Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΟΛΛΙΑ ΚΩΣΤΑ (ΝΔ) (Φ.1842)

 

ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ

ΟΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣΜε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η περιοδεία του Κώστα ΚόλλιαΒουλευτή Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, σε ολόκληρο τον νομό. Με παλμό, πλήθος κόσμου και μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και «ανθρώπινη» ομιλία εκ μέρους του Κώστα. Κόλλια, πραγματοποιήθηκαν οι προεκλογικές του συγκεντρώσεις στα χωριά ΧιλιομόδιΚλένιαΑγιονόρι και Στεφάνι της Κορινθίας. Στην ομιλία του ο Βουλευτής Κορινθίας επεσήμανε ότι το διακύβευμα των εθνικών εκλογών είναι το ίδιο μας το μέλλον, η ίδια η εθνική μας αλλά και η κοινωνική μας υπόσταση. 

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «ένα νέο πισωγύρισμα, μια νέα εποχή καθυστέρησης και αβεβαιότητας θα στοιχίσει σε όλους μας ανυπολόγιστα. Δεν πρέπει ποτέ ξανά να επιτρέψουμε νέους πειραματισμούς και νέες αυταπάτες. Αυτός ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί υπεύθυνα και αξιόπιστα», ενώ κατακεραύνωσε την Αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι είναι εκείνοι που, με τις πολιτικές τους επιλογές, οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην απόγνωση, στην ανέχεια και στον οικονομικό μαρασμό.

 


 Συνέχισε, απευθύνοντας κάλεσμα προς τους κατοίκους να δώσουν δυνατό παρών στις κάλπες, ολοκληρώνοντας την ομιλία του με τα εξής λόγια: «Τώρα λοιπόν, είναι η ώρα να δώσουμε τη μάχη για την συνέχιση της προόδου, της ανάπτυξης και της αλληλεγγύης. Η πολιτική μας έχει περιεχόμενοσταθερές δεσμέυσεις και συνέπεια.».

Στο τέλος, καταχειροκροτήθηκε από τους συμπολίτες του, οι οποίοι εξέφρασαν την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στον κ. Κόλλια, εμψυχώνοντάς τον για τη βέβαιη νίκη του στις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.  Με την κλεψύδρα της κάλπης να μετράει πλέον αντίστροφα, ο Βουλευτής Κορινθίας βρίσκεται σε έναν προεκλογικό μαραθώνιο πλέον, που θα τερματίσει σε 10 μέρες από σήμερα. 

Επόμενος σταθμός της περιοδείας ήταν το Ξυλόκαστρο, την Παρασκευή 12 Μαΐου, ώρα 20:30, όπου πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία στο καφενείο «Τράπεζα», με ανάλογη επιτυχία και θερμή υποδοχή εκ μέρους των κατοίκων της δυτικής Κορινθίας.

 

 

 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – «ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ» ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ


 

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στις προεκλογικές ομιλίες που πραγματοποίησε την προηγούμενη Τρίτη ο Κώστας Κόλλιας, υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κορινθίας, στο Βραχάτι και στην Ευαγγελίστρια Κορινθίας. Οι συμπολίτες του τον τίμησαν με την παρουσία τους και άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον τις ομιλίες του, στις οποίες, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πλούσιο κυβερνητικό έργο της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της τετραετίας που πέρασε, καθώς και στο αξιόλογο έργο του ίδιου στην Κορινθία.

Οι Κορίνθιες και οι Κορίνθιοι φάνηκε να αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του κ. Κόλλια τον πολιτευτή, αλλά προπάντων τον «δικό τους άνθρωπο» που αγωνίζεται καθημερινά και αδιάλειπτα για το καλό του τόπου του. Ο κ. Κόλλιας, από την πλευρά του, τόνισε ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συμπολιτών του και ότι θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή, ώστε η Κορινθία και οι πολίτες της να κατακτήσουν όλα όσα τους αξίζουν. Σχετικά με το θέμα, ο υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας παραχώρησε τις εξής δηλώσεις:

«Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω στο πλευρό των Κορίνθιων συμπολιτών μου. Κυκλοφορώ κάθε μέρα ανάμεσά τους. Μιλάω καθημερινά μαζί τους. Όπλα μου είναι η σκληρή δουλειά, οι γνώσεις, η πείρα και η αποτελεσματικότητα. Ακόμα δυσκολεύομαι να συνειδητοποιήσω το τεράστιο κύμα αγάπης και στήριξης που δέχτηκα την Τρίτη το βράδυ, κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μου στο Βραχάτι και στην Ευαγγελίστρια.

Αισθάνομαι τεράστια ηθική ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη από το πλήθος συμπολιτών μου, που ήρθαν να με ακούσουν και να μου εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου.  Γνωρίζουν όλοι πολύ καλά τη διαχρονική προσφορά μου στον τόπο μου, στην Κορινθία. Με την ώθηση, τη στήριξη και τη βαθιά αγάπη που λαμβάνω, είμαι σε θέση να  εκπροσωπώ  επάξια  και υπεύθυνα, όλα αυτά τα χρόνια, την Κορινθία Η πολιτική μου πορεία είναι κοπιώδης αλλά είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, γιατί μέσα από την πολιτική, κατάφερα να δημιουργήσω αληθινούςχρόνιους και συνεκτικούς δεσμούς φιλίας με τους συμπολίτες μου.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, και ταυτόχρονα μεγάλη πρόκληση και μεγάλη ευθύνη, το να πολιτεύομαι με το ιστορικότερο κόμμα της πατρίδας μου. Θέλω με την προσπάθειά μου να προσφέρω και να βοηθήσω τη χώρα μου και τον τόπο μου να πάνε ένα βήμα μπροστά. Η παρουσία τους αυτή μού δίνει φτερά για το υπόλοιπο της διαδρομής μου μέχρι τις εκλογές. Τους ευχαριστώ θερμά που ήταν όλοι εδώ.».

Κλείνοντας, ο κ. Κόλλιας καταχειροκροτήθηκε από όλες και όλους για τη στήριξή τους που του δίνει δύναμη και δείχνει ολοφάνερα ότι η Νέα Δημοκρατία στις 21 Μαΐου θα είναι Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και ο Κώστας Κόλλιας, πάλι, ο δικός τους Βουλευτής στην Κορινθία.

 

ΑΝΩ ΔΙΜΗΝΙΟ, ΠΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ

 

Η επίσκεψη του Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κορινθίας,  Κώστα Κόλλια, στα χωριά Άνω Διμηνιό και Πάσιο, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, με τους κατοίκους να υποδέχονται τον Βουλευτή εγκάρδια και να τον περιστοιχίζουν με αγάπη.

Ο κ. Κόλλιας, προχώρησε στις προεκλογικές ομιλίες του, ως μια κατάθεση ψυχής, ευχαριστώντας θερμά τους κατοίκους των χωριών για την τεράστια και ελπιδοφόρα προσέλευσή τους, και στη συνέχεια έθεσε τις βασικές προτεραιότητες και τα πεπραγμένα της Νέας Δημοκρατίας, κατά την τελευταία τετραετία, απευθύνοντας κάλεσμα στις συμπολίτισσες και στους  συμπολίτες του: «Ζητάω τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας για να πάμε την Κορινθία ακόμα πιο μπροστάΑκόμα πιο ψηλά! Ζητάμε μια ισχυρή και ξεκάθαρη εντολή για να το εφαρμόσουμε! Αυτές είναι οι δεσμεύσεις μας. Είναι το συμβόλαιο τιμής και ευθύνης με το οποίο ζητώ την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας. Το λόγο πλέον τον έχετε εσείςΕσείς θα αποφασίσετε αν θα επιστρέψουμε στα παλιά, τα καταστροφικά ή αν θα συνεχίσουμε τη σταθερήανοδική πορεία μας προς το φως και την πρόοδο της πατρίδας μας.».

 

Ο Βουλευτής Κορινθίας αναφέρθηκε, ακόμη, στην κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών, τονίζοντας ότι «Την Κυριακή, 21 Μαΐου καθορίζουμε το μέλλον της χώρας μας. Την Κυριακή ολόκληρη η χώρα θα στρέψει το βλέμμα της στο όραμα του Πρωθυπουργού και Προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη.  Θα προχωρήσουμε, με συνέπεια και σταθερά βήματα, στο δρόμο που έχουμε χαράξει προς τη συλλογική προσπάθεια, την κοινωνική πρόοδο και ανάπτυξη και το συνεχή εκσυγχρονισμό. Το μεγαλόπνοο αυτό όραμα οφείλουμε όλες και όλοι να το περιφρουρήσουμε και να το διατηρήσουμε ακέραιο.».

Οι συγκεντρώσεις του κ. Κόλλια ολοκληρώθηκαν, με τον ίδιο να δέχεται τελικώς το θερμό χειροκρότημα από το ενθουσιώδες πλήθος που μοιράζεται μαζί του το όραμα για την Κορινθία της ανέλιξης, της ανάπτυξης και της προόδου.

 Κωνσταντίνος Κόλλιας

Βουλευτής Νομού Κορινθίας - Ν.Δ.

Πολιτικό Γραφείο Κορίνθου

Κολοκοτρώνη 2 (3ος  Όροφος) Τ.Κ. 20 100, Κόρινθος

Τηλ: 6974460852, 6947005447

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια