Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ φ.1722

 


Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
(Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
  


Τρίπολη, 3 Δεκεμβρίου 2020

Συνελήφθη 45χρονος για ναρκωτικά στην Κορινθία Κατασχέθηκαν πάνω από -700- γραμμάρια κάνναβης Συνελήφθη, χθες (2.12.2020) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 45χρονος ημεδαπός, σ ε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά .

Ειδικότερα, χθες (2.12.2020) το μεσημέρι, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου , πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του 45χρονου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -720- γραμμαρίων καθώς και -1- ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.



ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ...


Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Κορινθία


Κατασχέθηκαν πάνω από -5κιλά ηρωίνης, -160- γραμμάρια κοκαΐνης κ.α. Συνελήφθησαν, στις 3.12.2020 το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, 25 και 49 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Ειδικότερα, στις 3.12.2020 το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε συνεργασία με τις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα που επέβαιναν οι ανωτέρω, όπου σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό της οροφής του οχήματος, βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν, ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, συνολικού βάρους -5.099- και -165- γραμμαρίων, αντίστοιχα. Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.



Κιάτο: Συνελήφθη 33χρονος με αεροβόλα πιστόλια και αεροβόλα όπλα korinthosTV


Συνελήφθη, στις 1.12.2020 το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε κατάστημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- αεροβόλα πιστόλια, -9- συσκευασίες λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -450- γραμμαρίων και -53- πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -9- αεροβόλα πιστόλια και -3- αεροβόλα όπλα, τύπου τυφεκίου, για τα οποία δεν τηρούσε τους όρους ασφαλής φύλαξης.


Διέρρηξε κατάστημα στην Κόρινθο

korinthosTV Συνελήφθη, στις 1.12.2020 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 45χρονος ημεδαπός, γιατί διέρρηξε κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.


Κορινθία: Απατεώνας παρουσιάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος σε 76χρονο!

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα του Α.Τ Σικυωνίων, μία περίπτωση απάτης σε βάρος 76χρονου, που είχε γίνει στις 24 Νοεμβρίου 2020, στο Κιάτο...

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 46χρονου, σύμφωνα με όσα αναφέρει η korinthiannews. gr, ο οποίος προσπάθησε να εξαπατήσει τον ηλικιωμένο (κάτοικο Κιάτου). Πιο συγκεκριμένα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο 46χρονος με τον ηλικιωμένο του παρουσιάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος και προσπαθούσε να του αποσπάσει χρήματα…



Συνελήφθη 42χρονος στην Κόρινθο με 8 ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθη, την Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -8- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.


Με σύριγγες που περιείχαν διάλυμα ηρωίνης συνελήφθησαν 2 άτομα στο Κιάτο

Συνελήφθησαν, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 39 και 23 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν δύο σύρριγες περιέχουσες ηρωίνη σε διάλυμα, έτοιμες προς χρήση και -3- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. korinthosTV

Δεν υπάρχουν σχόλια