Header Ads

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ φ.1726

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ


«Ναι» από το Πράσινο Ταμείο στην Ηλεκτροκίνηση του Δήμου Κορινθίων

  


Κόρινθος, 4 Ιανουαρίου 2021

Στην έγκριση του σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων το οποίο κατέθεσε στις αρχές Δεκεμβρίου ο Δήμος Κορινθίων προχώρησε το «Πράσινο Ταμείο».

Πρόκειται για το δεύτερο ουσιαστικό βήμα στην κατεύθυνση υλοποίησης της ηλεκτροκίνησης στο δήμο Κορινθίων, το σχέδιο προβλέπει δημιουργία 50 σημείων σε όλο το εύρος του δήμου με έμφαση τις τουριστικές περιοχές και χρηματοδοτείται με ποσό 59.520 ευρώ.Ο Δήμος, μετά την απόφαση, προχωρά στην κατάθεση των σχετικών δικαιολογητικών ώστε να καταστεί και τυπικά «οριστικός δικαιούχος» και να προχωρήσει η αποδέσμευση του ποσού χρηματοδότησης από πλευράς Ταμείου. Ο Δήμος Κορινθίων κινήθηκε οργανωμένα, γρήγορα και άρτια ώστε να επωφεληθεί της συγκεκριμένης δράσης και να εισάγει στην ζωή των πολιτών του έναν τρόπο μετακίνησης φιλικό προς το περιβάλλον.




Οι δεσμεύσεις για την ασφάλεια στα Εξαμίλια γίνονται πράξη! 
Β.Νανόπουλος: Ο τόπος που ζούμε πρέπει να είναι ασφαλής! Αυτό διασφαλίζουμε σαν δημοτική αρχή

  


Κόρινθος, 5 Ιανουαρίου 2021 - Στο πάγιο αίτημα των κατοίκων του ΔΔ Εξαμιλίων για ενίσχυση της ασφαλείας ανταποκρίνεται ο δήμος Κορινθίων . Υλοποιώντας τη δέσμευση του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου, με την συμβολή του Αντιδημάρχου Σπύρου Ζαχαριά κ την συνεργασία του τοπικού προέδρου Αλέξανδρου Βλάσση, ξεκινά την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου την φύλαξη όλων των δημοτικών - δημόσιων κτιρίων των Εξαμιλίων.

Η σύμβαση με την ιδιωτική εταιρία φύλαξης υπεγράφη την τελευταία ημέρα του 2020 και αναμένεται αφενός να λειτουργήσει αποτρεπτικά στους επιτήδειους και αφετέρου να ενισχύσει το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων. Η φύλαξη των δημοτικών κτιρίων της περιοχής θα λύσει παράλληλα και το τεράστιο ζήτημα των λεηλασιών στο νεκροταφείο Εξαμιλίων αλλά και των επιθέσεων που δέχονταν κατά καιρούς όσοι έφταναν σε αυτό, κυρίως γυναίκες, περιστατικά βίαια που είχαν τρομοκρατήσει τους κάτοικους κ δεν τους επέτρεπαν να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα προς τους οικείους τους. Καθημερινά 13:00μ.μ έως και 17:00μ.μ θα υπάρχει φύλακας στο νεκροταφείο.





ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ


Αρνητικά τα αποτελέσματα όλων των rapid tests στον Δήμο

  


Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η διενέργεια δωρεάν ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον κορωνοϊό, σε συνολικά 190 συμπολίτες μας. Ολα τα τεστ εντοπίστηκαν αρνητικά στον κορωνοϊό, που αποδεικνύει ότι το ιικό φορτίο στον Δήμο μας καταγράφεται μηδενικό.

Ο έλεγχος διενεργήθηκε από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και την υποστήριξη των εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Κορίνθου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 και ώρες από τις 11.30 έως τις 15.30, στην Πλατεία ΟΣΕ Λουτρακίου.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε πως «Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, αλλά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελέσουν αιτία εφησυχασμού. Συνεχίζουμε να λαμβάνουμε μέτρα για την προστασία των πολιτών, να τηρούμε τους υγειονομικούς κανόνες και να παραμένουμε πιστοί στις οδηγίες των ειδικών».

Γραφείο Τύπου






ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Π.Τ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

    


Οι Αγιες και εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και του Νέου Ετους έφτασαν. Για πολλούς από τους συμπολίτες και συνανθρώπους μας υπήρξαν δύσκολες, πολύ πιό δύσκολες από κάθε άλλη φορά, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Το Περιφερειακό Τμήμα Λουτρακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διερευνώντας και διαπιστώνοντας τις πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μας, επεδίωξε και προσπάθησε να συμμετάσχει στην ανακούφιση των καθημερινών προβλημάτων όσων είχαν ανάγκη. Εκτός της καθημερινής διανομής γευμάτων τα οποία γενναιόδωρα παρέχει η εταιρεία Pietris Catering εδώ και ενάμισυ χρόνο, διένειμε μεγάλη ποσότητα εφοδίων και τροφίμων μακράς διαρκείας, τα οποία, σε συνεχόμενες αποστολές διέθεσε η Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. για την ανακούφιση των ευάλωτων ομάδων της περιοχής μας, καθώς και για την ενίσχυση του Γηροκομείου της Ι.Μ. Οσίου Παταπίου.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται με την αδιάλειπτη συμμετοχή των Εθελοντών του Τμήματος και έχει επεκταθεί και στην Περαχώρα, χάρη στις ενέργειες του Αιδεσιμότατου Π. Τσαμπίκου Πετρόπουλου, Μέλους του Τμήματος, ο οποίος στέργει και πρωτοστατεί σε κάθε ανθρωπιστική ενέργεια στην ιστορική κωμόπολη.



  
 



ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ - ΒΟΧΑΣ


Eπίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ κ. Δημητρίου Καφαντάρη στο Δήμαρχο Βέλου Βόχας

   


Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ, και προσωπικός φίλος του Δημάρχου, Δημήτριος Καφαντάρης επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμαρχο Βέλου Βόχας Αννίβα Παπακυριάκο στο γραφείο του στο Ζευγολατιό.

Μετά την ανταλλαγή ευχών τα θέματα συζήτησης στράφηκαν γύρω από τις μεταρρυθμίσεις και εξελίξεις στην αυτοδιοίκηση. Δόθηκε έμφαση στις ανάγκες και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος με σκοπό την ένταξή τους στις βασικές προτεραιότητες της ΚΕΔΕ.






Χρηματοδότηση Βέλου – Βόχας

  


Εκδόθηκε η υπ’αριθμ. 201.6/2020 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου η οποία εγκρίνει την ηλεκτρονική υποβολή προτάσεων 254 Δήμων στην «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 (Α.Π. 4) «Σχέδια φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)» ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ».

Ο Δήμος Βέλου Βόχας πληρώντας τα απαιτούμενα στοιχεία όπως προβλέπονται στην σχετική πρόσκληση η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Πράσινου Ταμείου εξασφάλισε το ποσό των 37.200€ με ΦΠΑ ώστε να προβεί στη σύνταξη των παραπάνω σχεδίων σύμφωνα με τις διαδικασίες της ισχύουσας νομοθεσίας.



  




ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ


Ασφαλτόστρωση - Διαμόρφωση Οδικών Αξόνων συνολικού μήκους 15 Χιλιομέτρων από το Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

  


Με μεγάλη ικανοποίηση παρουσιάζουμε την υλοποίηση τριών ακόμα σημαντικών έργων στο ορεινό όγκο του Δήμου μας. Οι οδικοί άξονες Επαρχιακής Οδού Τρικάλων μέχρι Μάννα μήκους 6.000 μέτρων, Πιτσά- Ανω Πιτσά μήκους περίπου 5.500 μέτρων και Πύργος-Ανω Καλλιθέα μήκους περίπου 3.500 μέτρων αποτελούν απαραίτητες παρεμβάσεις, οι οποίες βοηθούν στην ανάδειξη δυσπρόσιτων μέχρι σήμερα περιοχών, συνδέουν ορεινούς προορισμούς του Δήμου μας και συμβάλουν στην ανάπτυξη της ορεινής οικονομικής ζωής.

Οι παρεμβάσεις αυτές χρηματοδοτήθηκαν κατά την προηγούμενη Δημοτική περίοδο και παρά την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο την οποία διανύουμε, δημοπρατήθηκαν και υλοποιούνται ταχύτατα και με εξαιρετικά αποτελέσματα από την νέα Δημοτική Αρχή. Η ετοιμότητα, ο σωστός σχεδιασμός υλοποίησης, η αποτελεσματικότητα και πάνω από όλα ο καθημερινός μόχθος των υπηρεσιών μας, παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα, τα οποία μας κάνουν περήφανους και αναδεικνύουν την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας.





ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ


Συνάντηση Δημάρχου Σικυωνίων & Υφυπουργού Περιβάλλοντος στη λίμνη Στυμφαλίας

  


Κιάτο | 03-01-2021 Συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας είχε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά στη λίμνη Στυμφαλία. Αφορμή για την επίσκεψη του υφυπουργού υπήρξε το πρόσφατο γεγονός της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στους καλαμιώνες της λίμνης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα-Μουστού Δημήτρης Μήλιος, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, οι αντιδήμαρχοι Σικυωνίων Γιώργος Τσολάκος και Γιώργος Θελερίτης, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Καστανιάς και Στυμφαλίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Κατσιμπούλας και Μάρκος Λέγγας, όπως επίσης και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δασαρχείου και τη Πυροσβεστικής.

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που υπάρχουν στη διαχείριση του λιμναίου οικοσυστήματος, όπως του τα εξέθεσε με σαφήνεια και περιεκτικά ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, εντοπίζοντας ως σημαντικότερο την αποσαφήνιση των αρμοδιοτήτων των φορέων που εμπλέκονται στις αποφάσεις.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων επικαλέστηκε την ευαισθησία του Κορίνθιου υφυπουργού Περιβάλλοντος και ζήτησε να υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία στην κατεύθυνση της αποσαφήνισης των αρμοδιοτήτων, εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας όσον αφορά στον ΑΟΣΑΚ, αλλά και ουσιαστική διαβούλευση και παρέμβαση του δήμου στη μεγάλη μελέτη που εκπονεί το Υπουργείο για την λίμνη.

Ο υφυπουργός άκουσε με προσοχή τον δήμαρχο, που αναφέρθηκε και στον επίμονο και επίπονο αγώνα που έγινε να ενταχθεί η λίμνη Στυμφαλίας στα Σχέδια Διαχείρισης του Υπουργείου Περιβάλλοντος, αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που έγινε με το πρόγραμμα Life και την Τράπεζα Πειραιώς ώστε να προστατευτεί ο οικότοπος. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι θα ακολουθήσει επόμενη συνάντηση στις αρχές του νέου έτους κατά την οποία θα συζητηθούν διεξοδικά τα ζητήματα αυτά και θα διαμορφωθούν προτάσεις που θα εξασφαλίζουν την οικολογική ισορροπία, αλλά και την αειφορία της λίμνης.

Η Στυμφαλία, όπως σημείωσε εύστοχα και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, αποτελεί ένα περιβαλλοντικό κεφάλαιο όχι μόνο του δήμου Σικυωνίων αλλά όλου του ελλαδικού χώρου και της βαλκανικής χερσονήσου, το οποίο πρέπει προστατευθεί και να παραδοθεί στις νεότερες γενιές, αλώβητο.





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΓΑ

  

Κοινοποιήθηκαν από τον ΕΛΓΑ πορίσματα εκτιμήσεων της ζημιάς από ΧΑΛΑΖΙ της 05-072020 σε καλλιέργειες παραγωγών της κοινότητας ΜΠΟΖΙΚΑ & από ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ της 09-082020 σε καλλιέργειες παραγωγών των κοινοτήτων ΣΟΥΛΙΟΥ και ΠΑΣΙΟΥ. 

Χρονικό διάστημα υποβολής ενστάσεων: Από 04-01-2021 έως 14-01-2022 Στο Δημαρχείο γραφείο 4. 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

Κιάτο 04-01-2021

Ο Ανταποκριτής ΕΛΓΑ 
ΚΑΛΠΑΞΗΣ ΗΛΙΑΣ 
ΤΗΛ. 2742 360 129





Για την λίμνη Στυμφαλία: μπορούμε να ελπίζουμε και πάλι

  


Κιάτο, 30 Δεκεμβρίου 2020: Η συνάντηση που έγινε σήμερα στην Στυμφαλία, με την παρουσία του υφυπουργού Περιβάλλοντος και συντοπίτη μας βουλευτή Νίκου Ταγαρά, ήταν μια αχτίδα ελπίδας που φώτισε το μαύρο τοπίο που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά στην πανέμορφη Λίμνη. Για πρώτη φορά, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια, φαίνεται ότι το ζήτημα της προστασίας της Λίμνης και της περιβαλλοντικής διαχείρισης του βιότοπου μπαίνει πάνω σε μία ράγα.

Καταρχάς, και επειδή η Δημοτική Αρχή απαξίωσε να ενημερώσει τους δημότες νιώθουμε την ανάγκη να το κάνουμε εμείς για λογαριασμό της. Στην σημερινή συνάντηση συμφωνήθηκε ότι αμέσως μετά τις γιορτές θα γίνει μία πρώτη σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, υπό τον υφυπουργό, προκειμένου να μοιραστούν ρόλοι και ευθύνες σε καθέναν για το ζήτημα της Λίμνης Στυμφαλίας. Την σύσκεψη αυτή θα ακολουθήσουν και άλλες, όσες χρειαστεί συνολικά να γίνουν, μέχρι να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, μέσα από την ολοκλήρωση της ειδικής περιβαλλοντικής μελέτης για την λίμνη που «τρέχει» το υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής θα προκύψει και ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η διαχείριση του καλαμιώνα, ο οποίος αυτή την στιγμή επεκτείνεται με τρόπο που διαταράσσει την ισορροπία του περιβάλλοντος και το οικοσύστημα της Λίμνης.

Οι «συνΔΗΜΟΤΕΣ» εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την εξέλιξη αυτή για τον πρόσθετο λόγο πως ήμασταν οι πρώτοι και οι μόνοι -σε πολιτικό επίπεδο- που αναδείξαμε το θέμα, παρά την χριστουγεννιάτικη ραστώνη. Κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, με σκοπό να ενεργοποιήσουμε την τοπική κοινωνία. Γιατί θεωρούμε ότι μόνο αν η τοπική κοινωνία όλης της Σικυωνίας «υιοθετήσει» την Λίμνη, μόνο αν καταλάβει το μέγεθος και την σημασία της για την ανάδειξη και ανάπτυξη όλης της περιοχής, αν αναλάβει η ίδια την ευθύνη να την προστατεύσει, μόνο τότε έχει ελπίδες το εγχείρημα να επιτύχει.

Αλλά η ευθύνη της τοπικής κοινωνίας να «καταλάβει», δεν αναιρεί την αποτυχία της Δημοτικής Αρχής να αναλάβει την δική της ευθύνη. Επί δέκα και πλέον χρόνια ο Σπύρος Σταματόπουλος και η διοίκησή του δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα για να διατηρήσουν σε ισορροπία το οικοσύστημα στην Στυμφαλία. Παρά το γεγονός πως ο δήμος είναι μέλος και του Φορέα Διαχείρισης «Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας» η διαχείριση του καλαμιώνα που την «καταπίνει» αδυσώπητα παραπεμπόταν στις καλένδες. Ακόμα και σήμερα, ο κ. Δήμαρχος έκρυψε τις ευθύνες του πίσω από τον ΑΟΣΑΚ, το Δασαρχείο και τον Φορέα Διαχείρισης. Γνωρίζει όμως καλά πως από τον περασμένο Φεβρουάριο, το υπουργείο Περιβάλλοντος με την απόφαση ΥΠΕΝ/ΔΔΦΠΒ/108073/2755 τού έλυσε τα χέρια και του έδωσε την δυνατότητα να απευθυνθεί τόσο στο Δασαρχείο όσο και στον Φορέα και να τους ζητήσει να προχωρήσουν στον καθαρισμό της Λίμνης.

Ο ίδιος ο Δήμος έχει και τα χρήματα και τις υποδομές, μετά την συνεργασία του με το Ίδρυμα της Τράπεζας Πειραιώς που στήριξε το πρόγραμμα Life. Χάρη σε αυτό το πρόγραμμα ο δήμος απέκτησε και την εργαλειοθήκη και την τεχνογνωσία και τα μηχανήματα, τα οποία, όμως, κάθονται στις αποθήκες, αντί να αναλαμβάνουν τον καθαρισμό της Λίμνης κάθε χρόνο. Και θα ήταν ενδιαφέρον και χρήσιμο να μάθουμε από τον «δραστήριο», όπως παρουσιάζεται, κ. δήμαρχο να μας πει πόσο έχει αξιοποιήσει αυτή την ευνοϊκή συγκυρία της συμμετοχής του δήμου μας στο Life; Πόσα ευρωπαϊκά προγράμματα υπέβαλλε μετά την λήξη του Life; Πόσα χρήματα έφερε από τις Βρυξέλες (που σε θέματα περιβάλλοντος επιδεικνύουν μεγάλη γαλαντομία); Τελικά, πόσο έδειξε να τον ενδιαφέρει να διατηρήσει λαμπερό το πολύτιμο αυτό πετράδι στο στέμμα της ορεινής Σικυωνίας;

Ο λαός μας λέει ότι «δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω». Στην περίπτωση του δήμου μας, για το ζήτημα της λίμνης -και όχι μόνο-, ο δήμαρχος ξεπέρασε και την λαϊκή θυμοσοφία. Δεν μπορεί! Και δεν θέλει!

Γραφείο Τύπου Δημοτικής Παράταξης «συνΔΗΜΟΤΕΣ» Δήμου Σικυωνίων





ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ


«Βελτιώνεται ένας δρόμος σημαντικός για τον αγροτικό κόσμο, ένα «πέρασμα» για το Αγιωργίτικο κρασί της Νεμέας»

  


30 Δεκεμβρίου, 2020

Αυτοψία έκανε χθες Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Γκιολής στις εργασίες που εκτελούνται για την βελτίωση και συντήρηση της επαρχιακής οδού Βέλο – Στιμάγκα – Κούτσι – Νεμέα.. Στην αυτοψία τον Αντιπεριφερειάρχη συνόδευε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κορινθίας, καθώς επίσης ο δήμαρχος Νεμέας Κωνσταντίνος Φρούσιος και ο πρόεδρος Κουτσίου Σταύρος Σαϊσανάς. 

“Είναι ένας δρόμος σημαντικός για τον αγροτικό κόσμο εφόσον είναι το «πέρασμα» για το αγιωργίτικο κρασί προέλευσης της Νεμέας” σημείωσε o κος Γκιολής, προσθέτοντας ότι το εν λόγω έργο, ενταγμένο στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020, “ολοκληρώνεται με μεγάλες προσπάθειες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Π.Ε. Κορινθίας”.





Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Νεμέας από τη Φιλαρμονική του δήμου

  


korinthosTV 
Κάλαντα από τη Φιλαρμονική του Δήμου Νεμέα Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2020. Η Φιλαρμονική του Δήμου Νεμέας λέει τα κάλαντα στο Δήμαρχο Νεμέας κ. Κων/νο Φρούσιο και στη Δημοτική Αρχή. Στη συνέχεια έδωσε τον τόνο σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. 

Ο Δήμαρχος Νεμέας προσέφερε στα μέλη της Φιλαρμονικής συμβολικά δώρα και ευχήθηκε σε όλους “Χρόνια Πολλά, με υγεία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια