Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Κων/νου Κόλλια (Φ.1840)

 

«ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»

 

Αθρόα και ανέλπιστη η συμμετοχή του κόσμου στις ομιλίες που πραγματοποιεί ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κορινθίας, κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, από το ένα άκρο του Νομού στο άλλο, στις καθημερινές επισκέψεις του σε χωριά και πόλεις.

Ύστερα από προσωπική μας επικοινωνία, ο κ. Κόλλιας έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Με συγκίνηση, θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να εκφράσω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και σε όλους τους συμπολίτες μου και, ιδιαίτερα στις νέες και στους νέους της Κορινθίας μας, για την καθημερινή στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου, η οποία με θωρακίζει και με οπλίζει, με δύναμη και αυτοπεποίθηση, στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση και τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Θέλω να δηλώσω και να δεσμευτώ ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους, θα παλέψω για όλους και για όλα τα προβλήματά τους, όπως το κάνω τόσα χρόνια, και να ξέρουν όλοι, ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να καταστήσουμε την Κορινθία μας πρωταγωνιστή στο βάθρο της οικονομίας, της εξέλιξης και της ανάπτυξης.

Δεν περισσεύει κανένας. 

Είμαστε όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι, και με καπετάνιο τον άξιο Πρόεδρό μας και αυριανό Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα οδηγήσουμε την Κορινθία και την Ελλάδα μας εκεί που της αξίζει. Την υπερήφανη Ελλάδα και Κορινθία της ατομικής και εθνικής αξιοπρέπειας.

Επίσης, θέλω να δηλώσω ρητά και κατηγορηματικά ότι ποτέ δεν πρόκειται να αντιπαρατεθώ με κανέναν ούτε και να ανακυκλώσω προκλήσεις και πρακτικές, που δεν συνάδουν με το πνεύμα και τις αρχές του κόμματος.

Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε μια οικογένεια, με κύριο στόχο και σκοπό να ενώνουμε και όχι να διχάζουμε τους συμπολίτες μας.

Συνεχίζω με ήθος και προπάντων με αξιοπρέπεια να υπερασπίζομαι σθεναρά το συμφέρον του Κορινθιακού λαού και την ανάπτυξη του τόπου μου.

Σας καλώ, λοιπόν, όλους στο μεγάλο αυτό ταξίδι για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και της πατρίδας μας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και αγάπη, Κώστας Κόλλιας, Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Κορινθίας».

 

 

ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ:
ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ

 

 

 

Ακόμα μια συγκινητική και μεγάλη σε πλήθος υποδοχή επιφύλαξε η Ορεινή Κορινθία στον Κώστα Κόλλια, Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας της Κορινθίας.
Ο κόσμος κατέκλυσε κυριολετικά τα καφενεία, όπου πραγματοποιήθηκαν οι επισκέψεις του Βουλευτή το βράδυ της Τρίτης (2/5), δείχνοντας την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στον ίδιο.
Ο Βουλευτής, σε σχετική επικοινωνία μας μαζί του, έκανε τις εξής δηλώσεις:
«Η ανταπόκριση των συντοπιτών και των συντοπιτισσών μου στις χθεσινές επισκέψεις μου στους οικισμούς της Ορεινής Κορινθίας ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική. Ειλικρινά, υπάρχουν φορές που δεν μπορώ να διαχειριστώ την τόση αγάπη που λαμβάνω όλες αυτές τις μέρες.
Οι Κορίνθιες και οι Κορίνθιοι έχουν στείλει ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα νίκης και εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές, άλλωστε, η Νέα Δημοκρατία είναι η μία και μοναδική λύση για μια πολιτικά ισχυρή κυβέρνηση.
Ευχαριστώ θερμά όλο τον κόσμο που με περιστοίχισε χθες, αλλά και όλες τις προηγούμενες ημέρες, ακούγοντας τις θέσεις μου.
Είναι όλες και όλοι τους δικοί μου άνθρωποι. Ξέρω, επίσης, πολύ καλά ότι είμαι κι εγώ ο δικός τους άνθρωπος! Οι ισχυροί δεσμοί που μας ενώνουν, χρόνια τώρα, σφυρηλατούνται ακόμα περισσότερο.
Όλα αυτά τα χρόνια ΜΑΖΙ με τους συντοπίτες μου, αγωνιστήκαμε για να πάμε την Κορινθία μας πιο μπροστά, πιο ψηλά, εκεί που της αξίζει. Μάθαμε πάντα να κοιταζόμαστε στα μάτια και να λέμε αλήθειες. Χωρίς λαϊκισμούς και κούφιες υποσχέσεις. Με ειλικρίνεια και αλήθεια. Έτσι μάθαμε, έτσι ξέρουμε. Κι αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε μεταξύ μας δεν μπορεί κανείς να τη διαταράξει, να τη θολώσει, να την αλλάξει.
Σε αυτούς οφείλω ότι κατάφερα να εκπροσωπώ την Κορινθία στις κυβερνήσεις της ΝΔ.
Δεσμεύομαι για μια ακόμα καλύτερη επόμενη μέρα.
Ζητώ από τις Κορίνθιες και τους Κορίνθιους να σταθούμε όλοι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Προέδρου μας, που σε λίγες μέρες αναλαμβάνει τη μεγάλη και ιστορική ευθύνη να οδηγήσει την Ελλάδα στο φως. Μπορεί και ξέρει τον τρόπο. Δίπλα του όλοι εμείς, για την Ελλάδα μας, για τη Πελοπόννησό μας, για την Κορινθία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια