Header Ads

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ – 6ος Όμιλος – 11η αγωνιστική




Α.Σ. Κόρινθος 06  -  Α.Σ. Παλληνιακός  0 – 2

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΜΕ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ!..


Αποτέλεσμα εικόνας για Α.Σ. Κόρινθος 06  -  Α.Σ. Παλληνιακός  0 – 2


Ατυχής η παρένθεση επαναλήφθηκε με Νέα εντός έδρας ήττα και μάλιστα συνεχόμενη για την Κόρινθο 06 αυτή τη φορά από την αξιόμαχη και δυνατή ομάδα της Παλλήνης, τον Παλληνιακό με το βαρύ καθαρό και βαρύ σκορ 2-0. Και εάν σε δύο εντός έδρας παιγνίδια δεν παίρνεις τίποτα με ομάδες της ίδιας δυναμικότητας, αυτό μεταφράζεται σε καθαρή ποδοσφαιρική αυτοκτονία. Πολύ κακή η ομάδα μας στα πρώτα 20 λεπτά και γενικά στο πρώτο ημίχρονο. Σε όλο τον αγώνα όμως παρουσιάστηκε  με σοβαρά λάθη, άνευρη, δυσκίνητη, χωρίς ομαδικότητα και ποδοσφαιρικούς επιθετικούς συνδυασμούς, αλλά όλες οι επιθέσεις ειδικά στο δεύτερο μέρος που κάτι πήγαν να κάνουν οι παίκτες μας, οι ίδιοι τα χάλαγαν από την τάση να κρατάνε την μπάλα στα συνεχή κολπάκια, είτε από κακώς νοούμενο εγωϊσμό, είτε γιατί δεν εύρισκαν που να τη δώσουν, αφού δεν υπήρχε συντονισμένη ενέργεια με αλληλοκάλυψη.   Σε κάποιες φάσεις που κάτι μπορούσε να γίνει έπεφταν επάνω στους Κορίνθιους ομαδικά οι Παλληνιώτες και καθάριζαν για πάρτη τους. Οι κακές επιλογές, χωρίς καθαρό μυαλό, οι παίκτες σου έδιναν την εντύπωση ότι έχουν παραδώσει το ποδοσφαιρικό τους πνεύμα με εξαίρεση τον Ντερτιλή κατά κύριο λόγο και έναν-δύο ακόμα κατά δεύτερον.

Δεν ήταν η σούπερ ομάδα η νικήτρια, αλλά φάνηκαν γυμνασμένοι οι παίκτες, ήταν πεισματικοί, δεν περίμεναν την πάλα στα πόδια τους, αλλά έτρεχαν να τη διεκδικήσουν  και  αυτή τους η αποφασιστικότητα έφερε το ποθητό γι αυτούς αποτέλεσμα. Ο αιφνιδιασμός ήταν απόλυτος και νωρίς γονάτισε  τους γηπεδούχους στο 9' & στο 21' με σκόρερ τον Κοβάνη, που εκμεταλλεύτηκε δύο παιδαριώδη αμυντικά λάθη των γηπεδούχων που ξέχασαν τι πάει να πει αμυντική αλληλοκάλυψη. Στη συνέχεια κράτησαν οι φιλοξενούμενοι κυρίως στο Β΄ ημίχρονο άνετα το υπέρ τους σκορ 2-0 και την πολύτιμη νίκη.

Απογοήτευση; Σίγουρα ναι, αλλά θα πρέπει μετά το επόμενο παιγνίδι στη Ρόδο με τη τοπική ομάδα να βρει η Διοίκηση τον τρόπο να ενισχυθεί η ομάδα  σε έμψυχο υλικό, διότι αν δεν καταφέρει σ΄ αυτή την ποδοσφαιρική περίοδο να σταθεί στη Γ΄ Εθνική. ο ΑΣ. Κόρινθος 06, θα πρέπει να κάνουμε και επίσημα την Κηδεία του Κορινθιακού ποδοσφαίρου, που τα τελευταία χρόνια έχει υποβαθμισθεί και κρατιέται ακόμη με την ελπίδα πως κάτι μπορεί να γίνει. Δεν είναι όμως αρκετό το μεράκι ενός ποδοσφαιρικού παράγοντα που βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη του, μόνος, αβοήθητος με εχθρικές διοικήσεις και θεσμικών φορέων του είδους και τοπικές αρχές.

Δικαιολογώντας την επισήμανση αυτή να αναφέρουμε τις τέσσερις νίκες εντός έδρας με καλή απόδοση και χωρίς να δεχθεί κανένα γκολ. Στο παιγνίδι αυτό μια ευκαιρία έκανε στο 33' σε σύγχυση στη περιοχή του Τσακαλιού, που δεν μπόρεσαν οι επιθετικοί μας να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα και άλλη μια ένα σουτ του Αγγελόπουλου στο 78'. Έτσι η ομάδα μας παρέμεινε στους 14 βαθμούς και τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν. 


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Ν.Πατερακης. πολύ καλός, το ίδιο και οι ΒΟΗΘΟΙ :Κολλιάκος  (ΕΠΣ Αθηνών ) -Χλεμπογιάννης  (Φθιώτιδας ).

Α.Σ. :ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Μάνος, Κωστόπουλος, Φίλης, Ντερτιλής, Δημητρίου  (46'Αγγελόπουλος ), Μαγγίνας, Κατσούκης ( 46'Τσατσόπουλος ) Παπανικολάου  (85'Λέσση ), Τσιριγώτης, Κουϊμέλης, Ράπτης  (83' Βάσιλας ),

Α.Σ.ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ:Τσάκαλος, Λάζαρης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Δημογιάννης  (90+ Καμβύσης ), Ματζώρος, Δημητρακόπουλος, Κυριόπουλος  (87' Καραβός ), Κοβάνης  (78' Αγγελίνας ), Τριφιάτης  (62' Μπουλγουρίδης ).


ΡΕΠΟΡΤΑΖ Βασίλης Δελής και Βαγγέλης Κόκκινος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια