Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1728


ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Ανάγκη ενεργοποίησης και εξοπλισμού Πολιτοφυλακής...

Η Διεθνής Κατάσταση, η οποία υπάρχει σήμερα ανά την Υφήλιο με τα γεγονότα, που έχουν δημιουργηθεί στην Ουκρανία, τη Συρία, τη Λιβύη και στα Βαλκάνια επιβάλλουν περίσκεψη από μέρους της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και της Ελληνικής Κυβέρνησης. Η απόσχιση ενός μέρους της Επικράτειας στην πρώτη χώρα με ένα δημοψήφισμα, που αμφισβητείται μονόπλευρα από ενόχους της ίδιας Διεθνούς παράβασης, δεν είναι μία απλή υπόθεση. Συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις, όπως στη Γεωργία, στην Ουκρανία, στη Συρία για την ώρα, στη Σερβία με το Κόσσοβο και σε άλλες περιοχές του Πλανήτη. Τείνει να γίνει της μόδας, σαν να μη συμβαίνει τίποτα το σοβαρό.

Η Ακεραιότητα των Κρατών, τα Κυριαρχικά Δικαιώματα των Εθνών, αλλά και οι Κατακτήσεις των Λαών της Γης, ποδοπατούνται βάναυσα από ολιγαρχίες και Συνωμοτικές δραστηριότητες των παικτών στην Παγκόσμια Σκακιέρα. Οι παραπάνω δύο κρατικοί φορείς, που μνημονεύσαμε, έχουν την ευθύνη να μελετούν τις πληροφορίες και τις δραστηριότητες άλλων χωρών, που έχουν εδαφικές διεκδικήσεις από την Ελλάδα και να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα.

Με την Οικονομική κρίση, την πανδημία και την Ύφεση, που έχουν πλήξει την Ελλάδα, εγκυμονούν σοβαροί κίνδυνοι, γιατί ανοίγει η όρεξη των γειτόνων μας, που πεισματικά δεν αποποιούνται των επεκτατικών βλέψεων κατά της χώρας μας. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια προετοιμασία απόκρουσης επιβουλέα για παν ενδεχόμενο. Δυστυχώς, το Επαχθές Μνημόνιο και άλλες σκοπιμότητες έχουν αποδυναμώσει το έμψυχο και το άψυχο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Ειδικά μέχρι χθες, μετά την προδοσία των Πρεσπών, το κακό επί δικομματικής κυβέρνησης Τσίπρα, είχε παραγίνει..

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, κατά τη γνώμη μας, θα πρέπει να έχει απασχολήσει υπεύθυνα και σοβαρά τις αρμόδιες Ηγεσίες της χώρας η μεγαλύτερη ενεργοποίηση του Σχεδίου της Παλλαϊκής Άμυνας, που φαίνεται να μην έχει παραμεληθεί. Μετά τη διάλυση των ΤΕΑ, το λιγότερο που θα έπρεπε να έχει συσταθεί και ενεργοποιηθεί σε όλη την χώρα είναι η λεγόμενη Πολιτοφυλακή ή Εθνοφρουρά από τον καιρό της Ειρήνης, κατά το πρότυπο άλλων χωρών, όπως στις ΗΠΑ και αλλαχού. Όταν έχουμε ολομέτωπες διεκδικήσεις Ελληνικών εδαφών, από μουσουλμανικές χώρες και την 5η Φάλαγγα των λαθρομεταναστών, το θέμα αυτό θα έπρεπε να είχε απασχολήσει τους αρμοδίους «ΧΘΕΣ»..

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια