Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (Φ. 1888)

 

Μεγάλη νίκη χωρίς βαθμολογικές αλλαγές

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1-4

 

 

 

 

Το ρεκόρ των πέναλτι στον Όμιλο +1 – 10 για Κόρινθο…

Με το ευρύ 4–1 επεβλήθη ο ΠΑΣ Κόρινθος, στο Αιτωλικό, επί της ΑΕ Μεσολογγίου, στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής στη Γ΄ Εθνική , και ακολουθεί κατά πόδας τον Παναργειακό. Το Άργος έφυγε από το Αίγιο με μία μεγάλη νίκη με σκορ 0-1 και τρεις βαθμούς στις βαλίτσες του, που το κράτησαν σε απόσταση αναπνοής ενός βαθμού από την Κόρινθο. Ήταν μια ελπίδα για τον ΠΑΣ Κόρινθος, που δεν του βγήκε.

Το αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα ήταν αναμενόμενο για νίκη του ΠΑΣ Κόρινθος και επιβεβαιώθηκε σε όλα του τα σημεία. Υπήρχε μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων τόσον από απόψεως απόδοσης όσο και από βαθμολογικής. Οι παίκτες επικράτησαν από την αρχή μέχρι το τέλος του Μεσολογγίου, το οποίο βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με τον τρόπο που έχουν μάθει, έστω και αργά, να αγωνίζονται με πολύ  καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας με υψηλή απόδοση. Η «Συνταγή της τεσσάρας» ήταν αισθητή και αυτή τη φορά. Προπονητής, παίκτες, μέλη της διοίκησης και φίλαθλοι που ακολούθησαν την ομάδα επέστρεψαν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της 31ης αγωνιστικής ημέρας στην Ιστορική Πόλη, αλλά με κομμένα τα φτερά εξ αιτίας του αποτελέσματος στο Αίγιο με το Άργος.

Τα γκολ του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ πέτυχαν με τη σειρά: Στο 7΄ο Παπουλής έκανε το 0-1, στο 40΄ με αυτογκόλ έγινε το 0-2, στο 43΄ ο Παπουλής πάλι αύξησε το σκορ σε 0-3 και στο 44΄ο Γκουντρουμπής έγραψε το 0-4. Στο 55΄ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στην  ομάδα του Μεσολογγίου, η οποία μείωσε το σκορ σε 1-4.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Στάδιο Αιτωλικού: Λίαν Καλή ( Άριστη, Λϊαν καλή, Καλή, Κακή)

Διαιτητής: Αντωνιάδης Νεόφυτος Σ.Δ. Κεφαλληνίας- Α΄ Βοηθός Μάνος Δημήτριος Σ.Δ. Άρτας- Β΄ Βοηθός  Δημητρόπουλος Ιωάννης Σ.Δ. Άρτας.









Με φόρα από το Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τρίτο γύρο της Βαρκελώνης

 

 

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Βαρκελώνης. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε 6-4, 7-5 του Σεμπάστιαν Όφνερ και έκλεισε θέση για τους 16 καλύτερους της διοργάνωσης. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τουρνουά του Μόντε Κάρλο, συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει το απόλυτο με επτά νίκες στο χώμα τη φετινή πιστοποιώντας την καλή αγωνιστική του κατάσταση. Κόντρα στον Όφνερ, ο Τσιτσιπάς ζορίστηκε αλλά είχε την ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία και έφτασε στη νίκη.

Στον τρίτο γύρο της Βαρκελώνης ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Καρμπάγες Μπαένα. Ο Ισπανός, Νο.72 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 7-6(4), 6-4 του Ιταλού Λορέντζο Μουσέτι, που είναι στο Νο.24 της παγκόσμιας κατάταξης.  Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετράει δύο νίκες κόντρα στον Ισπανό στις δύο αναμετρήσεις που έχουν δώσει κατά παρελθόν, αμφότερες στο χώμα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 6-7(2), 6-2, 7-6(3) στα προημιτελικά του τουρνουά του Εστορίλ το 2018. Οι δύο τενίστες τέθηκαν αντιμέτωποι στον δεύτερο γύρο του Roland Garros. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 6-3, 7-6(4), 6-2 και πήρε την πρόκριση.

Οι δύο τενίστες ξεκίνησαν τον αγώνα με ένα μπρέικ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «έσπασε» για δεύτερη φορά το σερβίς του αντιπάλου του και προηγήθηκε με 5-3 στο πρώτο σετ. Ο Όφνερ άντεξε την πίεση και μείωσε με love service game, όμως ο Τσιτσιπάς είχε τις μπάλες στα χέρια για το 6-4 και το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε πρώτος σε μπρέικ, αλλά ο Αυστριακός είχε άμεση απάντηση. Ο Όφνερ «έσπασε» για δεύτερη φορά το σερβίς του Έλληνα τενίστα και προηγήθηκε 5-3 έχοντας την ευκαιρία να κλείσει το δεύτερο σετ στο σερβίς του. Σε εκείνο το σημείο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε τρομερή αντίδραση. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε τέσσερα γκέιμ στη σειρά, έκανε δύο μπρέικ και έκλεισε τον αγώνα στο δικό του σερβίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια