Header Ads

Η αρθρογραφία του «Κορίνθιου» (Φ.1837)

 




Να διαλυθούν οι δομές τύπου «Κορίνθου»

 

Εμείς οι Έλληνες τρίβουμε τα μάτια μας από έκπληξη γι’ αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν στη μετασεισμική εποχή της Τουρκικής συμπεριφοράς έναντι της Ελλάδας. Είχαμε όλοι υπόψη μας την τελευταία δεκαετία να έχουμε απέναντί μας μια Τουρκία ανερμάτιστη, εχθρική, καταπιεστική, χυδαιολόγα με όλους τους Αξιωματούχους. Δεν άφηναν ημέρα χωρίς να παραβιάζουν τον εναέριο και θαλάσσιο χώρο της Πατρίδας μας, να βρίζουν με τα χειρότερα λόγια, πέραν της καλώς νοουμένης καλής συμπεριφοράς ακόμα και σε επίπεδο Πρωθυπουργού, ενώ ήταν πάγια η παραπληροφόρηση, η παραποίηση της ιστορίας και της Εθνικής μας κυριαρχίας.
Εκεί που έδινε σόου εχθρικής συμπεριφοράς ήταν, η Τουρκία του Προέδρου Τ. Ερντογάν να χρησιμοποιεί τους παράνομους μετανάστες προκειμένου να πετύχει τη Στρατηγική της πολιτική της «Γαλάζιας Πατρίδας». Η Τουρκία μαθημένη να εκβιάζει την Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά τα εκατομμύρια που ενθυλακώνει ετησίως, πρόβαλε εκβιαστικά πρόγραμμα ικανοποίησης αιτημάτων και σε διαφορετική περίπτωση απειλούσε πως θα πλημμυρίσει την Ευρώπη με λαθρομετανάστες. Το παράδοξο σε όλη αυτή την ανεπίτρεπτη κατάσταση ήταν οι απειλές κατά της Ελλάδας και τα ψέματα, διότι η χώρα μας προάσπιζε τα σύνορά της.
Επί ΣΥΡΙΖΑ κυρίως, ανοίχτηκαν τα σύνορα και γέμισαν οι πόλεις της Πατρίδας μας με κλειστές και ανοικτές δομές παράνομων μεταναστών, όπως αυτό της Κορίνθου. Είναι τρομερά απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει, αφού η Ε.Ε. έκλεισε ερμητικά τον δρόμο και τα σύνορα των βόρειων κρατών, αφήνοντας την Ελλάδα των δέκα εκατομμυρίων στο έλεος της απαράδεκτης τακτικής της Τουρκίας, που μας στέλνει λαθρομετανάστες και μας καταγγέλλει και από πάνω με τους εθνομηδενιστές. Είναι απολύτως βέβαιο πως μεταξύ των μεταναστών, που «συμπτωματικά» είναι όλοι μουσουλμάνοι, υπάρχουν και πράκτορες της Τουρκίας, εν υπνώσει.
Στην Ελλάδα, όπου η υπογεννητικότητα έχει κτυπήσει κόκκινο, είναι ορατός ο κίνδυνος με την πάροδο του χρόνου και όχι πολύ μακριά, οι Έλληνες να γίνουν μειοψηφία. Να αντικατασταθούν οι γηγενείς από τη Μουσουλμανική λαίλαπα. Είναι ήδη υπαρκτή η 5η φάλαγγα στην Ελλάδα και αλλοίμονο, αν θα συμβεί κάτι μεταξύ των δύο χωρών. Όλοι αυτοί οι πράκτορες έχουν στην τελευταία περίπτωση τους στόχους τους. Γι΄αυτό είναι ανάγκη να διαλυθούν οι δομές κράτησης πριν απαιτηθεί να παραδοθούμε αύτανδροι στα σχέδια των εχθρών με την προβιά χαμαιλέοντος που διαθέτουν… Διάλυση εδώ και τώρα γιατί η ανοχή αποτελεί Εθνικό έγκλημα…

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»



Δημοκρατία με ανακοίνωσή της σχολίασε:
«Η δημοσίευση της απόφασης του Ειδικού Δικαστηρίου για την ομόφωνη και αμετάκλητη καταδίκη του πρώην Υπουργού, κ. Νίκου Παππά, εκθέτουν ανεπανόρθωτα όχι μόνο τον κ. Παππά αλλά τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, ο οποίος συμπεριέλαβε προκλητικά τον πρώην Υπουργό Επικρατείας του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, που χθες ανακοίνωσε. Από την ανάγνωση της δικαστικής απόφασης δεν υπάρχουν περιθώρια παρερμηνειών.
Η απόφαση αναφέρει ότι ο κ. Νίκος Παππάς επιχείρησε «με αδιαφανείς διαδικασίες να υλοποιήσει τον σχεδιασμό που είχε καταστρωθεί από τον ίδιο, αλλά και από άλλα ηγετικά στελέχη του τότε κυβερνώντος κόμματος (ΣΥΡΙΖΑ)».
Γράφει, επίσης, ότι οι ενέργειες του απέβλεπαν «στην ίδρυση τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας, που θα ελεγχόταν από τον πρώτο κατηγορούμενο και τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ και θα προωθούσε τις πολιτικές θέσεις και δράσεις του κόμματος και της τότε κυβέρνησης, αλλά και του ίδιου ως Υπουργού αυτής με σκοπό την υπέρ αυτών άσκηση επιρροής στον πολιτικό προσανατολισμό της κοινής γνώμης», ενώ σημειώνει ότι «διακατεχόταν από αίσθημα υπεροχής και κυριαρχίας χωρίς επίγνωση των σοβαρών επιπτώσεων των ενεργειών του στο δημόσιο συμφέρον, το οποίο υποτίθεται ότι εξυπηρετούσε ως κρατικός λειτουργός κατέχοντας το ύψιστο αξίωμα του Υπουργού υπό την επίφαση της τήρησης του νόμου και της δι΄ αυτού επιβολής νομιμότητας στον τηλεοπτικό χώρο, ενεργούσε με μοναδικό σκοπό την απόκτηση μέσω του δεύτερου κατηγορουμένου, τον οποίο αυτός καθοδηγούσε σε κάθε ενέργεια του τηλεοπτικού σταθμού φερέφωνου των πολιτικών ιδεών και δράσεων της τότε κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου».
Κάθε λογικός πολίτης σήμερα δεν μπορεί παρά να αναρωτιέται. Τι είναι αυτό που συνδέει τόσο δυνατά τους κ.κ.Τσίπρα και Παππά; Πώς είναι δυνατόν μετά από τέτοια απόφαση-κόλαφο ο κ. Τσίπρας να εξακολουθεί να στηρίζει τον κ. Παππά, όταν ο τελευταίος έχει καταδικαστεί ομόφωνα και αμετάκλητα για μια συμπεριφορά με ειδική ηθική απαξία που προσβάλλει συνολικά τη δημοκρατική λειτουργία; Ο κ.Τσίπρας οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις και συγκεκριμένες απαντήσεις που δεν προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών. Μια πρώτη επιβαλλόμενη κίνηση είναι η αποπομπή του κ.Παππά από τα ψηφοδέλτια του κόμματός του».

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»


 

Έγραφε η εφημερίδα μας πριν από πέντε περίπου χρόνια
« Αναρωτιούνται οι Έλληνες στην πλειοψηφία τους τι συνέβη και φτάσαμε σε αυτήν την υποβάθμιση της ζωής μας και ποιος φταίει γι αυτή την ατομική, οικογενειακή και Εθνική κατρακύλα; Το σχέδιο, που μας αφορούσε ήταν γνωστό, εκτός από τους σχεδιαστές αυτής της καταισχύνης και τα μίσθαρνα όργανά τους κυρίως πολιτικούς, σε μία μερίδα σκεπτόμενων συμπολιτών μας. Όταν στη μεγάλη «Αλλαγή» της συμφοράς από τη μικρή μας εφημερίδα διαλαλούσαμε την υπονόμευση και τα δάνεια που χρέωναν και τα τρισέγγονά μας, κάποιοι επώνυμοι συμπολίτες μας έριχναν λάσπη στον ανεμιστήρα χρησιμοποιώντας τα γνωστά όπλα των λεγομένων «Προοδευτικών» περί ακροδεξιού, εθνικιστή και τα συναφή. Όταν ο Κ. Μητσοτάκης δεν θέλησε να ακολουθήσει τις εντολές και κατήγγειλε τους δανεισμούς ότι μας οδηγούσαν σε δύσκολα οικονομικά μονοπάτια, επανήλθαν οι «πρόθυμοι» της Αλλαγής και ένας ένας παρήλασαν από το Μαξίμου με ελάχιστες εξαιρέσεις οι εκτελεστές του προγράμματος.
Διαβάστε τα στοιχεία που μας δίνει ο Κίμωνας Χαραλάμπους στο el.gr: Την μεγαλύτερη μείωση πλούτου παρουσιάζει η χώρα μας τη δεκαετία 2007-2017, μετά την κομμουνιστική Βενεζουέλα! Τι σημαίνει αυτό; Ποια οικονομική πολιτική εφαρμόζεται τελικά εδώ την τελευταία δεκαετία στην πράξη; Δεξιά; Καπιταλιστική; Φιλελεύθερη; Ή μήπως αριστερόστροφη; Σε αυτό απαντά η έκθεση της εταιρείας ερευνών New World Wealth σε συνεργασία με την Visual Capitalist. Όπως φαίνεται και στον πίνακα που ακολουθεί μέσα σε μια δεκαετία, η κομμουνιστική Βενεζουέλα έχασε το 48% του πλούτου της, ενώ η Ελλάδα φιγουράρει στη δεύτερη θέση της λίστας με απώλειες 37%, με εμφανή διαφορά από τους υπόλοιπους. Πως; Μα μέσω της αύξησης των φόρων και της συνεχώς αυξανόμενης επιβολής χαρατσιών, η οποία στην παρούσα φάση γνωρίζει πρωτοφανή έξαρση. Είχε προηγηθεί ο «εικονικός» πλουτισμός μέσω των δανείων από το 1981.
Επιχειρήσεις κλείνουν, σπίτια κατάσχονται, ο πλούτος συγκεντρώνεται στο Κράτος και από εκεί στο Υπερταμείο των δανειστών, ενώ αυξάνονται τα επιδόματα φτώχειας και εξάρτησης από την όποια εξουσία. Ιδού, όπου ποσοστό απώλειας (-) ανά χώρα μεταξύ των ετών 2007- 2017: Βενεζουέλα 48%, Ελλάδα 37%, Ιταλία 19%, Ισπανία 19%, Νορβηγία 17%, Πορτογαλία 13%, Ολλανδία 12%, Γαλλία 11%, Φιλανδία 11% και Αίγυπτος 11% . Φυσικά φρόντισε ο Τσίπρας να μας βάλει στη μέγγενη επί 99 χρόνια οικονομικής υποτέλειας, ο άθεος, άπατρις, που συνεχίζει την πτώση… Βγάλτε τα συμπεράσματά σας…». Αυτόν θα ξαναψηφίσει ο Ελληνικός Λαός;

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»



Η Εργαλειοποίηση του Μεταναστευτικού από την Τουρκία

 

Από τη θέση τη δημοσιογραφικής μας αποστολής δεχόμαστε καθημερινά ερωτήσεις επί παντός επιστητού και οφείλουμε να απαντήσουμε στους ερωτώντες, αν η ερώτηση επιτρέπει την απάντηση. Από αυτές τις ερωτήσεις μερικές φορές μας δίνεται η ευκαιρία να τις παρουσιάσουμε και στην εφημερίδα μας Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ώστε να γίνουν κτήμα σε ευρύτερο αριθμό συνανθρώπων. Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν αλλεπάλληλες περιπτώσεις αναγνωστών που μας ερώτησαν και είπαν: Γιατί περιμαζεύει η Ελλάδα τους λαθρομετανάστες που μας στέλνει η Τουρκία και γέμισε χωρίς δικαίωμα αναλογικής προώθησης αριθμού τούτων σε άλλες χώρες της Ε.Ε.;
Η απάντησή μας είναι περίπου ταυτόσημη: Η Τουρκία εκμεταλλευόμενη τις αδυναμίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρησιμοποιεί το Μεταναστευτικό πρόβλημα, ως μέσον άσκησης πίεσης και επιθετικής πολιτικής κατά της χώρας μας. Το θέμα αυτό το έχει αναγάγει σε υπέρτατο εργαλείο επιθετικής στρατηγικής. Έχοντας χαράξει το Εθνικό της Συμβούλιο τους Αντικειμενικούς Τουρκικούς στόχους προωθεί μαζικά και αδίστακτα τους μετανάστες που η ίδια μεταφέρει από την Αφρική και την Ασία. Στην όλη υπόθεση έχουν εμπλακεί η Στρατοχωροφυλακή, το λιμενικό, ακόμα και οι ένοπλες δυνάμεις της γείτονος. Όλοι με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως.
Προκειμένου να πετύχει τον στόχο της προσαρμόζει την εκάστοτε τακτική της σε συνεργασία με τους λαθροπροωθητές, τις ΜΚΟ, αλλά και τους Έλληνες της από εδώ πλευράς εθνομηδενιστές της κακιάς ώρας. Οι μέθοδοι ανάλογα με το πού στοχεύει το «πέρασμα». Στον Έβρο χρησιμοποιεί τις Ελληνικές νησίδες του ποταμού. Περνάει εκεί παράνομους, τους εγκαταλείπει και ζητάνε οι άνθρωποί της παρέμβαση της Ελλάδας, η οποία τους μαζεύει στα σύνορά της και τους φορτωνόμαστε εμείς, λόγω διεθνών υποχρεώσεων.
Στη θάλασσα προωθούνται στα ελληνικά όρια με φουσκωτά οι λαθρομετανάστες, σκίζονται οι βάρκες και ειδοποιείται το Ελληνικό Λιμενικό να τους περιμαζέψει. Δασκαλεμένοι οι μετανάστες τηλεφωνούν σε διεθνείς σχετικές υπηρεσίες και καταγγέλλουν μη συμμόρφωση των Ελληνικών Αρχών. Μηχανεύονται κάθε είδους περίπτωση, η οποία φέρνει σε δύσκολη θέση τις Ελληνικές Αρχές, οι οποίες παρεμβαίνουν θέλοντας και μη. Οι Τούρκοι έχουν γίνει εξπέρ σε αυτού του είδους τον πόλεμο κατά της χώρας μας, η οποία όμως τα τελευταία χρόνια δίνει τη δική της σθεναρή απάντηση. Όπως βλέπουμε εκεί που χωλαίνει σήμερα το όλο θέμα είναι οι επαναπροωθήσεις και η αναλογική κατανομή των μεταναστών στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι τα βλέπω…

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»




Δεν υπάρχουν σχόλια