Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ. 1872)

 

 

Οι πιστοί γέμισαν τις Εκκλησίες…




Μετά από τρεις ημέρες ολοκληρώνει τις ημέρες του ο σημερινός χρόνος και αρχίζουν οι άγνωστες ημέρες του νέου χρόνου 2024. Ο απερχόμενος χρόνος υπήρξε ένας από τους δυσκολότερους στην παγκόσμια σκηνή. Συνεχίστηκαν οι Πόλεμοι, ξέσπασαν νέοι πιο καταστρεπτικοί με εκατοντάδες νεκρούς, με εισαγόμενη ακρίβεια γενικά που εκμεταλλεύονται οι συνήθεις ύποπτοι του εμπορίου ειδών διατροφής και Ενέργειας, αλλά και αμφίβολες εξελίξεις για την ανθρωπότητα.

Όλα δείχνουν πως η παγκόσμια Κοινωνία έχει καταστεί όμηρος και υποχείριος του κακού και της ύλης, της μισαλλοδοξίας και κάθε είδους διαστροφής, πέραν από τον Θείο Λόγο που δίδαξε ο Θεάνθρωπος στο σύντομο χρονικό διάστημα που ήλθε στη Γη. Όπως είπε: Ήρθα με εντολή του Πατέρα μου, ώστε να δώσω ζωή αιώνια, σε ανθρώπους που θα με πιστέψουν!

Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός, απευθυνόμενος προς τους μαθητές του στο όρος των Ελεών είπε:

«Προσέξτε μη σας ξεγελάσει κανείς γιατί πολλοί θα εμφανιστούν μετά από εμένα και θα σας πουν ¨Εγώ είμαι ο Μεσσίας¨. Θα εμφανιστούν και ψευδοπροφήτες, οι οποίοι θα πουν ¨Αυτός είναι ο Μεσσίας¨. Τότε θα ακούσετε πως γίνονται Πόλεμοι ή προετοιμάζονται αιματηροί Πόλεμοι. Προσέξτε να μην ταραχτείτε, γιατί όλα αυτά πρέπει να γίνουν, αλλά δεν είναι το τέλος. Το ένα έθνος θα ξεσηκωθεί εναντίον του άλλου και το ένα Βασίλειο εναντίον του άλλου.

Θα έλθουν πείνα, αρρώστιες, σεισμοί και καταποντισμοί. Όλα αυτά όμως είναι σαν τους πρώτους πόνους της γέννας. Θα εξαφανιστεί η αγάπη μεταξύ των ανθρώπων, όποιος όμως μείνει σταθερός ως το τέλος στην πίστη του, αυτός θα σωθεί…».

Τα τελευταία χρόνια εμείς οι σημερινοί άνθρωποι βιώνουμε περιστατικά στην παγκόσμια κοινωνία, που προσιδιάζουν με τα λόγια του Ιησού. Μήπως δεν γίνονται πόλεμοι, σεισμοί, λιμοί και καταποντισμοί; Μήπως δεν διώκεται η Θρησκεία του Ναζωραίου, μήπως δεν παρουσιάζονται σύγχρονοι ψευδοπροφήτες, που μάχονται τον Τριαδικό Θεό; Ρίξτε μια ματιά στα ελεύθερα ακόμη Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και θα διαπιστώσετε πως όλες οι ενδείξεις συμβαίνουν και «οι καιροί ου μενετοί», όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι μας πρόγονοι.

Τα σημερινά ΜΜΕ αποτελούν την πηγή της κακοδαιμονίας. Όλα από εκεί έχουν την αφετηρία τους, αλλά δυνατός ο διάβολος, παντοδύναμος ο Τριαδικός Θεός. Ήλθε ακόμη μια φορά στις καρδιές των Πιστών που γέμισαν τις Εκκλησίες, παρά τα διωκτικά μέτρα και τους ιούς. Ακράδαντη η πίστη στα λόγια του Ιησού που είπε ότι «Ο σημερινός κόσμος θα πάψει να υπάρχει, τα λόγια μου όμως ποτέ»!... 
 
Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια