πει και γράψει κι άλλες φορές. Κάτι όμως πρέπει επιτέλους ν’ αλλάξει. Ας μιλήσουν οι νέοι. Ας δουν τους εθνομηδενιστές κυβερνώντες-όπως διάβασα αυτόν τον χαρακτηρισμό σε ένα άρθρο περί τουρκικής επιθετικότητας-κι ας φωνάξουν ΦΥΓΕ στον άνθρωπο που μαθηματικά μας οδηγεί σε αφελληνισμό κι αφανισμό.
Εμείς ως Έλληνες έχουμε υποχρέωση να δίνουμε διαρκώς μηνύματα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Όπως κάνουμε σε όλη την ιστορία μας. Αλλά για να (ξανά)γίνει αυτό, οφείλουμε να αλλάξουμε απ’ ότι καταντήσαμε σήμερα. Τώρα είναι η ώρα.


Φεβρουάριος 2018
Ευγενία Γ.Μαρσέλη
Αρχαία Φενεός
Κορινθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια