Header Ads

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ /Φ.1807

ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΚΟΥΛΑΓΚ
  


Γράφει και Επιμελείται: Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ν. ΣΑΡΕΛΑΣ


Χωρίς πολλά λόγια, από το 2010 που εφαρμόζονται τα Μνημόνια, μετά την ξαφνική εισβολή στη χώρα των σύγχρονων τανκς, που είναι οι τράπεζες, οι δανειστές μας πήραν ορυκτό πλούτο, αιολική ενέργεια, λιμάνια, αεροδρόμια, τουριστικά φιλέτα, επιχειρήσεις και υποδομές. Όλο τον δημόσιο εθνικό πλούτο. Έτσι, χωρίς πια δημόσια περιουσία, χωρίς εθνική κυριαρχία και χωρίς εφαρμογή του Συντάγματος, οι εισβολείς των κατακτητών περνούν τώρα στη β’ φάση για να πάρουν τα ΣΠΙΤΙΑ μας. Πώς; Πολύ απλά και με άριστα μεθοδευμένο νόμο που ψηφίστηκε, ψηφίζεται και θα ψηφιστεί. Σε 5 χρόνια από τώρα, ο κάθε Έλληνας θα παίρνει μισθό 400500 ευρώ, ο κάθε συνταξιούχος 350 ευρώ σύνταξη, αν κάποιοι θα παίρνουν κάτι παραπάνω, θα είναι πολύ λίγοι. Δηλαδή θα είναι οι εξαιρέσεις.

Με τα χρήματα αυτά, όπως είναι φυσικό, κανένας από εμάς δε θα μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς κι έτσι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δε θα μπορεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Αποτέλεσμα της νέας κατάστασης θα είναι η δέσμευση της περιουσίας του και ο πλειστηριασμός του σπιτιού του αφού δε θα μπορεί να πληρώνει τις δόσεις του. Αυτομάτως λοιπόν όλα τα δάνεια θα γίνουν κόκκινα και θα πουληθούν σε ξένες εταιρείες όπως γίνεται τώρα με όλα τα δάνεια που δεν εξυπηρετούνται. Συμπέρασμα: μετά τη δημόσια περιουσία, οι δανειστές-τοκογλύφοι θα πάρουν και την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων αφήνοντας τους άστεγους. Αυτό λοιπόν το κεραμίδι που ήταν το όνειρο του κάθε Έλληνα δε θα υπάρχει. Θα μας το πάρουν όχι οι κομμουνιστές, όπως μας φόβιζαν παλιά, αλλά θα μας το πάρουν οι εταίροι μας, οι δανειστές, οι τοκογλύφοι, μέσω της Αριστερής κυβέρνησης -Θεός να την κάνει Αριστερή. Έτσι, η για πρώτη φορά Αριστερά θα κολεκτιβοποιήσει την ελληνική κοινωνία όχι με τις αρχές του Μαρξισμού-Λενινισμού και του υπαρκτού σοσιαλισμού, αλλά με την πολιτική των τοκογλύφων δανειστών που υπηρετεί δουλικότατα.

Και τι θα γίνουν όλα αυτά τα σπίτια των Ελλήνων που θα κατασχεθούν και θα εκποιηθούν;

Τα καλύτερα από αυτά θα τα πουλήσουν σε ξένους. Κινέζους, Γερμανούς, Ρώσους, Αμερικανούς κ.λπ. πλουτοκράτορες και επενδυτές. Τα σπίτια δεύτερης κατηγορίας θα πουληθούν ή θα νοικιαστούν κυρίως σε ευρωπαίους συνταξιούχους για να έχουν ένα διαμέρισμα στον παράδεισο μας για τις διακοπές τους.

Έτσι η χώρα θα μεταβληθεί σε ένα απέραντο προλεταριάτο με πολίτες που φυτοζωουν χωρίς φάρμακα, χωρίς περίθαλψη, χωρίς σπίτι, χωρίς μεροκάματο και χωρίς δυνατότητα αντίστασης. Κάθε άρνηση στα καλέσματα της εξουσίας θα σημαίνει απόλυση και πρόσληψη άλλου υπαλλήλου, όχι με 350400 ευρώ, αλλά με 100150 ευρώ. Την ίδια εποχή θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία παντού έτσι ώστε να υπάρχει σε κάθε πόλη και χωριό ένας στρατός εξαθλιωμένων υπαλλήλων.

Το ίδιο θα γίνει στα σχολεία, στους παιδικούς σταθμούς, στο στρατό και σε οποιαδήποτε κοινωνική κρατική δομή όπου όλοι ανεξαιρέτως θα αναφέρονται μόνο με ένα όνομα ή έναν αριθμό χωρίς να τηρείται κανένα στοιχείο της εθνικής μας κουλτούρας, της λαϊκής παράδοσης και κληρονομιάς.

Το πείραμα επομένως θα έχει επιτυχία και θα έχουμε το πρώτο Κράτος στον κόσμο με ανθρώπους-αριθμούς, χωρίς εθνική ταυτότητα, χωρίς ιδιοπροσωπία, χωρίς γλώσσα, χωρίς μετρητά, παρά μόνο με ηλεκτρονικές κάρτες χωρίς ελευθερία κινήσεων. Με απλά λόγια δηλαδή ένα κράτος στρατόπεδο Γκουλάγκ, Νταχάου. Τι δεν καταλαβαίνετε; Όλα ήταν στημένα από την αρχή. Η χώρα είναι στον αέρα...

*Ο κ. Θεόδωρος Σαρέλας, είναι κειμενογράφος, κάτοικος Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια