Header Ads

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ φ.1693


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ & ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Χαμός στις ΗΠΑ! Το σκάνδαλο που αλλάζει τις ισορροπίες στο πολιτικό σκηνικό υπέρ του Τραμπ – Θα ακολουθήσουν κι άλλα



1 Μαΐου, 2020 Η πολιτική κόντρα αρχίζει και «φουντώνει» για τα καλά στις προεκλογικές ΗΠΑ. Έχουν «βουίξει» στην κυριολεξία τα ΜΜΕ και τα social media στις ΗΠΑ τις τελευταίες ώρες έπειτα από τις καταγγελίες κατά του υποψήφιου αντιπάλου του Ντόναλντ Τραμπ στις ερχόμενες προεδρικές εκλογές. Ο λόγος για τον πολιτικό των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, που πλέον αντιμετωπίζει ακόμη και τη λαϊκή κατακραυγή λίγους μόλις μήνες πριν τις κρισιμότατες εκλογές στις ΗΠΑ. 

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επί προεδρίας Μπ.Ομπάμα αναγκάστηκε να μιλήσει δημοσίως για πρώτη φορά αναφορικά με τις κατηγορίες που του του προσάπτουν για σεξουαλική παρενόχληση πολλά έτη πριν. 

Ο ίδιος, αναφερόμενος στις κατηγορίες που του προσάπτει μία πρώην υπάλληλός του η Tara Reade, δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση αυτή. «Θέλω να έρθω αντιμέτωπος με τους ισχυρισμούς μιας πρώην υπαλλήλου μου που αναφέρουν πως εμπλακεί σε κάτι τέτοιο πριν από 27 χρόνια. Δεν είναι αλήθεια. Αυτό δεν συνέβη ποτέ.»,είπε μεταξύ άλλων σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Τζο Μπαίντεν. 

Η τοποθέτηση αυτή του 78χρονου πολιτικού έλαβε χώρα μετά από ασφυκτική πίεση πολλών ατόμων , κυρίως στα social media, που απαιτούσαν μία εξήγηση από τον ίδιο. Ο πιθανός αντίπαλος του Ντ.Τραμπ στις προεδρικές εκλογές στην παρέμβασή του πάνω στο ζήτημα πρόσθεσε πως ενώ τέτοιες γυναίκες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό, εντούτοις οι ισχυρισμοί τους ,όπως αυτοί της Tara Reade περί σεξουαλικής κακοποίησης, θα πρέπει να «διασταυρώνονται» πρώτα. 

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ήδη άλλοι δύο συνεργάτες της Tara Reade έχουν επιβεβαιώσει πως η πρώην υπάλληλος του Τζ.Μπάιντεν λέει αλήθεια σχετικά με το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης. Παρόλο που το ρεύμα του Τζ.Μπάιντεν στον γυναικείο πληθυσμό έχει αρχίσει να αμφισβητείται, μία σειρά από γυναίκες στελέχη των Δημοκρατικών τάχθηκαν με το μέρος του, όπως είναι η ορκισμένη εχθρός του Ντ.Τραμπ, Νάνσι Πελόζι.



Κινέζικη βόμβα: ο Ομπάμα μας χρηματοδότησε για να κάνουμε τον ιό. Μετά τα μάζεψαν


1 Μαΐου, 2020 του Λιακόπουλου Δημοσθένη 
Φοβερές αποκαλύψεις έρχονται καθώς οι μέρες περνούν και τα πολιτικά παιχνίδια στην Αμερική ενόψει των εκλογών κορυφώνονται. 
Κινέζοι φέρονται να είπαν ότι ο αριστερός Ομπάμα χρηματοδότησε τους κομμουνιστές Κινέζους να δημιουργήσουν τον ιό στα εργαστήρια της Ουχάν, όπως αποκάλυψαν και άλλοι επιστήμονες. Αυτό δημοσιεύτηκε στις ΗΠΑ και μετά από λίγο (σύμφωνα με τον ALEX JONES), άλλαξε o τίτλος του δημοσιεύματος λέγοντας ότι αυτά τα λένε οι Κινέζοι για να κατηγορήσουν τις ΗΠΑ, ενώ δεν κατηγορούσαν τις ΗΠΑ αλλά τον Ομπάμα. 

Τι ακριβώς ισχύει;; Στο διαδίκτυο βρήκα τα εξής: Claim The Obama administration provided a $3.7 million grant to the Wuhan Institute of Virology in China. Ισχυρισμός Η κυβέρνηση Ομπάμα χορήγησε 3,7 εκατομμύρια δολάρια στο ινστιτούτο WUHAN στην Κίνα. 

Ποια είναι η αλήθεια Ένα μέρος από τα 3,7 εκατομμύρια δολάρια προωθήθηκε μεταξύ του 2014 και του 2019 από τα εθνικά ινστιτούτα υγείας στην “Οικολογική συμμαχία υγείας” (EcoHealth Alliance), ένα μη κερδοσκοπικό παγκόσμιο οργανισμό που βοήθησε να χρηματοδοτηθεί η έρευνα στο ινστιτούτο ιολογίας της WUHAN. Τι είναι λάθος Ωστόσο, δεν πήγαν όλα τα χρήματα στο ινστιτούτο της WUHAN και δεν έγινε όλη η χρηματοδότηση από την κυβέρνηση Ομπάμα. Περίπου 700.000 δολάρια από τα 3,7 εκατομμύρια δολάρια εγκρίθηκαν υπό τον Τραμπ. 

ΣΧΟΛΙΟ 
Είναι προφανές, ότι το εγχείρημα εγκρίθηκε από την αριστερή κυβέρνηση του Ομπάμα και δόθηκαν τα λεφτά στο εργαστήριο της WUHAN για να κάνει τις έρευνες για τον κορωνοϊό, μέσω μιας ΜΚΟ που λέγεται EcoHealth Alliance (Συμμαχία για την οικολογική υγεία), για να μη δοθούν απ΄ευθείας από την αμερικανική κυβέρνηση και ξεσπάσει σκάνδαλο. Όλο το ποσό εγκρίθηκε αρχικά από τον Ομπάμα και σταδιακά δόθηκαν 3 εκατομμύρια από τον Ομπάμα και τα τελευταία 0,7 εκατομμύρια προωθήθηκαν επί Τραμπ, που προφανώς ούτε που γνώριζε για το όλο θέμα αφού δεν καλοελέγχει ούτε την κυβέρνησή του μέσα σε ένα διεφθαρμένο αριστερό κατεστημένο θολοκουλτούρας που ελέγχει τις ΗΠΑ. 

Σχετικά με το θέμα, έγινε ερώτηση και στον Τραμπ, που είπε: Ποιός ήταν άραγε πρόεδρος το 2015;;;; σαφώς φωτογραφίζοντας τον “ειρηνοποιό” Ομπάμα. Το θέμα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να θαφτεί αλλά να βγουν όλα στη φόρα.




Ρωσία:
Δεν υπάρχει πραγματική πανδημία. Είναι πόλεμος



Ο Vladimir Vasilievich Kvachkov βάζει «φωτιά» στο παρασκήνιο Στο βίντεο που θα δείτε ο πρώην συνταγματάρχης της Spetsnaz και της ρωσικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών δηλώνει πως δεν υπάρχει πανδημία, ενώ ο κορωνοϊός εξυπηρετεί 4 βασικούς στόχους: Μείωση ανθρώπινου πληθυσμού Πολιτικό έλεγχο Οικονομικό έλεγχο Εκκαθάριση γεωοικονομικών ανταγωνιστών 

Μεταξύ άλλων αναφέρει σύμφωνα, πάντα με το βίντεο: «Το φαινόμενο του κορωνοϊού, που ονομάζεται ψευδώς πανδημία, πρέπει να εξεταστεί υπό το πρίσμα των παγκόσμιων δυνάμεων, θρησκευτικών, πολιτικών, χρηματοοικονομικών, οικονομικών και εθνικών. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν υπάρχει πανδημία, είναι ψέμα, πρέπει να θεωρηθεί ως μια παγκόσμια στρατηγική επιχείρηση. Έτσι πρέπει να μελετηθεί! Αυτές είναι ασκήσεις διοίκησης και προσωπικού από τις παγκόσμιες δυνάμεις πίσω από το παρασκήνιο για τον έλεγχο της ανθρωπότητας. 

Αυτός είναι ο στόχος του κορωνοϊού. Θα το επαναλάβω, μιας και έχουμε λίγη πίστη στον Θεό και ακόμη λιγότερη στην ύπαρξη του Σατανά, του εχθρού της ανθρωπότητας. Ο στόχος των παρασκηνιακών, σιωνιστικών, οικονομικών δυνάμεων είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτή είναι η εμμονή τους, πιστεύουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον κόσμο. 

Θα πρέπει να υπάρχουν 100 εκατομμύρια τους είδους τους και το πολύ ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στη Γη για να τους υπηρετούν. Η πρώτη προσπάθεια να αφαιρεθούν δικαιώματα από τους ανθρώπους έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Πολλοί δεν θυμούνται πως μετά την λεγόμενη επίθεση στους Δίδυμους Πύργους κηρύχθηκε ο παγκόσμιος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας. Οι παγκόσμιες δυνάμεις πίσω από τα παρασκήνια δημιούργησαν τα γεγονότα της 9/11. Τώρα έχουν μια άλλη δικαιολογία για να αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο και να κυριαρχήσουν πάνω στην ανθρωπότητα. Έτσι βρήκαν τον κορωνοϊό». 
Πηγή: el.gr 1 Μαΐου, 2020




Η Χίλαρι βάζει «φωτιά» στον πλανήτη:
Αποκάλυψε τον στόχο εκμετάλλευσης του κορωνοϊού


29 Απριλίου, 2020 «Μην σπαταλήσουμε αυτή την κρίση» Η μαθήτρια του Ροκφέλερ και χαμένη δύο εκλογικών αναμετρήσεων για την Προεδρεία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, συμβούλευσε τον υποψήφιο των παγκοσμιοποιητώνΔημοκρατικών, Joe Biden, να μην «σπαταλήσει» την κρίση με τον κορωνοϊό, ως μία ευκαιρία για εγκαθίδρυση παγκόσμιου συστήματος Υγείας. «Παίζονται πολλά αυτή την στιγμή, εξαιτίας της πανδημίας. Και θα παιχτούν πολλά και στις εκλογές», είπε η Κλίντον, κατά την διάρκεια τηλέ-συνομιλίας με τον Μπάιντεν, τον οποίο φυσικά στηρίζει, προκειμένου να «πετάξει» τον δεξιό Τραμπ, εκτός Λευκού Οίκου. «Ελπίζω γρήγορα να οδηγηθούμε σε παγκόσμιο σύστημα Υγείας», συμπλήρωσε, θέτοντας αυτό ως στόχο για τον κορωνοϊό και τόνισε: «Μπορώ μόνο να πω ‘αμήν’ σε όλα όσα λες αλλά να και να υπογραμμίσω πως είναι μία τρομακτική κρίση για να την χαραμίσουμε». 

Μήπως ήθελε να πει «είναι μία τρομακτική ευκαιρία για να την χαραμίσουμε;». Τι σημαίνει «παγκόσμιο σύστημα Υγείας» από την σύζυγο εκείνου που βομβάρδισε το Βελιγράδι; Κεντρικές διαταγές προς όλους τους ανθρώπους; Εμβόλιο και ψηφιακές ταυτότητες αναγνώρισης-εντοπισμού για όλους;

Δεν υπάρχουν σχόλια