Header Ads

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ φ.1722

 

Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ 
 Γραφείο Διοίκησης

Ενεργειακή Αναβάθμιση Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου

  


ΚΟΡΙΝΘΟΣ 04-12-2020

Σας γνωστοποιούμε ότι σύμφωνα με την αρ. πρωτ. 10714/04-12-2020 απόφαση του Υπουργείου Άνάπτυξης και Επενδύσεων , αποφασίστηκε η ένταξη της Πράξης «Ενεργειακή Άναβάθμιση Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου» στον Άξονα Προτεραιότητας «ΕΦΆΡΜΟΓΗ ΣΤΡΆΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΧΆΜΗΛΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΆΝΘΡΆΚΆ ΜΕ ΕΜΦΆΣΗ ΣΤΙΣ ΆΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (ΕΤΠΆ)» του Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών Περιβάλλον και Άειφόρος Άνάπτυξης».

Το συνολικό κόστος της πράξης ανέρχεται στο ποσό των 4.434.744,06€ Το έργο αφορά την «Ενεργειακή Άναβάθμιση των Κτιριακών Υποδομών του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου» καθώς και στην Άναβάθμιση μέρους του Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού του. Συγκεκριμένα με το έργο:

Άντικαθίστανται τα υπάρχοντα κουφώματα με νέου τύπου αλουμινίου με θερμοδιακοπή και με νέους διπλούς θερμομονωτικούς υαλοπίνακες. Κατασκευάζονται νέα υγρομόνωση και θερμομόνωση σε όλα τα δώματα των κτιρίων.

Υλοποιούνται παρεμβάσεις στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις με αντικατάσταση καυστήρων, ψυκτών, κλιματιστικών, ηλιακών συλλεκτών και λαμπτήρων.

Με τις δράσεις Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, αντικαθίστανται πέντε μηχανήματα αιμοκάθαρσης ένα ακτινολογικό μηχάνημα και αναβαθμίζονται άλλα δύο από αναλογικά σε ψηφιακού τύπου.

Η υλοποίηση του θα συμβάλει στον εκσυγχρονισμό των υποδομών του, με στόχο την αναβάθμιση των παροχών υπηρεσιών υγείας στο Νομό μας και θα ολοκληρωθεί το 2023.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Νικόλαο Ταγαρά , για την συμβολή του στην έκδοση της πιο πάνω απόφασης που είναι πρωτοποριακό για το σύστημα της Δημόσιας Υγείας της χώρας μας, καθώς και ολόκληρη την Πολιτική Ηγεσία του Νομού μας, που έχει σταθεί αρωγός και υποστηρικτής του έργου μας.

Άπό τη Διοίκηση του Νοσοκομείου ΚΟΡΙΝΘΟΥ







Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ψυχογιός και πρώην Βουλευτής Μ. Θελερίτη ενημερώθηκαν από τον Διοικητή Γ.Ν. Κορίνθου

  

Σήμερα 4 Δεκεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΆ του Νομού Κορινθίας, κ. Γιώργου Ψυχογιού και της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΆ κ. Μαρίας Θελερίτη, οι οποίοι έγιναν δεκτοί από το Διοικητή και ενημερώθηκαν για θέματα του Νοσοκομείου και εξέφρασαν την συμπαράστασή τους για το αποτελεσματικό έργο που επιτελείται στην προσπάθεια στήριξης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. 

Άπό τη Διοίκηση του Νοσοκομείου ΚΟΡΙΝΘΟΥ





Δεν υπάρχουν σχόλια