Header Ads

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ Δ. ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ φ.1747

«Καταιγιστικός» Δ.Κούβελας:
«Αντισυνταγματικά τα προνόμια - Ποινικά κολάσιμες σχετικές συζητήσεις»!
  


Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021 
«Καταιγιστικός» ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος τόνισε πως κάθε συζήτηση για προνόμια και υποχρεωτικό εμβολιασμό είναι αντισυνταγματική! «Υπάρχουν νομικές ηθικές και δεοντολογικές συμβάσεις για το τι μπορεί να κάνει ένας γιατρός. Απαγορεύεται η πολιτεία να κοινοποιήσει οποιαδήποτε προσωπική μου πληροφορία. Το θέμα της υποχρεωτικότητας είναι καλυμμένο με πάνω από ένα άρθρο του Συντάγματος, οπότε κάθε νομοθεσία είναι αντισυνταγματική», είπε για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ο καθηγητής.

Για τα προνόμια είπε «αυτό το προνόμιο που έχει ένας εμβολιασμένος είναι πως θα έχει εμβολιστεί και έχει προστασία από τον ιό.

Μιλάμε για διάκριση δικαιωμάτων των πολιτών. Είναι επίσης αντισυνταγματικό να το συζητάμε». Ενώ τόνισε στη συνέχεια και έπειτα από επιμονή των δημοσιογράφων τόνισε «γιατί μιλάμε για έναν δικαίωμα που είναι συνταγματικό; Έχετε διαβάσει το σύνταγμα; Είναι καθαρά η ιατρική η συζήτηση, εγώ δεν μπορώ να αποκαλύψω για κανέναν ασθενή μου. Σε κανέναν! Ούτε στο δικαστήριο. Η νομοθεσία έχει καθοριστεί από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης, εγώ δεν κάνει να σας πω τι έχει ο ασθενής μου. Κανένας γιατρός δεν μπορεί».

Επιπλέον αναφέρθηκε και στην ακίδα λέγοντας πως «μέχρι τον Φεβρουάριο όλοι μας πιστεύαμε ότι αυτή η ακίδα που παράγεται και από τα εμβόλια είναι ένα κλειδί που ξεκλειδώνει το κύτταρο για να μπει μέσα ο ιός. Ξαφνικά τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο προκύψαν δημοσιεύσεις που έλεγαν πως η ακίδα είναι επικίνδυνη από μόνη της, καθώς μπορεί να κάνει θρομβώσεις και να προσβάλει και το μυοκάρδιο. Αυτό συμβαίνει κυρίως στις μικρότερες ηλικίες. Ο ιός δεν ανιχνεύεται στο αίμα, μένει στην ρινική κοιλότητα. Και ξαφνικά βγαίνει ένα δεύτερο άρθρο από πολύ μεγάλο πανεπιστήμιο που λέει ότι ανιχνεύτηκε η ακίδα μετά το εμβόλιο και στα αγγεία. Αν στην Ελλάδα έχουμε 3 παιδάκια που έχουν νοσήσει σοβαρά και στην Αμερική έχουμε 6 περιστατικά στα εμβολιασμένα παιδιά, τότε ο κίνδυνος από τον εμβολιασμό στα παιδιά είναι μεγαλύτερο απ’ ότι από τον ιό.

Γι’ αυτό τον λόγο λέμε αναστολή».

«Διαβάσατε την οδηγία των αεροπορικών να μην πετάνε οι εμβολιασμένοι; Γιατί είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος θρομβώσεων. Είμαστε σε μία πολύ μεγάλη επιστημονική αβεβαιότητα», είπε ο καθηγητής. Επιπλέον είπε «τ’ ότι υπάρχει ένα πολύ καλό αντικαρκινικό δεν σημαίνει πως θα το κάνουμε όλοι μας. Θα το κάνουν το εμβόλιο αυτοί που κινδυνεύουν.

Γιατί να εμβολιάσω έναν πληθυσμό που δεν κινδυνεύει;. Τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιαστούν, εκτός από ελάχιστα. Για έναν 40άρη πχ πρέπει να είναι εξατομικευμένα. Δεν μπορούμε να τους εμβολιάσουμε όλους γιατί δεν ξέρουμε τις συνθήκες», είπε σχετικά με τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια