Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ (ΝΔ) (Φ.1842)

 

Μεγαλειώδης συγκέντρωση

στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «Θωμάς Θωμαΐδης»

 

 

Η Κορινθία πρωταγωνίστρια Νίκης!

Μεγαλειώδης η συγκέντρωση της Μαριλένας Σούκουλη Βιλιάλη, υποψήφιας βουλευτή Κορινθίας της Ν.Δ. προχθές στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «Θωμάς Θωμαΐδης» στις 8:00μ.μ.!

Πλήθος κόσμου, φίλες και φίλοι της Μαριλένας, δήλωσαν το παρών παρέχοντας τη βεβαίωση Νίκης για τη Ν.Δ. και τη Μαριλένα τους!

Στο κατάμεστο θέατρο η Μαριλένα μίλησε από καρδιάς ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Κορινθίας, της Κορινθίας που λατρεύει, της Κορινθίας που τόσα χρόνια προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να βοηθήσει από όποια θέση έχει αναλάβει.

Η Φωνή της στο Κοινοβούλιο πρέπει να ξαναακουσθεί!

Μεστός ο λόγος της με επιχειρήματα, αφού το έργο της στο πλάι όλων των Κορινθίων, αλλά και ως ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μιλά από μόνο του.

Με λίγα λόγια αναφέρθηκε στα βασικά σημεία-στόχους της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, στόχους που ήδη έχουν επιτευχθεί, αλλά και θα συνεχισθούν να βρίσκονται στην ατζέντα της Ν.Δ., όπως το φορολογικό, τα θέματα Εθνικής Άμυνας, το μεταναστευτικό, αλλά δεν παρέλειψε και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

«Σε κάθε γωνιά της Κορινθίας το μήνυμα είναι σαφές, οι πολίτες θέλουν σταθερότητα. Οι πολίτες θέλουν ισχυρό Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι πολίτες θέλουν να τελειώσουν οριστικά με το Παρελθόν. Οι πολίτες θέλουν ισχυρή οικονομία. Οι πολίτες θέλουν ισχυρή άμυνα. Οι πολίτες θέλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Την Κυριακή ζητώ τη στήριξή σας για να αποκτήσει η Κοινωνία της Προκοπής φωνή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ζητώ τη στήριξή σας για να ανοίξουμε νέους δρόμους για την Κορινθία μας. Η Κορινθία είναι ο Τόπος της καρδιάς μου και θα είμαι πάντα Παρούσα για τους ανθρώπους της. Μαζί θα τα καταφέρουμε και θα κατακτήσουμε την Κορυφή.

«Με συγκινήσατε βαθιά. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ!»

«Θα φυλάω για πάντα στην καρδιά και την ψυχή μου τη χθεσινή συγκλονιστική παρουσία σας στην Κόρινθο», δήλωσε η Μαριλένα στη ΦτΚ για όσους παρευρέθηκαν χθες στην κεντρική της ομιλία.

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω!

Με τιμήσατε και με συγκινήσατε βαθιά.

Δεν υπάρχουν λόγια για να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου.

Το μήνυμά σας ήταν καθαρό.

Η Κοινωνία της Προκοπής θα έχει φωνή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Μαζί θα κατακτήσουμε την Κορυφή.

Η πόλη μας έστειλε ένα τεράστιο,  ένα ανεπανάληπτο μήνυμα Νίκης.».

 

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια