Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη (Φ.1834)

 


Ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Κορινθίας "Άγιος Δονάτος" αποτελεί ένα ενεργό και σημαντικό κομμάτι του Τόπου μας. Με πλούσιο πολιτιστικό έργο συμβάλλει στην ανάδειξη της πορείας της ιστορικής μας ταυτότητας. Πάντα είναι χαρά και τιμή μου να συμμετέχω στις εξαιρετικές εκδηλώσεις τους. Θερμά συγχαρητήρια.

O Σύλλογος ορθοδόξου ιεραποστολικής δράσεως "Άγιος Βασίλειος" διοργάνωσε μια εξαιρετική εκδήλωση με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και κεντρικό ομιλητή τον θεολόγο - ιεροκήρυκα κ. Σαββίδη. Την γιορτή λάμπρυνε η συμμετοχή του Σωματείου Ιεροψαλτών Κορινθίας, του Πολιτιστικού ομίλου "Εύχαρις" καθώς και τα παιδιά των κατηχητικών ομάδων. Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους για την πρωτοβουλία μνήμης και τιμής στους αγωνιστές μας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου "Μελαγκάβι" με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας διοργάνωσε μια επιτυχημένη ημερίδα για τον ρόλο της Γυναίκας σήμερα. Η διαφορετική μας ματιά είναι χρήσιμη για την εξεύρεση λύσεων σε όλους τους τομείς της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής. Θερμά συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου" Μελαγκάβι" για την εξαιρετική πρωτοβουλία και στις δύο ομιλήτριες για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση.

 

Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη

 Σύμβουλος του Πρωθυπουργού

 σε θέματα Χωροταξίας






Δεν υπάρχουν σχόλια