Header Ads

Οι δύο υπερδυνάμεις δεν τα έχουν βρει μεταξύ τους… (Φ. 1885)

 


 

Την Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2017 είχαμε δημοσιεύσει με τίτλο:  «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Αμερική θέλει ακόμα να επιτεθεί στην Ρωσία…» το παρακάτω κείμενο ( αναφέρουμε απόσπασμα):

«Ειδικοί τονίζουν ότι ο πλανήτης δεν έχει αποφύγει ακόμα το πυρηνικό ολοκαύτωμα και ότι η αντιπαλότητα Ρωσίας-ΗΠΑ είναι ακόμα μεγάλη.  Τον περασμένο Ιούνιο, είχε "ανάψει φωτιές" η δήλωση του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη, ότι τα αμερικανικά πυρηνικά όπλα στοχεύουν ακόμα την ενδοχώρα της Ρωσίας, ενώ τα υποβρύχια εφοδιασμένα με πυρηνικές κεφαλές, πλέουν πολύ κοντά στα ρωσικά χωρικά ύδατα, έχοντας "λοκαρισμένους" στόχους υψίστης σημασίας για την άμυνα της χώρας. Συγκεκριμένα, ο Ρώσος Πρόεδρος είπε: "οτιδήποτε και αν πούμε στους Αμερικανούς φίλους μας αυτοί στο θέμα των πυρηνικών δεν συνεργάζονται.

Έχουν, πολλές φορές, απορρίψει τις προτάσεις μας και συνεχίζουν να κάνουν το δικό τους. Αυτό σημαίνει ότι είχαμε δίκιο όταν τους κατηγορούσαμε ότι λένε ψέματα. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι οι πολίτες των δυτικών κρατών δεν συμμερίζονται την ανησυχία μου για τα πυρηνικά και αυτό με φοβίζει. Δεν ξέρω πότε θα τελειώσει". Σύμφωνα με ειδικούς, η εκλογή Τραμπ δεν άλλαξε ακόμα τίποτα στον σχεδιασμό πολιτικής των δύο υπερδυνάμεων και ότι οι στρατιωτικοί του Πενταγώνου θεωρούν την Ρωσία και το Ιράν νούμερο ένα στόχους σε περίπτωση πολέμου. 

Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι το πυραυλικό σύστημα των ΗΠΑ είναι ικανό να καταστρέψει τρεις φορές τους ρωσικούς στόχους, ενώ oι νέες τεχνολογίες σχάσεως πυραύλων στο έδαφος πολλαπλασιάζει την καταστρεπτική ισχύ τους. Η Ρωσία γνωρίζοντας τα παραπάνω, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει πυρηνικές κεφαλές ως ανταποδοτικό χτύπημα, με συνέπεια να οδηγηθούμε σε πυρηνική καταστροφή…».

Ακόμα και σήμερα, μετά από επτά χρόνια,  οι δύο υπερδυνάμεις δεν τα έχουν βρει μεταξύ τους. Τι περιμένουν; Να επιβεβαιωθούν οι Προφητείες «περί ολοκαυτώματος;». Ο Παντοδύναμος Θεός να λυπηθεί την ανθρωπότητα…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια