Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (Φ. 1869)

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ  -  3ος Όμιλος

Εράνη Φιλιατρών – ΠΑΣ Κόρινθος 0-1

Ο ΠΑΣ Κόρινθος πέρασε στη 2η θέση βαθμολογίας Μεσσηνίας


 Ο Παγκορινθιακός Αθλητικός Σύλλογος Κόρινθος έπαιξε δυνατά αυτή τη φορά και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στον εκτός έδρας αγώνα προς την Εράνη Φιλιατρών με καθαρό σκορ 0 - 1. Μετά από τη νίκη της αυτή η Κόρινθος πέρασε στη 2η βαθμολογική θέση με πρώτη την ομάδα της Βάρης και τρίτη την Ρόδο. Με το τρίποντο αυτό επανέρχεται η ομάδα μας στις νίκες που τόσο είχε επιθυμήσει ο φίλαθλος κόσμος της Κορινθίας.

Η περιγραφή του αγώνα

ΟΙ φιλοξενούμενοι παίκτες της Κορίνθου μπήκαν στο Α΄ ημίχρονο χωρίς την απόφαση να νικήσουν. Ήταν υποτονική η προσπάθεια και η αγωνιστική διάθεση όλων των Κορινθίων, ενώ ήταν ευτύχημα ότι δεν δέχτηκαν γκολ στην  άμυνά μας. Κάποιες αδύνατες προσπάθειες δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, ενώ η αμυντική γραμμή κράτησε τα δίκτυα μας ανέπαφα με τους παίκτες και των δύο ομάδων να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ  0-0. 

Αντίθετα στην επανάληψη του Β΄ ημιχρόνου φαίνεται πως οι παίκτες του ΠΑΣ Κόρινθος άκουσαν τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας και έπαιξαν πολύ καλύτερα. Ήταν φανερή η αλλαγή, αφού από τα πρώτα λεπτά φάνηκε στις ενέργειες όλων η αποφασιστικότητα  και η αναγκαία πίστη στην νίκη. Πήραν την κατοχή στον χώρο του γηπέδου, έστρωσαν την μπάλα κάτω, συντονίστηκαν και έδειξαν διάθεση ομαδικής επιθετικής επιστροφής, έκαναν σουτ και πίεσαν την γηπεδούχο Εράνη στα καρέ της. Αυτή πρέπει να είναι απέναντι σε όλους τους αντίπαλους η ομάδα μας που ημέρα παρά ημέρα γίνεται όλο και καλύτερη.

Στην κερκίδα οι εκατό περίπου φίλαθλοι που ακολουθούν πάντα την Μπάρτσα στους εκτός έδρας αγώνες αναθάρρησαν. Η ελπίδα και οι ενδόμυχες ευχές τους έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα. Μετά από μία άγονη υπεροχή των παικτών μας που βρήκαν μπροστά σε κάθε ενέργειά τους μια συμπαγή άμυνα, ο διαιτητής σφύριξε δικαιολογημένα πέναλτι στο 67 λεπτό. Ο εκτελεστής του πέναλτι Χαλάτσης με εύστοχο σουτ άνοιξε το σκορ σε 0-1 υπέρ του ΠΑΣ Κόρινθος, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΟΙ παίκτες μας, οι κορίνθιοι της εξέδρας, το προπονητικό τιμ και ειδικότερα το Προεδρείο πανηγύρισαν το γκολ και την επιστροφή της ομάδας στις νίκες. Σημειώνουμε ότι Ο ΠΑΣ Κόρινθος είχε και 3 ακόμα καλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ με 2 σουτ των Δερμιτζάκη και Ζαχαράκη και μια κεφαλιά του Χαλάτση, που απέβησαν άκαρπες. Ας είναι, η χαρά όλων που είχαν μεταβεί στα Φιλιατρά, αλλά και των άλλων που πληροφορήθηκαν το αποτέλεσμα είναι απερίγραπτη για έναν λόγο:

Οι παίκτες, οι τεχνικοί και οι συνεργάτες στο Διοικητικό Συμβούλιο του Προέδρου και ρέκτη Αλέξη Κούγια, δείχνουν πως μπορούν και θέλουν να κάνουν πράξη το «Ονειρο να επανέλθει η Μπάρτσα εκεί που της αξίζει. Στα μεγάλα σαλόνια των Εθνικών Ομάδων»!  Όλοι  οι φίλαθλοι κοντά τους!!!

Διαιτησία:

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΔΙΑΣΣΙΝΟΣ, ΚΑΛΟΥΣΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ,  ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΧΑΤΖΗΣ 80’), ΧΑΛΑΤΣΗΣ, ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΠΑΠΟΥΛΗΣ,  ΠΑΤΕΛΑΚΗΣ (ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ 46’),  ROJANO (ΓΕΩΡΓΙΟΥ 85’).

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ  30ς όμιλος    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 13η Αγων/κή

ΟΜΑΔΕΣ                                    Ν     Η      Ι      ΓΚΟΛ +-ΔΙΑΦ ΒΑΘ

1.ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗ   9     2       2     20 -  6   +14     29

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ                       8     3       2     16 – 11  + 5     27

Α.Σ. ΡΟΔΟΣ                              7     5       1     22 -   8  +14     26

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ                     8     2       3     23 – 13 +10     24

ΘΥΕΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ                  6     3       4     21 -  17   +4     21

ΜΑΡΚΟ ΑΘΗΝΩΝ                   5     5       3     17 -  13` +4     20

ΑΕ  ΑΦΑΝΤΟΥ                         5     4       4     16 – 14   +2     19

ΕΛΛΑΣ  ΣΥΡΟ                           6     1       6     20 – 13 +7       19

Α.Ε.  ΜΥΚΟΝΟΥ                      5     3       5     19 – 14 +5       18

ΠΑΝΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ            5     2       6     16 – 19 -3        17

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ                     4     4       5     11 – 13 -2        16

ΒΥΖΑΣ  ΜΕΓΑΡΩΝ                  4     3       6     13 – 18 -5        15

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ                        4     2       7     14 – 18 -4        14

Α.Ε.  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ                 2     1     10    11 –24-13        7

ΕΡΑΝΗ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ              0     5       8       3 –22 -17       5

Α.Ε.  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ              0     2     11      6 –34 -28       2             

 

ΚΥΠΕΛΟ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Την Τετάρτη αγωνίστηκαν για το Κύπελο Κορινθίας με τα πιο κάτω αποτελέσματα:

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – Α.Σ. ΚΥΨΕΛΟΣ  6-0

 

Αλέξης Κούγιας: Αποφάσισα να ανακαλέσω την παραίτησή μου παραμένοντας στην θέση του Προέδρου του ΠΑΣ Κόρινθος!

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ
Κατά την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. στα γραφεία της ομάδας μας αποφασίσθηκε να μην γίνει αποδεκτή η παραίτηση από την θέση του Προέδρου του κ. Κούγια και του ζητήθηκε να παραμείνει και να συνεχίσουμε αυτό που όλοι μαζί ξεκινήσαμε πριν 15 μήνες.
Ομόφωνα το Δ.Σ. δηλώνει την συμπαράστασή του προς στους προπονητές και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και είμαστε βέβαιοι ότι όλοι θα ανταποκριθούν στην εμπιστοσύνη που τους δείχνουμε και στο τέλος ο ΠΑΣ Κόρινθος θα πάρει την άνοδο στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2.
 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΚΟΥΓΙΑ
“ Κατά την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. στα γραφεία της ομάδας μας η οποία έγινε με πρωτοβουλία των,  κ. Πιέτρη, κ. Παπαγιαννόπουλου και κ. Τριαντάφυλλου  αντιλήφθηκα πως αυτοί που είμαστε πλέον στο Δ.Σ. του ΠΑΣ  ΚΟΡΙΝΘΟΣ είμαστε μια οικογένεια και ανεξάρτητα από το προσωπικό μας κόστος λόγω των διαιτητικών οργίων των  Πουλόπουλου, Τσαμούρη, Τουρέλη που συνοδεύτηκε από  συναισθήματα απόγνωσης- δεν είμαστε μόνο απλοί σύμβουλοι αλλά έχουμε και άλλους πολύ σοβαρότερους  δεσμούς φιλίας, αλληλοεκτίμησης και συναισθήματα ευθύνης προς τους χιλιάδες φιλάθλους της ΜΠΑΡΤΣΑΣ στον
Νομό Κορινθίας. Εκείνο που με συγκίνησε ακόμη περισσότερο ήταν, όταν σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος  Γεωργούτσος – ο οποίος παρουσιάζει την γνωστή αθλητική  εκπομπή στον σταθμό SPORTSSTON NOTO Καλαμάτας – με  ενημέρωσε ότι στις δύο παρουσίες μου στην εκπομπή του  έκανε ρεκόρ τηλεθέασης από ιδρύσεως του σταθμού και ότι την ώρα της παρουσίας μου απεστάλησαν χιλιάδες μηνύ-
ματα από την Κορινθία . Διαβάζοντας μόνο τα 200 λόγω  έλλειψης χρόνου της εκπομπής, μου ζητούσαν την  παραμονή μου στην ομάδα αλλά και να προσπαθήσουμε  μαζί με τους συνεργάτες μου να ξαναβάλουμε τον ΠΑΣ  Κόρινθος στον ποδοσφαιρικό χάρτη , δηλαδή ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 και ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 που είναι και η φυσική του θέση!
Αποφάσισα έτσι να ανακαλέσω την παραίτησή μου παραμένοντας στην θέση του Προέδρου της ομάδας μας  !“Στηρίζουμε το όνειρο !
korinthosTV

 

Δεν υπάρχουν σχόλια