Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1714

 

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Φρούδες προσδοκίες από τη Σύνοδο Κορυφής;

Σε μία κακή συγκυρία δοκιμασίας της Ελληνικής Κοινής Γνώμης από τα γεγονότα που άσπονδοι φίλοι μας και εταίροι υποτίθεται σχεδιάζουν, προγραμματίζουν και υλοποιούν σε βάρος της Κυριαρχίας και ακεραιότητας της χώρας, συζητούνται σήμερα και αύριο στις Βρυξέλλες θέματα που απασχολούν τη Σύνοδο Κορυφής. Μεταξύ των πολλών κακών περιπτώσεων οι χειρότερες είναι οι εκλογές που γίνονται στις ΗΠΑ σε λίγες ημέρες και η εξάμηνη Προεδρία της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης από τη Μέρκελ της ανθελληνικής και φιλότουρκης Γερμανίας. Ερχεται δε σαν κερασάκι στην τούρτα να προστεθεί σ΄αυτή τη δυάδα και η περίπτωση του εξισλαμισθέντος από γενεά σε γενεά Ελληνοπόντιου στην καταγωγή Προέδρου της Τουρκίας Ερντογάν.

Οι Ελληνες απλοί πολίτες, κυρίως οι μη πληροφορημένοι που είναι και η πλειοψηφία μεταξύ των Ελλήνων δεν περιμένουν και πολλά πράγματα από τους μικρόψυχους ηγέτες της Ε.Ε. στη Σύνοδο Κορυφής. Εχουμε ζήσει στο πετσί μας την αρνητική θέση και τις παρελκυστικές μεθοδεύσεις της Προέδρου κατά της Ελλάδας και της Κύπρου. Είναι προβλέψιμη η ενορχήστρωση στο τραπέζι διαβούλευσης και αποφάσεων όπου εταίροι μας, οι Ευρωπαίοι, με ελάχιστες διαφορές θα έχουν πολύ συζήτηση για το τίποτα όσον αφορά τα Ελληνικά αιτήματα στα Ελληνοτουρκικά. Οπως δε έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, προβλέπεται «Συζήτηση και … αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο! Και πολύ κοροϊδία βεβαίως με πρόσημο την προστασία των Γερμανικών έκνομων ενεργειών κατά της Ελλάδας.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με άμεσους συνεργάτες τους Υπουργούς Εξωτερικών και Εθνικής Αμυνας, ενώ εργάζεται πολύ καλύτερα από την προκάτοχο πήρε στα χέρια της με την εξουσία την «καυτή πατάτα» που του παρέδωσε ο «Εξολοθρευτής» Τσίπρας και ενώ φαίνεται να χειρίζεται καλά τα γεγονότα, εν τούτοις υπάρχουν αντίθετες απόψεις και μιλούν για φοβικά σύνδρομα έναντι της Τουρκίας με «Ακολουθία» της έξωθεν γραμμής. Αντίθετα, ο Ερντογάν που έχει γονίδια Ελληνικά μέσα του αγωνίζεται για να σώσει τη ζωή και την υστεροφημία του. Εφαρμόζει όλη τη βρόμικη προπαγάνδα και τις Αρχές του «Εγχειριδίου του Πολεμιστή της φωτιάς» του Πάμπλο Κοέλο. Εκμεταλλεύεται τον χρόνο χάριτος που του δίνει η Ε.Ε. μέχρι τον Δεκέμβριο για να οπλιστεί και προετοιμαστεί καλύτερα χωρίς κυρώσεις κι αυτό θα γίνει και σήμερα. Θα ήταν ευχής έργο να διαψευστούν οι απόψεις μας. Ίδωμεν…

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια