Header Ads

Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΣΤΟ MADRID OPEN φ.1742

Πρεμιέρα με τον Περ ο Τσιτσιπάς στη Μαδρίτη 
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη του Madrid Open κόντρα στον Μπενουά Περ
  

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρχίζει την Τετάρτη (22:00, Cosmote Sport 6) κόντρα στον Μπενουά Περ τις υποχρεώσεις του στο Madrid Open. Ο έλληνας τενίστας αρχίζει απευθείας από το 2ο γύρο και θα συναντήσει τον Γάλλο, που απέκλεισε με 6-4, 7-5 τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι. Οι δυο τους έπαιξαν πριν από λίγες εβδομάδες στο Mexican Open, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να επικρατεί με 6-3, 6-1. Το 2019 στην Ουάσινγκτον ο Έλληνας είχε κερδίσει με 7-5, 6-0, ενώ ο Γάλλος έχει μία νίκη το 2017 στη Μετς της Γαλλίας με 62, 6-4.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς το 2019 είχε φθάσει στον τελικό του Madrid Open, ενώ το 2020 το τουρνουά δε διεξήχθη. Το 2021 κατέκτησε το πρώτο Masters της καριέρας του στο Μόντε Κάρλο, ενώ έφθασε στους «8» στο Miami Open και αυτήν τη στιγμή έχει 2 σερί τελικούς στο Tour και 26 νίκες.

in.gr 5 Μαΐου 2021



Στέφανος Τσιτσιπάς: Απρόσμενος αποκλεισμός από το Mutua Madrid Open
  

Άδοξο όσο και πρόωρο αποκλεισμό γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τρίτο γύρο του Mutua Madrid Open, που φιλοξενείται στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ερχόμενος με νωπές τις δάφνες από την κατάκτηση του τίτλου στο Μόντε Κάρλο και την ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ράφα Ναδάλ στο συγκλονιστικό τελικό της Βαρκελώνης, το νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης ηττήθηκε στα δύο σετ (7-6/4, 6-4) από τον Κάσπερ Ρουντ.

Να σημειωθεί πως ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε τους αγώνες του στην ισπανική πρωτεύουσα χθες από το β΄ γύρο, αποκλείοντας εύκολα τον Γάλλο Μπενουά Περ με 2-0 σετ.
ΠΗΓΗ ONSPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια