Header Ads

«Ξεχείλισε το ποτήρι» από αγανάκτηση στον χώρο των εκατοντάδων Χιλάδων Αξιωματικών (Φ. 1892)

 


Από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού και Χωροφυλακής Κορίνθου, ελάβαμε και δημοσιευουμε την παρακάτω απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας μας Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, που δημοσιεύτηκε στο προηγούμενο Φύλλο.

Σκοπός μας η ανάδειξη ευρύτερα του ανοσιουργήματος μιάς ακόμα Ελληνικής Κυβέρνησης, που ενεργεί σε βάρος των Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας:

 

Ε.Α.Α.Σ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

 

ΠΡΟΣ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Γραμματεία,, ΕΑΑΣ ΑΘΗΝΑ

                                                                                           Κόρινθος, 11 Μαϊου 2024

 

Καλησπέρα κ. Κόκκινε και Χριστός Ανέστη.

     Πολύ εύστοχα το άρθρο σας σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εκατοντάδες χιλιάδες εν ενεργεία και Αποστρατεία Αξιωματικοί Στρατού και Χωροφυλακής. Εστιάζει στην ουσία του προβλήματος που είναι η με οποιονδήποτε τρόπο υφαρπαγή της περιουσίας του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, με πρόφαση την ίδρυση μιας αΰλης προς το παρόν Α.Ε. που συνέλαβαν στο μυαλό τους κάποια golden boys/σύμβουλοι του κ. Υ.Ε.Θ. Αμυνας

     Τα τόσες δεκάδες κενά/αδιάθετα και αναξιοποίητα  κτήρια του Δήμου Αθηναίων, αλλά και των λοιπών Δήμων της Αττικής δεν έκαναν για έδρα της Α.Ε. που ήθελε το φιλέτο.

     Πιστεύω να προλάβουν αρκετά μέλη μας να εκφράσουν την διαφωνία τους σε τέτοιες μεθοδεύσεις μιας δήθεν .....δεξιάς (;) κυβέρνησης. 

     Να σας πω και τα μελλούμενα :

Αφού γεμίσουν οι δύο όροφοι με κρατικοδίαιτα τρωκτικά, κάθε αποχρώσεως και αφού καταλάβουν κάθε εκμεταλλεύσιμη γωνία με καρέκλες για τους η(υ)μετέρους, θα απαιτήσουν το σύνολο του κτηρίου προκειμένου να έχουν τον αναγκαίο ζωτικό χώρο για να μπορούν να αποδώσουν τα σχέδια της ....καρδιάς τους. Και τότε θα οδηγηθεί το ΔΣ του ΜΤΣ σε κάποιο σταύλο στο Πάρκο του Στρατού (αλλά τότε θα είναι άλλοι στο ΔΣ).

 

ΥΓ.   Σε όλο τον κόσμο τέτοιες υπηρεσίες που ασχολούνται με τόσο λεπτά θέματα αμυντικού σχεδιασμού/εξοπλισμού, εργάζονται "εν κρυπτώ" και όχι στο κεντρικότερο σημείο της πρωτεύσας τους.

Με άπειρη εκτίμηση για την συμβολή σας

 

Υποστράτηγος ε.α. Αχίλλειος-Ευάγγελος Σαραντινός

Πρόεδρος ΤΣ /Παραρτήματος ΕΑΑΣ Κορίνθου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια