Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Κων/νου Κόλλια (Φ.1844)

 

Ο Υποψήφιος Βουλευτής  της Ν.Δ. Κώστας Κόλλιας

Ευχαριστεί και ζητάει ισχυρή εντολή στη Ν.Δ.

 


 Φίλες και φίλοι, 

Στην κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας ο κυρίαρχος ελληνικός λαός μίλησε πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Η ελληνική κοινωνία έκρινε ότι από τις επιλογές που είχε εμείς ήμασταν η καλύτερη και ασφαλέστερη.

Οι εκλογές της 21ης Μαϊου 2023 έστειλαν ένα πολύ ισχυρό μήνυμα σταθερότητας, συνέχειας και εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Το αποτέλεσμα πανελλαδικά ήταν μια ηχηρή απόρριψη των φωνών μηδενισμού, τοξικότητας και αρνητισμού, μιας αντιπολίτευσης που δεν έπεισε ποτέ ότι μπορεί να κάνει έστω και κάτι καλύτερα από την Κυβέρνηση. 

Το αποτέλεσμα στο νομό μας ήταν ακόμα πιο έντονο, με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. 

Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες και όλους σας που με τιμήσατε με αυτούς τους 8.350 σταυρούς, μια επίδοση που με τιμά ιδιαίτερα και αποδεικνύει τους ακατάλυτους δεσμούς μεταξύ μας. 

Δεσμούς που έχουν σφυρηλατηθεί από μια χρόνια σχέση εμπιστοσύνης, αγάπης, εκτίμησης.

Ένας έντιμος αγώνας, χωρίς αντανάκλαση σε κυβερνητικές θέσεις, του απλού βουλευτή, χωρίς κομματικά αξιώματα, με μόνο εφόδιο το έργο, την αγάπη και την ειλικρινή σχέση με τους συμπολίτες μου, μόνο δικαιωμένος μπορεί να θεωρείται. 

Οφείλω ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συνεργάτες μου, που με στήριξαν επιτελικά σε όλη αυτήν την πορεία. 

Μια μεγάλη αγκαλιά στους φίλους και τις φίλες, που άοκνα στάθηκαν στο πλευρό μου για να φτάσει το μήνυμά μας σε κάθε σπίτι στην Κορινθία. 

Ένα ακόμα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη σύζυγό μου Δέσποινα, που στάθηκε και πάλι στο πλευρό μου, ακοίμητος φρουρός της οικογενειακής μας ενότητας και ευτυχίας. 

Έχουμε μπροστά μας τις 2ες εκλογές της 25ης Ιουνίου, που θα διεξαχθούν με λίστα, όπως ο νόμος ορίζει. Τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί. 

Ο λαός καλείται εκ νέου στην κάλπη, για να διαμορφώσει από το μηδέν έναν νέο, τελικό συσχετισμό δυνάμεων, για τη νέα τετραετία. 

Η μεγάλη εμπιστοσύνη της 1ης εκλογής προς τη ΝΔ δεν επιτρέπεται να μετατραπεί ούτε σε αλαζονεία ούτε στο να εκληφθεί η εμπιστοσύνη του λαού ως δεδομένη. 

Κάθε ψήφος μετράει από την αρχή, κάθε πολίτης έχει πάλι ακέραιη τη δύναμή του. 

Καλώ όλες και όλους να δώσουν ισχυρή εντολή στη ΝΔ, να συνεχίσει την πορεία ανόρθωσης της χώρας, με ευρεία αυτοδυναμία, που είναι αυτό που χρειάζονται οι καθαρές λύσεις. 

Ο αγώνας συνεχίζεται, επίμονα, υπομονετικά, σταθερά, με αξιοπρέπεια, με καθαρό βλέμμα και ήσυχη συνείδηση. Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός και επανάπαυση. 

Τα μεγάλα άλματα απαιτούν στέρεα θεμέλια. Αυτά τα θεμέλια βάλαμε στην πρώτη τετραετία της Νέας Δημοκρατίας και για το λόγο αυτό προσερχόμαστε και πάλι μαζικά στις κάλπες, γιατί θέλουμε μια καλύτερη Ελλάδα για εμάς και τα παιδιά μας.

Την Ελλάδα της κοινωνικής συνοχής, ανάπτυξης, ατομικής και εθνικής αξιοπρέπειας με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Προχωράμε "ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ".

Σας ευχαριστώ και πάλι όλες και όλους, να είστε καλά, από καρδιάς!

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια