Header Ads

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ (Φ. 1839)


Ρουκέτα από Τούρκο καθηγητή: Είμαστε εξισλαμισθέντες Έλληνες…

 


 Ένα ακόμη κτύπημα από τον Τούρκο Καθηγητή Sengor Μιλώντας στην τηλεόραση ο Τούρκος καθηγητής είπε ότι τα γονίδια των λαών της Ανατολής αποτελούν μόνο το 7% από την κεντρική Ασία, την πατρίδα των τουρκικών φυλών.

Ωστόσο η μεγαλύτερη έκπληξη είναι η επόμενη. Ο καθηγητής όπως σχολιάζεται, δεν μπορεί φυσικά να πει πως οι σημερινοί Τουρκόφωνοι της Ανατολίας εξισλαμίστηκαν και υπέστησαν γλωσσική αφομοίωση και λέει πως «είμαστε ρωμιοί» δηλαδή Έλληνες (Ρωμιοί μας λένε οι Τούρκοι).

«Μην ξεχνάτε ότι είμαστε κληρονόμοι του Βυζαντίου» συνέχισε ο Καθηγητής, προσθέτοντας: «και  γι΄αυτό υπήρχαν πολλοί γάμοι κατά την Οθωμανική περίοδο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον είμαστε μουσουλμάνοι Ram».

Η Τουρκιά αποκαλεί την Ελληνική μειονότητά της Ram και όπως εκείνους που ζουν στην Κωνσταντινούπολη, την Τένεδο και την Ίμβρο και αναφέρεται στους Έλληνες που ζούν στην Ελλάδα, ως Έλληνες – Ίωνες. Με αυτόν τον τρόπο διαφοροποιούν τον Έλληνα της Ελλάδας και τους Έλληνες της Τουρκίας.

Σε απάντηση στην τηλεοπτική εκπομπή του Sengor, ο γεννημένος στην Τουρκία καθηγητής Mehmet Efe Caman, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του, στο  Twitter ως Ανατολικός από την Κωνσταντινούπολη με ρίζες στην Κρήτη και την Παφλαγονία (Μαύρη Θάλασσα) είπε: «Ο καθηγητής Sengor λέει ότι: «Είμαστε ρωμαίοι» γιατί δεν μπορεί να πει ότι οι σημερινού ανατολικοί Τουρκόφωνοι είναι εξισλαμισμένοι εξομοιώνονται με τους Έλληνες.

Ο Τουρκικός υπερατσισμός θα καταρρεύσει. Είχα το γονίδιο της κεντρικής Ασίας στο 8,2%. Είναι ακόμη πάνω από τον αριθμό που ανέφεραν οι καθηγητές Sengor και Murat Bardak . Είναι αδύνατον να καταλάβουμε γιατί το Τουρκικό κράτος έχει διδάξει στα παιδιά, πάνω από 100 χρόνια, τον Τουρκικό υπερατσισμό και ρατσιστικό μύθο για μαζική μετανάστευση από την κεντρική Ασία στην Ανατολία.

Γιατί το Τουρκικό κράτος ήθελε να κρύψει ότι ο λαός της Ανατολίας είχε σε μεγάλο βαθμό Ελληνορωμαϊκές ρίζες; Ποιος ήταν ο λόγος γι΄αυτό το μυστικό; Γιατί φοβόταν; Γιατί κρύβουν προσεκτικά την Ελληνική προέλευση των μεγάλων Τουρκικών μαζών που ήταν εξισλαμισμένοι και ομιλούν την Τουρκική γλώσσα λόγω γλωσσικής αφομοίωσης; Ο καθηγητής σκέφτηκε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα αυτό τον μήνα, το Τουρκικό πρόγραμμα DNA, μια πύλη παραπληροφόρησης γνωστή για τη δημοσίευση γενετικών γραφημάτων και γραφημάτων χωρίς αναφορές ή πηγές, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το Ancestry.com την μεγαλύτερη εταιρεία γενεαλογίας στον κόσμο, ζητώντας «όλοι οι Τούρκοι να μποϊκοτάρουν αυτήν την εταιρεία σε σχέση με τους προγόνους τους» .

Το Ancestry dna δίνει προτεραιότητα στην δαιμονοποίηση του Τουρκικού λαού να δίνει πληροφορίες σχετικά με την γενετική δομή του σχετικού πληθυσμού, ανέφερε σε μια διαγραμμένη ανάρτησή του στο twitter. Με την έλευση του γενετικών δοκιμών, ολοένα και περισσότεροι Τούρκοι πολίτες και κοινότητες της διασποράς ανακαλύπτουν ότι στην πραγματικότητα ο Τουρκικός λαός προέρχεται, κυρίως από Έλληνες.

Περισσότεροι Τούρκοι πολίτες ανακαλύπτουν  στην πραγματικότητα ότι δεν είναι Τούρκοι. Ο Uzay Bulut, που είναι δημοσιογράφος, γεννημένος στην Τουρκία, απάντησε επίσης στην έκκληση του Τουρκικού προγράμματος DNA να μποϊκοτάρει  Ancestry.com.

«Γιατί  οι Τούρκοι εθνικιστές φοβούνται τόσο πολύ την αλήθεια; Επειδή αν το αντιμετωπίσουν τα ψέματα που έχουν επινοήσει θα διαλυθούν στον έδαφος» είπε στο twitter.

Μέσα από αυτά τα ψέματα, έχει αυξηθεί το μίσος που τους έκανε να διαπράττουν τόσα εγκλήματα εναντίον Ελλήνων, Αρμενίων, Ασσυρίων, Εβραίων και άλλων, είπε ο Μπουλούτ.

Τότε θα συνειδητοποιήσουν ότι καταστρέφοντας αυτούς τους λαούς, στην πραγματικότητα έχουν καταστρέψει τους προγόνους και την πολιτιστική κληρονομιά, δήλωσε ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας : Η αλήθεια θα μας απελευθερώσει όλους και θα φέρει την απαραίτητη ειρήνη στην περιοχή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια