Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ. 1887)




Οι κίνδυνοι της Τεχνητής Νοημοσύνης

Όπως θα έχετε διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια τα «Συστημικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, έχουν βαλθεί να κάνουν στο ανθρώπινο γένος πλύση εγκεφάλου, σχετικά με τις δυνατότητες της λεγόμενης «Τεχνητής Νοημοσύνης». Η από εδώ πλευρά παρουσιάζει το θέμα σαν "Πανάκεια", που θα λύσει όλα τα υπαρξιακά προβλήματα του ανθρώπου. Το όλο θέμα παρουσιάζεται, ως αναγκαίο και ωραιοποιημένο στο έπακρο, που θυμίζει διαφημίσεις προϊόντων, οι οποίες με τον δόλο, το ψέμα και την πλάνη, προσπαθούν να χειραγωγήσουν τον πελάτη, αγοραστή.

Αν θα εμβαθύνει κάποιος την έρευνά του, θα διαπιστώσει ότι πίσω από την όλη προσπάθεια υπάρχουν "σχεδιαστές του κακού", όπως ο θιασώτης της νανοτεχνολογίας, Έλον Μασκ, με τα τσιπάκια του και η «Ατζέντα 30», που άλλα επεργάζονται, μακράν από τα σχέδια του Θεού για τον άνθρωπο. Στα σχέδιά τους είναι να ξεγελάσουν το ανθρώπινο γένος και να το οδηγήσουν στον σύγχρονο "Νεοκομμουνισμό" της αυτοεπικαλούμενης «Αριστεράς της προόδου και της ευημερίας». Επιδίωξη το μάντρωμα των ανθρώπων στις επιταγές του «άρχοντα της σκιάς και του κακού», στη λεγόμενη Παγκοσμιοποίηση των Λαών, ερήμην της Θείας βούλησης, που αγαπάει τον άνθρωπο.

Όπως μας πληροφορεί το  fortune.com. οι Εταιρείες της Ιαπωνίας «τρέμουν» την ανεξέλεγκτη τεχνητή νοημοσύνη. Προβλέπουν  «Κατάρρευση της κοινωνικής τάξης και… πολέμους μεταξύ των Λαών της Λευκής Αδελφότητας, που κυβερνάει σήμερα, ως επί το πλείστον τον κόσμο και της Μαύρης Αδελφότητας, που πρεσβεύει Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια. Οι Ιάπωνες Επιχειρηματίες «Προειδοποιούν ότι οι άνθρωποι «ξεγελιούνται εύκολα» και δεν έχουν άδικο. Είναι πασιφανές, ολοφάνερο πού μας πάνε οι Κυβερνήσεις που προωθούν τα άνομα σχέδια του Εωσφόρου. Θέλουν τον άνθρωπο υποχείριο όργανο στις προσταγές και θεοποίηση του άρχοντα του σκότους. Να δουλεύουν τα ρομπότ και να κάθονται στο καβούκι τους οι άνθρωποι, χωρίς εργασία. με το «Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα», λιμοκτονούντες.

Ο σχεδιασμός συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης που προσελκύουν την προσοχή των χρηστών είναι μεν απαραίτητος, εν μέρει, αλλά επίσης επιζήμιος, υποστηρίζει η εφημερίδα, βλάπτοντας την «αυτονομία και την αξιοπρέπεια, που είναι βασικές αξίες που επιτρέπουν στα άτομα να είναι ελεύθερα μέσα στην κοινωνία». Καλούνται οι θιασώτες της Τεχνητής Νοημοσύνης να αναθεωρήσουν τους νόμους γύρω από την τεχνολογία, διότι η τεχνητή νοημοσύνη έχει ήδη αρνητικές επιπτώσεις στους χρήστες…  

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια