Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ (Φ.1899)

 Έντονη πολιτική και κοινωνική δράση στην Κορινθία παρουσίασε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η βουλευτής του νομού μας, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη

 

 

- Αναλυτικότερα, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Ε.Κ.Α.Β. κ. Νίκο Παπαευσταθίου και συζήτησαν για τα προβλήματα στελέχωσης που παρουσιάζονται στην Κορινθία.

- Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 συμμετείχε σε ενημερωτική ημερίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου με θέμα ‘ "Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην κλιματική αλλαγή".  Η βουλευτής δήλωσε ότι από την αγροτική παραγωγή έως το τουρισμό, από την διαχείριση των υδάτινων πόρων μέχρι την διάβρωση των ακτών, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο με την κλιματική κρίση να είναι εδώ και να επηρεάζει τις ζωές μας. Οφείλουμε να λάβουμε μέτρα σήμερα, κοιτάζοντας και το αύριο.

- Την Πέμπτη 27 Ιουνίου  η βουλευτής κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, επισκέφθηκε  την Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κα. Σοφία Βούλτεψη και συζήτησαν θέματα που αφορούν την Ανοιχτή δομή φιλοξενίας μεταναστών στην Κόρινθο.

- Παρούσα και στην  Αναβίωση των Νέμεων Αγώνων την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 η βουλευτής μας συνεχάρη τους διοργανωτές και τους αθλητές και δήλωσε ότι Η αναβίωση των Νέμεων Αγώνων ανοίγει ένα παράθυρο στο παρελθόν της ιστορικής πορείας του Τόπου μας.

Ένα παράθυρο που αποτελεί πηγή αυτογνωσίας και περηφάνιας για την πλούσια πολιτιστική μας ταυτότητας και μας επιτρέπει να κοιτάμε με αυτοπεποίθηση το μέλλον .

Στην ιστορική Αρχαία Νεμέα συναντήθηκε η επιστημονική γνώση με το ασίγαστο πάθος του Στέφανου Μίλλερ που επέτρεψε να συναντηθεί το χθες με το σήμερα για την ανάδειξη της μοναδικής πολιτιστικής κληρονομιάς της Πατρίδας μας. Συγχαρητήρια σε όλους όσους κρατούν την φλόγα αναμμένη.

 

- Η βουλευτής κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, παρευρέθηκε και συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις της Μητροπόλεώς μας ‘’ΠΑΥΛΕΙΑ 2024’’ για την εορτή του Πολιούχου της πόλης μας,  ‘’ο Απόστολος των Εθνών, Παύλος.’’

 

- Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρευρέθηκε η βουλευτής το πρωί της Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 στα αποκαλυπτήρια του νέου μνημείου πεσόντων Ψαρίου Κορινθίας. Ένα μνημείο τιμής σε αυτούς που θυσίασαν την ζωή τους για την Πατρίδα και τις επόμενες γενιές του Έθνους.     Η Βουλευτής έδωσε θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της εξαιρετικής πρωτοβουλίας στον υπέροχο τόπο μας.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια