Header Ads

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2017 ΠΑΛΑΤΣΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ Μία αξιόλογος Επιστήμων και Άνθρωπος!

Γράφει και ευχαριστεί ο Ελευθέριος
Νικολάου Σαββανικολάου.

Σαν παλιός αρθρογράφος και ηθοποιός της ελαφρού μουσικού θεάτρου και της επιθεωρήσεως της σχολής ελληνικής θεατρικής τέχνης και κινηματογράφου έχω αρθρογραφήσει 65 χρόνια για την Μικρά Ασία, την Εθνική Αντίσταση, την κατοχή , την Ορθόδοξη Χριστιανική εκκλησία, τον αθλητισμό, το θέατρο, καθώς και διάφορα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά γεγονότα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και ειδικά για την ωραιότερη πόλη της Ελλάδος την ΚΟΡΙΝΘΟ, που ο Δήμαρχος Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός με το εκλεκτό του επιτελείο την έκανε ομορφότερη. Ότι δεν έκαναν όλοι οι Δήμαρχοι σε 70 χρόνια, τα έκανε σε 8 χρόνια και δεν ντρεπόμαστε να λέμε πως είμαστε Κορίνθιοι.

Σαν δημότης της Κορίνθου και μικρασιατικής καταγωγής β’ γενιάς, θα ήμουν αγνώμων να μην ευμενήσω να γράψω δυο λόγια για την οφθαλμίατρο Παλάτσου Ευγενία του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, που πήρα σειρά εδώ και δύο μήνες να χειρουργήσω το αριστερό μου μάτι από καταρράκτη, ενώ το δεξιό μου μάτι το είχα χειρουργήσει πριν 5 έτη, και είχα πάθει μόλυνση και δυσκολευόμουν πολύ στην αρθρογραφία μου.

Λόγο που οι γονείς μου είχαν πρόβλημα με τα μάτια τους, ασχολήθηκα με τους κάτωθι οφθαλμιάτρους, τον κο Ιωάννη Κίνα από την Κόρινθο και με τους τακτικούς καθηγητές του Πανεπιστημίου Αθηνών, 1ον τον κο Βλησσαρόπουλο Βασίλειο, 2ον τον κο Χαραμή και 3ον τον κο Τοπάλη και είχαν μεγάλη επιτυχία οι επεμβάσεις που έκαναν στους γονείς μου. Γι αυτό ήθελα για την εργασία μου ως αρθρογράφος να βρω έναν καλό οφθαλμίατρο και πληροφορήθηκα από την γραμματέα του Νοσοκομείου ότι όλοι οι οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου Κορίνθου είναι άριστοι και μου έκλεισαν ραντεβού για τις 22-09-2017.

Η γιατρός Παλατσού Ευγενία, που είναι όνομα και πράγμα, που η ευγένειά της και η καλοσύνη της δεν έχουν όρια, όταν με χειρούργησε άνοιξαν οι ουρανοί και δεν το πίστευα, και της έδωσα με μεγάλη μου χαρά τα; καλύτερες ευχές μου, και την ευχαρίστησα, που θα μπορέσω να συνεχίσω την αρθρογραφία, διότι έχω να γράψω πολλά ακόμα.

Λόγο του επαγγέλματός μου έχω πολλές γνωριμίες στην Κόρινθο και με ρωτούσαν οι φίλοι μου, που εγχειρίστηκες και τους είπα στο Νοσοκομείο Κορίνθου, από την κα Παλατσού Ευγενία και μου έλεγαν πως την ξέρουν, πως είναι πολύ καλή και εγώ με την σειρά μου, γιατί μου έδωσε το φως μου , που είναι το ωραιότερο πράγμα στο κόσμο, όπως είπε ο Σωκράτης ο Σοφός, της εύχομαι από την καρδία μου. ΠΙΚΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΔΑΚΡΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΣΤΑΞΕΙ και να είναι καλά στην υγεία της και να έχει πάντα επιτυχίες στο επέγγελμά της. Χίλια ευχαριστώ.

Με πολύ αγάπη και εκτίμηση

Ελευθέριος Νικολάου – Σαββανικολάου
Κόρινθος, 24 Νοεμβρίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια