Header Ads

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – Α΄κατηγορία – 16η αγωνιστική / ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ –Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06: 2-5 / Με χατ τρικ ο Μυργιώτης από 1 γκολ ο Κάπλατζης και Τζανέτος


Συνέχισε το νικηφόρο σερί της η πρωτοπόρος ομάδα του Α.Σ. Κόρινθος 06, που πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Κλένιας το Σάββατο για την 15η αγωνιστική ημέρα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας. Επικράτησε της τοπικής ομάδας με σκορ 5-2. Με τον αγώνα αυτόν, που ήταν ο τελευταίος του πρώτου γύρου η ομάδα της Κορίνθου ανακηρύσσεται άτυπα Πρωταθλήτρια Χειμώνα και μάλιστα αήττητη σε 15 αγωνιστικές με μόνο μία ισοπαλία με τον Πέλοπα Κιάτου.Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με συνεχή βροχή και τσουχτερό κρύο. Παρόλα αυτά όμως έγινε ένα πάρα πολύ καλό ματς με εφτά γκολ και ωραίες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και σε αυτό συνετέλεσε και η γηπεδούχος ομάδα, που δεν κλείστηκε στα καρέ της. Το πάλεψε φιλότιμα και καθαρά κόντρα στην ποιοτική και πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος.Χατ τρικ πέτυχε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Μάκης Μυργιώτης, ενώ τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν ο Κάπλατζης και ο Σάκης Τζανέτος με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 και 2-4  με τον Παπαχρήστο. Χαρακτηριστικό ήταν πως η ομάδα του Μπινιάρη, αγωνίστηκε σε ένα βρεγμένο γήπεδο κάτω από το μαστιγωμα της βροχής με τον γνωστό της τρόπο. Επιβλήθηκε σε όλα τα μέτωπα της αντιπάλου ομάδας επιστρατεύοντας το ομαδικό  αγωνιστικό πνεύμα, το συνεχές κυνηγητό της μπάλας, της εναλλαγή της πάσας σε ξεμαρκάριστο συμπαίκτη, τους περίτεχνους συνδυασμούς και … την αποτελεσματικότητα. Καλή και χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ρούτση και των Βοηθών του. Η Κορινθος Ο6 έπαιξε με τους :Σκούρτη, Γκουριώτη, Φίλη, Μαυρέλη ,Τριμπόνια, Μαγγίνα, Κάπλατζη,Χατζησοφρωνίου, Καμπιώτη, Μυργιώτη, Τζανέτο , ενώ στο Β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Βασιλάρης στη θέση του Φίλη, Οικονόμου αντί Μαγγίνα, Στασινόπουλος Λ. αντί Καμπιώτη στην πρώτη επίσημη παρουσία του με την Κόρινθο 06 με θετικό πρόσημο και τέλος Τσατσόπουλος αντί του Τζανέτου.




Δηλώσεις του Προέδρου Δημητρίου Μπινιάρη

Ο Πρόεδρος; Της ομάδας Δημήτρης Μπινιάρης,  μετά τη διεξαγωγή του αγώνα, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Προπονητή Πέρα και τους παίκτες για την νίκη και το αήττητο  του πρώτου γύρου.  Σε ερώτησή μας, ποία γνώμη έχει για την αντιμετώπιση της ομάδας από τους διαιτητές κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου, δήλωσε τα εξής:« Από την αντιμετώπιση της ομάδας μας κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών ημερών του πρώτου γύρου, μπορώ να πω αβίαστα ότι όλοι οι διαιτητές, που διαιτήτευσαν ήταν σε λογικά και δίκαια πλαίσια. Ελάχιστες οι αποκλίσεις και οι σκοπιμότητες, ενώ  ακόμη πιο ελάχιστες ήταν οι αδικίες. Όλα κινήθηκαν στα πλαίσια του λογικού σφάλματος ή στις υποδείξεις των βοηθών Διαιτησίας. Για τονπρώτο γύρο συγχαίρουμε την ηγεσία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κορινθίας για την εποπτεία της.  Διατηρούμε την ελπίδα κάτι παρόμοιο να συνεχισθεί μέχρι τη λήξη και του δεύτερου γύρου, για το καλό του αθλήματος και όλων των παραγόντων τούτου. Θα ήταν παράλειψη, αν δεν πούμε και δύο λόγια για την ΕΠΣ Κορινθίας, η οποία, τουλάχιστον για τον Α.Σ. Κόρινθος 06 δεν αντιμετώπισε  κάποια δύσκολη κατάσταση. Ευχαριστούμε το Προεδρείο και τους συνεργάτες του για τη συνεχή καλή οργάνωσητου Πρωταθλήματος και τη διαδικτυακή συνεχή ενημέρωση, που αφορούν τα Αθλητικά Σωματεία.Τέλος, ευχαριστούμε τις διοικήσεις και ιδιαίτερα τα Προεδρεία των ομάδων, που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα, για την καλή τους αντιμετώπιση της ομάδας μας στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ποδοσφαιρική και ατομική Χρονιά σε όλους! 

Πηγή: ΦΩΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ  / fonikor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια