Header Ads

Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1761

ο «Κορίνθιος»


ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Παίζεται το παιχνίδι του ΟΗΕ στο Μεταναστευτικό...

Σχέδιο καθοδηγούμενο από τον ΟΗΕ βρίσκεται σε εξέλιξη για εποικισμό της Ευρώπης με μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες. Όπως γράφει η βρετανική Express, ο ΟΗΕ συμβουλεύει την Ευρώπη να δεχθεί πολλά εκατομμύρια μετανάστες για να αντιμετωπίσει το δημογραφικό της πρόβλημα.

Μιλάμε δηλαδή ξεκάθαρα για εποικισμό, αφού οι πρόσφυγες και μετανάστες έρχονται για να εγκατασταθούν μόνιμα, ώστε να «αναπληρώσουν» το υποτιθέμενο δημογραφικό πρόβλημα της Ευρώπης. Όλα αυτά ο ΟΗΕ τα εισηγείται σε μια έκθεση του το 2001, δηλαδή προαναγγέλλει αυτά, που πλέον σήμερα συμβαίνουν ... «ανθρωπιστικά».

Η έκθεση του ΟΗΕ προτείνει να «αναπληρωθούν» τα «κενά» των ντόπιων πληθυσμών στις χώρες της Ε.Ε. με μετανάστες. Στην έκθεση αναφέρεται ότι πρέπει να εισέρχονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση 612.000 μετανάστες κάθε χρόνο μεταξύ των ετών 2000-2025 και 1.300.000 κάθε χρόνο μεταξύ των ετών 2025-2050. Αυτό προτείνεται, αντί να καταπολεμηθεί η υπογεννητικότητα και το δημογραφικό, που τόσο πολύ πολεμιούνται από τους κρατούντες. Υπενθυμίζουμε ότι αυτά ακριβώς υποστήριξαν και δύο υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα στις αρχές του 2016, στη συνέχεια σιώπησαν από τις έντονες αντιδράσεις. Βεβαίως η λιτότητα που είχε επιβάλλει η Γερμανία μόνο την αύξηση των γεννήσεων δεν ευνοεί. Τι προειδοποιούν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι: Ο Πλάτων, πριν 25 αιώνες, γράφει:

«Αν όμως ο πληθυσμός [της πόλης, δηλ. του κράτους] ελαττωθεί και πέσει κάτω από τον επιθυμητό αριθμό, δεν πρέπει να φέρνουμε στην πόλη ξένους πολίτες, που δεν έχουν εκπαιδευθεί με τον σωστό τρόπο» («Νόμοι», 741a). Ενώ και ο Πλούταρχος, 20 αιώνες πριν, εξηγεί γιατί: «Οι πολλές και ποικίλες ποιότητες, που περικλείουν αντιθέσεις και είναι δύσκολο να τις δαμάσεις, καταστρέφονται προτού βρεθούν μαζί, εφόσον, όπως σε πόλη με ανθρώπους μιγάδες που έχουν συγκεντρωθεί από παντού, δεν είναι εύκολο να φτάσουν σε κατάσταση ενότητας και ομοιοπάθειας, αλλά κάθε μία τραβάει προς αυτό, που της είναι οικείο Τι μας λένε και κάνουν οι αφέντες που κρύβονται πίσω από τα ανδρείκελα που κυβερνάνε δήθεν τις τύχες των Λαών της Ευρώπης, την οποίαν αλλοιώνουν ψυχή τε και σώματι με μουσουλμάνους; Πού είναι τα κόμματα να υπερασπιστούν το δικαίωμα της ευτεκνίας; Γιατί έχουν στοχοποιήσει την πολύτεκνη οικογένεια; Πού το πάνε τελικά οι μηδενιστές;






ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Υποτακτικοί και πολιτικοί στις υπηρεσίες του «Συστήματος»;


Όλοι εμείς οι Έλληνες, ιδιοκτήτες κατ’ επίφαση, αυτού του κακοτράχαλου τόπου με τις ωραίες πεδιάδες, τα πανέμορφα βουνά, τα εκατοντάδες νησιά και ξερονήσια με τις δαντελωτές παραλίες, κομπορρημονούμε για την κληρονομιά, που μας άφησε ο “Φιλόξενος Δίας”.

Ενώ στη διπλανή Ιταλία βουλιάζουν τα πλοία και αφήνουν εκατοντάδες λαθρομετανάστες να πνιγούν, εμείς με κίνδυνο τη ζωή μας πέφτουμε στη θάλασσα για να σώσουμε ανθρώπινες υπάρξεις, που το απάνθρωπο παγκόσμιο σύστημα τους εξανδραπόδισε από την Πατρίδα τους, για τους δικούς του λόγους.

Έρχονται δε Επίσημοι άνδρες της Ελληνικής Πολιτείας και παρασημοφορούν τους σύγχρονους ήρωες, που διακινδύνεψαν για να σώσουν λαθρομετανάστες. Μέχρις ενός σημείου, όλα αυτά μας βρίσκουν σύμφωνους, αλλά οι Ελληνικές Κυβερνήσεις, θα έπρεπε πρωτίστως να περιφρουρήσουν τους Έλληνες.

Να τους προστατέψουν από τη λαιμαργία των καρχαριών, που λυμαίνονται ξηρά και θάλασσα Ελληνική, κατ’ όνομα και μόνο στα χαρτιά, που τα κατάντησαν κουρελόχαρτα οι χαρτογιακάδες υποτακτικοί του ¨Συστήματος¨ Δεν βλέπουμε όμως, να συμβαίνει αυτό το τελευταίο, αφού όλοι, μα όλοι ενδιαφέρονται για το πως θα βολέψουν τους Μουσουλμάνους κατά πλειοψηφία Λαθρομετανάστες στην πρώτη χώρα εισαγωγής τους στην Ευρώπη, τη δύσμοιρη Ελλάδα με τα δέκα εκατομμύρια κατοίκους, που σε λίγα χρόνια θα έχει καταντήσει μία Μουσουλμανική χώρα των 20 και 30 εκατομμυρίων κατοίκων. Δεν βλέπουν πέραν από τη μύτη τους οι πολιτικοί ταγοί ή αποτελούν όλοι μέρος του “Συστήματος”, εφαρμόζουν κατά γράμμα τις έξωθεν εντολές και από εκεί και πέρα “Γαία πυρή μειχθείτο”; Δεν τους απασχολούν οι καμπάνες του Πολέμου, ο μεγαλοϊδεατισμός της Αλβανίας, τα σχέδια Αποσταθεροποίησης της χώρας, το διαφαινόμενο σχέδιο δημιουργίας αναταραχής στα Βαλκάνια, ο απατηλός αλυτρωτισμός των Σλάβων και ο άκρατος νεοοθωμανισμός των τούρκων;

Τους απασχολούν άραγε οι προετοιμασίες επιστροφής της Αλβανικής επιθετικότητας στη Σερβία, στα Σκόπια και στην Ελλάδα, που διαφαίνεται καθαρά στις δηλώσεις του Αλβανού Έντι Ράμα, στις δραστηριότητες του Κοσοβάρου πρωθυπουργού Θάτσι και στη αποσταθεροποίηση της Ελληνικής κατά περίπτωση Κυβέρνησης; Όλα δείχνουν πως οι μεγάλοι παίκτες στην παγκόσμια σκακιέρα στην επιθυμία τους να διακόψουν πιθανή κάθοδο των Ρώσων στη Μαύρη Θάλασσα και στα Βαλκάνια, δεν θα διστάσουν να ξαναπαίξουν το παιχνίδι Πολέμου αποσταθεροποίησης των Βαλκανίων. Γιατί περί άλλα τυρβάζουν οι πολιτικοί ηγέτες; Μήπως η Κυβέρνηση Κυρ. Μητσοτάκη προωθήθηκε στην αρχή για να βολέψει τα σχέδιά τους, ως αντίπαλο δέος της Τουρκίας για να βρεθεί ο τρόπος υποδοχής του «Ασώτου» στους κόλπους του ΝΑΤΟ σε βάρος της Ελλάδας; Λέγω, μήπως; Καυτά τα ερωτήματα...






Δεν υπάρχουν σχόλια