Header Ads

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΡΕΙΑ φ.1750

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δημογραφικό: επικίνδυνη πορεία 
Το κέντρο της ζωής και της αναγέννησης των γενεών…

  

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη*

Tο μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας δεν είναι η ευθιξία κάποιων γυναικών, ΛΟΑΤκήδων, πολιτικοορθάκηδων, τηλεπερσόνων, ξέκωλων ή της ιδιόρρυθμης αριστερής μας ΠτΔ και κάτι περίεργων που έχει μαζέψει ο Κυριάκος στο Μαξίμου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι η υπογεννητικότητα, ο επιδεινούμενος δημογραφικός μαρασμός – έχουμε τη δεύτερη χειρότερη επίδοση μετά την Ιταλία. Σε λίγες δεκαετίες θα είμαστε ένα απέραντο γηροκομείο με τον μισό πληθυσμό, δεν θα υπάρχει ασφαλιστικό σύστημα που θα μπορεί να σταθεί, η ύπαιθρος θα ερημώσει τελείως και στις πόλεις μας θα αντικατασταθούμε από επιδοτούμενους τύπους με τραπεζομάντιλα στο κεφάλι και κοπάδια «μωρομάνες», που δεν σκαμπάζουν από όλη αυτή τη μοδέρνα μίρλα και που ακολουθούν τον Αφέντη Πατέρα μπαμπουλωμένες σαν ντολμάδες. Ο Ελληνας άνθρωπος θα εκλείψει, όπως τόσα είδη του ζωικού βασιλείου, αλλά δεν θα ιδρώσει το αυτί όσων κόπτονται ακόμη και για τις λιβελούλες και τις φώκιες.

Μερικά δε από τα επιχειρήματα είναι προσβολή στο πρόσωπο της μάνας μου και του πατέρα μου, που επιβίωσαν από την Κατοχή και, ξεκινώντας από το μηδέν, ανέθρεψαν παιδιά και εγγόνια, όλα επιστήμονες, έδωσαν δύο αξιωματικούς στον Στρατό -μάχιμους, όχι γκομενοφύλακες της εξέχουσας του Ντα Κάπο-, έχτισαν σπίτια, φρόντισαν κτήματα. Μου είπε φίλος «ναι, αλλά η μάνα σου δεν ήταν στέλεχος στην Procter & Gamble». Ναι, αγρότισσα και γαζώτρια ήταν, ακόμη φυτεύει ελιές, αλλά δεν ήξερα πως όλες οι ενδεχόμενες μάνες είναι στελέχη πολυεθνικών. Και πολλές που, και οικονομικά και από άποψη συνθηκών, μπορούν γιατί δεν κάνουν ή κάνουν μόνον ένα; Με βάση τη θεωρία «κάνουμε λιγότερα παιδιά για να τους προσφέρουμε περισσότερα», η γενιά μου δεν θα έπρεπε να γεννηθεί ποτέ!

Σίγουρα παίζουν τεράστιο ρόλο οι υλικές συνθήκες, η δουλειά, τα λεφτά. Όμως, κύρια αιτία του προβλήματος είναι η διαστροφή του κοινωνικού μοντέλου, ο εγωισμός και η δειλία, το παρακμιακό πρότυπο. Οταν έσκασε μύτη η πρωτότοκη κόρη μου δεν είχα γραφείο, δεν είχα αυτοκίνητο, δεν είχα τίποτα, ούτε η γυναίκα μου τότε σταθερή δουλειά.

Μόνο θέληση και αποφασιστικότητα. Δεν μας πέρασε ούτε στιγμή από το μυαλό να εμποδίσουμε αυτή τη συγκλονιστική νέα ύπαρξη να γίνει το κέντρο της ζωής μας. Αγωνιστήκαμε και σήμερα είναι μια νέα, όμορφη γυναίκα, μορφωμένη, που ζει την περιπέτεια της ακαδημαϊκής έρευνας και της πνευματικής αναζήτησης, και είμαι περήφανος, όπως και για τη μικρότερη αδερφή της – τέτοια «φωτοτυπία» μου, που είναι σαν να με τρολάρει ο Θεός. Τίποτα δεν θα είχε σημασία δίχως αυτές – η ζωή μας θα ήταν ανολοκλήρωτη. Προφανώς και είναι επιλογή πρωτίστως της γυναίκας με τη συμβολή του άντρα, είναι όμως χρέος της Πολιτείας και κάθε χώρου όπου διατυπώνεται δημόσιος λόγος να ενθαρρύνουν και να βοηθούν αυτή την επιλογή, να υποστηρίζουν τη ζωή ενάντια στον μαρασμό και τον θάνατο. Και αυτό σημαίνει κίνητρα, συνθήκες υγείας, Παιδείας, ασφάλειας, εργασίας, με επίκεντρο την Ελληνίδα Μάνα, που μόνο αυτή μπορεί να γεννήσει Ελληνες.

Όποιος μιλά για «σεξισμό», «πατριαρχία», «ακροδεξιά λογική», επειδή ο ίδιος προφανώς δεν φύτρωσε στα λάχανα, να πάει να βάλει το κεφάλι του σε έναν κουβά παγωμένο νερό να συνέλθει. Η Φύση δεν είναι «ακροδεξιά», «φασιστική» και ό,τι άλλο γεννά ο κάλος στον εγκέφαλο των ορθοπολιτικών καλικαντζάρων.

Η χώρα πεθαίνει και εμείς καθόμαστε και πιάνουμε ψιλοκουβέντα με ψυχανώμαλους, φορείς απόψεων που χαντακώνουν την Πατρίδα και τις γυναίκες ή ασχολούνται με ανύπαρκτα δικαιώματα ανύπαρκτων «φύλων». Σας παραπέμπω στο πρόγραμμά μας για το Δημογραφικό στη σελίδα μας, όμως η πρώτη μάχη που έχουμε να δώσουμε είναι αυτή για τη Λογική και την Αλήθεια, από τις οποίες οι Απόστολοι του Μαρασμού έχουν πάρει διαζύγιο.

Οφείλουμε πρωτίστως να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους και να απαιτήσουμε η δημιουργία οικογένειας να γίνει κεντρική αξία της Παιδείας μας, να προετοιμάσουμε αγόρια και κορίτσια για τον ρόλο και τις ευθύνες τους ως αυριανούς γονείς και να εξοβελίσουμε τα παρακμιακά, ψυχοφθόρα και εθνοκτόνα πρότυπα που προβάλλει αντισυνταγματικά η Δημόσια Παιδεία, υπονομεύοντας, αντί να ενθαρρύνει, τις γεννήσεις Ελληνόπουλων.

Όταν έχεις παραδώσει την Παιδεία, τα ΜΜΕ και εν γένει τον δημόσιο λόγο σε εχθρούς της ανθρώπινης φύσης, βαρεμένους πολιτισμικούς μαρξιστές, μην περιμένεις μετά καλλιγραφία από της μυλωνούς τον μηδενιστικό κώλο.

Όταν φορολογείς τα παιδιά και επιδοτείς τους παράνομους εισβολείς, που δεν θα αφομοιωθούν ποτέ, όταν δεν ενημερώνεις και δεν ενθαρρύνεις με πρακτικά μέτρα τα κορίτσια να γίνονται νωρίς μητέρες και υποκύπτεις στην ανθελληνική δράση των Αποστόλων του Μαρασμού, της εγωιστικής σήψης, τότε μετά μην κλαις για την κατάντια και τον αφανισμό σου.

Χρέος και αποστολή της πολιτικής, να γίνει η Ελλάδα ισχυρότερη. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς Ελληνες, χωρίς παιδιά, που δεν αντικαθίστανται από Σουνίτες που στέλνει ο Ερντογάν. Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά απλά:

Να κηρύξουμε την αλήθεια, να αποκαταστήσουμε τις αληθινές αξίες, να συντρίψουμε τους μηδενιστές Αποστόλους του Μαρασμού, να κάνουμε τα πάντα για να γεννιούνται Ελληνόπουλα από μανάδες που θα νιώθουν κέντρο της στοργής και φροντίδας όλου του κράτους, όλων των θεσμών, όλου του Εθνους… 

* Ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι Δικηγόρος των Αθηνών, αρθρογράφος της «δ», Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ neadexia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια