Header Ads

Η Τουρκία ετοιμάζεται να επιτεθεί στρατιωτικά στην Ελλάδα για το μισό Αιγαίο… (Φ. 1892)

 Έλληνοαμερικανός ειδικός τα είπε έξω από τα δόντια:

Η Τουρκία ετοιμάζεται να επιτεθεί στρατιωτικά στην Ελλάδα για το μισό Αιγαίο…
Σε εγρήγορση «Οι κόκκινες Εθνικές γραμμές» 

 
15.5.2024: Σύμφωνα με το 5Apostagma.gr. oι στρατιωτικοί ακόλουθοι των χωρών του ΝΑΤΟ παρακολουθούν τις στρατιωτικές ασκήσεις της Τουρκίας για το πώς οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν να καταλάβουν την «γαλάζια πατρίδα» στο Αιγαίο. Σύμφωνα επίσης με τον κ. Ευάγγελο Βαλιανάτο ιστορικό και διεθνολόγο που εργάστηκε στην αμερικανική υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος για 25 χρόνια, σε αμερικανικό ΜΜΕ, η Τουρκία ετοιμάζεται για πολεμικές επιχειρήσεις στο Αιγαίο.

Ο ίδιος αναφέρει: "Σαν επιχειρηματική συμφωνία, οι εγκεκριμένες από τις ΗΠΑ εχθρικές ενέργειες της Τουρκίας ξεκίνησαν μετά την επίσκεψη δημοσίων σχέσεων του Ερντογάν στην Αθήνα, στις 7 Δεκεμβρίου 2023, όπου ο ίδιος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπέγραψαν τη «διακήρυξη της Αθήνας για τις σχέσεις καλής γειτονίας». Αν ενθυμείστε είχαμε κι εμείς εκφράσει τις αντιρρήσεις μας γι΄αυτή τη συνάντηση που ξέπλυνε τον Ερντογάν στα μάτια του ΝΑΤΟ και του ‘εδωσε το δικαίωμα να λέγει ότι τα βρήκαμε με την Ελλάδα.
Πρόκειται για ένα σχέδιο καλά σχεδιασμένο για να καλύψει τις θανάσιμες εντάσεις μεταξύ των δύο «συμμάχων» του ΝΑΤΟ. Κάτι μας λέγει πως υποκρύπτεται στην όλη εξέλιξη «Η συνταγή της Κύπρου με τον Αττίλα». Έχουν σκάσει ήδη μύτη και οι Ροζάκηδες, να λένε πως κάπως πρέπει να τα βρούμε με την Τουρκία. 
 

 
Ο Μητσοτάκης ανταπέδωσε την επίσκεψη στις 13 Μαΐου 2024, και επισκέφθηκε την Άγκυρα για άλλη μια συνάντηση χωρίς νόημα. Ο Ερντογάν βεβαιώθηκε ότι τον πλούτο των ορυκτών καυσίμων στο Αιγαίο θα τον μοιραστούν η Τουρκία και η Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ, ο τουρκικός στρατός εξασκείται πώς να καταλάβει το Αιγαίο, εφαρμόζοντας τον εφιάλτη της «γαλάζιας πατρίδας» του Ερντογάν και του τουρκικού κατεστημένου.

Επιπλέον, ο Τούρκος πρόεδρος μετέτρεψε σε τζαμί μια βυζαντινή Ορθόδοξη εκκλησία στην Μονή της Χώρας στην Κωνσταντινούπολη.
Αναρωτιέται κανείς πώς ο Μητσοτάκης ανέχτηκε τέτοιους εξευτελισμούς, αναρωτιέται ο διεθνολόγος.

Η Τουρκία, άλλωστε, είναι υπεύθυνη για γενοκτονίες κατά του ελληνικού πληθυσμού της Τουρκίας. Ένα εκατομμύριο Έλληνες που ζούσαν στην Τουρκία έχασαν τη ζωή τους στις αρχές του εικοστού αιώνα.

Ο Ερντογάν σχεδιάζει να αρπάξει το μισό Αιγαίο από την Ελλάδα. Αυτό δεν είναι μυστικό. Το τουρκικό υπουργείο Παιδείας διδάσκει εκατομμύρια παιδιά και μαθητές για τη «γαλάζια πατρίδα» της Τουρκίας. Κι εμείς τα βρίσκουμε όλα ομαλά και ρόδινα. Και «οι κόκκινες γραμμές;»


Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού 
 
 


10/05/2024

Όσο κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν σε ένα ιδιότυπο καθημερινό ριάλιτι σόου απολιτίκ-πολακισμού, τόσο εμείς θα συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε τα πραγματικά ζητήματα των πολιτών, τις πολιτικές που υλοποιούμε στην καθημερινή προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητάς τους και το διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών.

Πρώτα είχαμε τον κ. Κασσελάκη να προσπαθεί ανεπιτυχώς να καλύψει την άγνοιά του για το ποσοστό του ΑΕΠ που δίνεται για την Υγεία.

Μετά τις δηλώσεις του περί δολοφόνων-υπουργών που προσπάθησε να μαζέψει η εκπρόσωπος Τύπου του.

Και χθες, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το σύνθημα να «μας ξεσκίσουν». Ο κ. Πολάκης δεν έχασε λεπτό. Βγήκε και «ξέσκισε» δημοσιογράφους, σκιτσογράφους, μέχρι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία κατηγόρησε ότι «τα παίρνουν» από φαρμακευτικές.

Σήμερα ο κ. Καραμέρος παραδέχτηκε ότι αλλιώς μιλάει στις κάμερες και αλλιώς στις περιοδείες, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ.

Και το θλιβερό ριάλιτι των καθημερινών στοχοποιήσεων, των προγραφών και της χυδαιότητας, με το οποίο καλύπτουν την ανεπάρκεια, την άγνοια και την έλλειψη πολιτικών προτάσεων, συνεχίζεται.
Καλή τους τύχη και καλά ξεμπερδέματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια