Header Ads

Αν η σύμβαση 717 είχε ολοκληρωθεί το δυστύχημα θα είχε αποφευχθεί (Φ. 1834)

Γιάννης Οικονόμου:

Αν η σύμβαση 717 είχε ολοκληρωθεί το
δυστύχημα θα είχε αποφευχθεί

 




Πηγή: 5Apopstagma.gr

Σχετικά με το θέμα της υποψηφιότητας του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή στις επερχόμενες εκλογές είπε ότι όλα είναι ανοικτά.

Κριτική στην αντιπολίτευση άσκησε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρό­σωπος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στον Αντ1 με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο κέ­ντρο τηλεδιοίκησης του σιδηροδρομικού σταθμού. Ο κ. Οικονόμου, δήλωσε ότι το 2019 ήταν λειτουρ­γικό ένα ποσοστό της τάξης του 18% του έργου των σιδηροδρόμων και σήμερα είμαστε στο 75%. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το ότι αναλάβαμε την ευθύνη σημαίνει μια παραίτηση ενώ εξηγήσα­με στον λαό σε τι κατάσταση παραλάβαμε το έρ­γο. είχαμε ένα τραγικό δυστύχημα και τα αίτια εί­ναι πολλά. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στην δική μας δέ­σμευση.

Επίσης, επισήμανε ότι «υπήρχε τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης στην Λάρισα. Ο σταθμάρχης μπο­ρούσε να γίνει χάραξη της γραμμής και να παρακολουθεί το τρένο για 7,5 χιλιόμετρα. Θλιβερό αυ­τό που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας χθες. Γιατί για α­κόμα μια φορά προσπάθησε να μετατρέψει τον πόνο σε θέαμα, γιατί δεν πήγε εκεί που έγιναν τα περιστατικά; Γιατί δεν έκανε την κίνηση να πάει στον μοιραίο σταθμό. Παίζουμε με τις λέξεις και αυτό είναι επικίνδυνο, ολοκληρωμένο σύστημα τηλεδιοίκησης θα υπάρ­χει τον Σεπτέμβριο. Το ερώτημα είναι με τον υπάρχον σύστημα ο σταθμάρχης θα μπορούσε να είχε κάνει σωστά την δουλειά; Αν η σύμβαση 717 είχε ολοκληρωθεί το δυστύχημα θα είχε αποφευχθεί». Σχετικά με το θέμα της υποψηφιότητας του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή στις επερχόμενες εκλογές είπε ότι όλα είναι ανοικτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια