Header Ads

Στις 25 Ιουνίου κρίνεται η πορεία της χώρας" (Φ. 1844)

 



   Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας, Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη, που κατέλαβε την Τρίτη θέση στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, ανάρτησε το πάρα κάτω άρθρο στο λογαριασμό της στο face book:

    Οι εκλογές της 21ης Μαΐου απέδειξαν ότι οι πολίτες έχουν κρίση και μνήμη. Αξιολόγησαν θετικά την καθαρή πρόταση διακυβέρνησης μας που εγγυάται την σταθερότητα και την πρόοδο της χώρας. Οι πολίτες επέλεξαν εμφατικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να ηγηθεί της προσπάθειας για την αναμόρφωση της χώρας. Επέλεξαν την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα ως βασικά κριτήρια κυβερνητικής πολιτικής απέναντι στους χαοτικούς αυτοσχεδιασμούς μιας αντιπολίτευσης χαμένης στην μετάφραση των δικών τους μικροπολιτικών επιδιώξεων.

    Όσο όμως και εάν μας ικανοποιεί η επιλογή του ελληνικού λαού στις πρώτες εκλογές, τα πραγματικά δεδομένα ορίζουν ότι οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θα είναι οι πλέον  καθοριστικές και κρίσιμες για το μέλλον της χώρας. Διότι οι πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν οριστικά για την επιστροφή στην κανονικότητα.

     Και ενώ βλέπουμε  την αντιπολίτευση συνολικά να έχει παραιτηθεί από τα πραγματικά προβλήματα που έχουμε ως κοινωνία και να αναλώνεται σε πολιτικούς διαγκωνισμούς για το ποιος θα κυριαρχήσει στον πολιτικό τους χώρο,  η ΝΔ και όλοι εμείς έχουμε τεράστια ευθύνη να ασχοληθούμε αποκλειστικά με τις απαντήσεις που πρέπει να δοθούν στις προσδοκίες για μια καλύτερη Ελλάδα.

     Σε αυτόν τον πολιτικό αγώνα ιδιαίτερα εμείς οι υποψήφιοι βουλευτές, απαλλαγμένοι από το φυσιολογικό βάρος της προσωπικής σταυροδοσίας μπορούμε και θα συμβάλλουμε ακόμα πιο καθοριστικά προτάσσοντας τον προγραμματικό μας λόγο, ώστε να αναδειχθεί καθαρά το σχέδιο μας για την επόμενη μέρα.

     Θα πρέπει να εξηγήσουμε στους πολίτες  ότι τίποτα δεν έχει κριθεί οριστικά  και ότι  οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι μια καινούρια εκλογική διαδικασία, που θα πρέπει να κερδηθεί από τις δυνάμεις της δημιουργίας εάν δεν επιθυμούμε να επιστρέψουμε σε ένα παρελθόν αβεβαιότητας. Στις 25 Ιουνίου κρίνεται η πορεία της χώρας.  Εάν θα προχωρήσουμε μπροστά ή εάν θα οδηγηθούμε σε ένα επικίνδυνο κύκλο αστάθειας με αρνητικές συνέπειες για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

     Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην επιλογή των πολιτών διότι η επιθυμία τους βρίσκεται κοντά με τις δεσμεύσεις της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα της ευημερίας. Πάμε πάντα Μπροστά!...

 

Μαριλένα Σούκουλη -  Βιλιάλη

Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια