Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1752


ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»



Το «Σιωπητήριο» για τα ευρήματα του Τάφου της Αμφίπολης…


Με αφορμή την οδυνηρή επέτειο σύναψης της Συμφωνίας των Πρεσπών και τη συνάντηση Τσίπρα – Ζάεφ στις Λίμνες της Ελληνικής Μακεδονίας για να γιορτάσουν την Επέτειο, μου ξανάρθαν ένα ένα τα κομμάτια στο παζλ του λεγόμενου «Μακεδονικού Ζητήματος» , που μαθαίναμε νεαροί Ευέλπιδες στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων τη δεκαετία του «50». Παγκόσμιο ενδιαφέρον είχαν προκαλέσει και συνεχίζονταν επί μερικά χρόνια οι ανασκαφές στον σπουδαίο, όπως απεδείχθη, τάφο του λόφου Καστά της Αμφίπολης Σερρών. Η Αρχαιολογική σκαπάνη προχωρούσε εντατικά και προσεκτικά στο έργο της και θα έφερνε στο φως θαυμαστά ιστορικά ευρήματα. Τη μεγάλη εθνική σημασία που ανεμένετο ότι θα έχει η ανακάλυψη αυτού του τάφου, αποδείχθηκε και από το γεγονός ότι μόλις άρχισαν οι ανασκαφές, επισκέφθηκε τον χώρο ο τότε Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Εκείνοι που βρίσκονταν σε διαρκή αγωνία και έτρεμαν, καθώς προχωρούσαν οι ανασκαφές στην Αμφίπολη, ήταν οι γείτονές μας Σκοπιανοί και ειδικότερα οι πολιτικοί ηγέτες της χώρας. Από το 1944, αμέσως μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο μισέλληνας Κροάτης Τίτο της Γιουγκοσλαβίας έδωσε αυθαίρετα, αλλά με απώτερο σκοπό στη Νότια Γιουγκοσλαβία ή Bαρντάσκα το όνομα «Μακεδονία». Τα Σκόπια άρχισαν επίμονα στο εσωτερικό και εξωτερικό της χώρας μια συστηματική πλαστογράφηση της Ιστορίας.

Τα παιδιά τους στα σχολεία διδάσκονταν και εξακολουθούν να διδάσκονται στη λεγόμενη «Μακεδονική γλώσσα», που νομιμοποίησε ο Τσίπρας και κάποιοι τυχάρπαστοι πολιτικοί και ότι η αλύτρωτη «Μακεδονία» του Αιγαίου περιλαμβάνει και τη Θεσσαλονίκη φθάνοντας μέχρι τον Πηνειό. Ο αλυτρωτισμός των σκοπιανών κανακεύεται επί 70 περίπου χρόνια με το όνειρο να βγουν οι Σλαβοι στο Αιγαίο.

Γέμισαν τα Σκόπια και άλλες πόλεις τους με αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου, για να δείχνουν ότι αυτοί, οι Σλαβοι που ήλθαν τον 7ον αιώνα στην περιοχή και οι διπλανοί Αλβανοί είναι απόγονοί τους. Ονόμασαν το Αεροδρόμιό τους «Μέγας Αλέξανδρος», ενώ παραδόξως έχοντας άϋλες πλάτες, που ξεκινούν από το εξωτερικό με σπόνσορα τον Τζορτζ Σόρος κατάφεραν μέσω διπλωματίας και άλλων μέσων να αναγνωριστούν από 150 χώρες, ως «Μακεδονία». Και την ώρα που όλως παραδόξως σταμάτησαν, λες και σφύριξε σιωπητήριο οι ειδήσεις για τα ευρήματα της Αμφίπολης, οι Σκοπιανοί με αποδείξεις αστρολόγων (!) κάνουν ανασκαφές, όπως ισχυρίζονται για να βρουν τον τάφο του Μεγάλου Στρατηλάτη στην περιοχή τους. Το τι θα πάθαιναν τελικά οι σκοπιανοί όταν θα μιλούσαν ελεύθερα οι νεκροί ή ο νεκρός του τάφου της Αμφίπολης με αποδεικτικά στοιχεία στα «Ελληνικά» θα ήταν καταστροφή για την Ιστορική Απάτη πλαστογράφησης της ιστορίας… Αναρωτιέμαι, αν και είμαι βέβαιος τι κρύβεται πίσω από όλη αυτή την υπόθεση, στην οποία δυστυχώς συμπράττουν και δήθεν «Σωτήρες του Ελληνικού Έθνους».

Ο « ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»…


Δεν υπάρχουν σχόλια