Header Ads

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» φ.1701

Διπλή Βράβευση και φέτος για τη «Φάρμα Μητσόπουλος»



Απόλυτη επιτυχία δύο στα δύο είχε η φετινή συμμετοχή της «Φάρμα Μητσόπουλος» στη διοργάνωση γευσιγνωσίας του International Taste Institute, που έρχεται να συμπληρώσει και την περσινή διπλή της επιτυχία. Συγκεκριμένα δύο νέα προϊόντα της σύγχρονης αμιγώς ελληνικής εταιρείας με έδρα την Κόρινθο που συμμετείχαν στην αξιολόγηση, o Γύρος Κοτόπουλο Ψημένος σε πρακτική συσκευασία σακούλας 330g e και το Χοιρινό Σουβλάκι σε δισκάκι 960g, κατέκτησαν το βραβείο Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Award). 

Με τις πρακτικές αυτές συσκευασίες ο καταναλωτής, μπορεί να ετοιμάσει ελληνικό παραδοσιακό Γύρο Κοτόπουλο, με όλη του τη νοστιμιά και Χοιρινό Σουβλάκι με αυθεντική γεύση, εύκολα και γρήγορα στο σπίτι του. 

Η διάκριση αυτή από την κριτική επιτροπή του Οργανισμού που αποτελείται από διεθνώς βραβευμένους chef, είναι πολύ σημαντική καθώς έρχεται να προστεθεί στις περσινές διακρίσεις του Χοιρινού Γύρου και του παραδοσιακού Χωριάτικου Λουκάνικου της «Φάρμα Μητσόπουλος» και να επιβεβαιώσει τα υψηλά ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της. 

Φάρμα Μητσόπουλος Α.Κ.Β.Ε.Ε.Κ. 
Βράβευση Προϊόντων από τον ITQI 
ΔIΕΥΘΥΝΣΗ WEBSITE mitsopoulos.farm 
Θέση Κρητικά Αρχαία Κόρινθος, 
Τ.Κ. 20 100, 
Τ.Θ. 309 
ΤΗΛΕΦΩΝO 27410 74162

Δεν υπάρχουν σχόλια