Header Ads

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK φ.1693





Kυριάκος Κόκκινος 
Δικηγόρος - Coach



  ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK  

Κυριάκος Κόκκινος Χθες στις 10:06 π.μ. • Δικηγορικό Γραφείο Κυριάκου Κόκκινου - Συμβολαιογραφείο Σίσσυ Κατσούδα & συνεργατών Δικηγορικό και Συμβολαιογραφικό Γραφείο, Ποινικολόγοι, Εμπορικολόγοι, Εργατικολόγοι, Αποζημιώσεις, Ακίνητα και Επενδύσεις, Διαμεσολαβητές, Διαπραγματευτές, Συστημικοί Αναλυτές, Υπηρεσίες Διαχείρισης Κρίσεων, Επικοινωνίας και Coaching - Η ολιστική προσέγγιση της Οργανικότητας στην επίλυση των πλέον πολύπλοκων νομικών ζητημάτων! 33Εσείς και 32 ακόμη 2 κοινοποιήσεις Μου αρέσει!

Σχόλιο Εύη Κοκκίνου Χθες στις 12:14 π.μ. • Ευχαριστούμε τον Καθηγητή Πανεπιστημίου και πολυβραβευμένο για το έργο του, κ. Γιάννη Θανόπουλο, για την εξαιρετική παρουσία του στην ομάδα μας σήμερα! Ανάμεσα στα πολλά που μας είπε και συζητήσαμε περί αυτογνωσίας και ηθικής των επιχειρήσεων κρατώ ως moto τα εξής σπουδαία: Smile, Create, Care, Honor, Excel, Actualize, Adapt, Respect, Help, Dream, Dare! Να χαμογελάς, Να δημιουργείς, Να φροντίζεις- να νοιάζεσαι, Να τιμάς, Να εξελίσσεσαι, Να ενεργείς, Να προσαρμόζεσαι, Να σέβεσαι, Να βοηθάς, Να οραματίζεσαι, Να τολμάς!

Κυριάκος Κόκκινος το ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ εξελίσσεται και μας εξελίσσει! Ας συνεχίσουμε, εσύ ως coach, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι κι όλα τα μέλη μας, τον καλό αγώνα! Εύγε!
25Κυριάκος Κόκκινος, Alkistis KontouDimas και 23 ακόμη 2 σχόλια Μου αρέσει!

Σπυρίδων Κούλης ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΛΥΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΙΝ.

Κυριάκος Κόκκινος Σπουδαία η συμβολή του Γιάννη Θανόπουλου στη διεθνή επιχειρηματικότητα, την οποία εμβολιάζει με την έννοια της επιχειρηματικής ηθικής και τη δυναμική διαδικασία της αυτογνωσίας, μέσω των δικών του συλλήψεων και αναλύσεων των εννοιών! Τον ευχαριστούμε, όπως και όλα τα μέλη και φίλους μας, που με την παρουσία και ενεργή συμμετοχή, διευρύνουν το όραμα της Οργανικότητας του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ! Ευχαριστούμε Εύη για την πάντα θετική ενεργή παρουσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια