Header Ads

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ (Φ. 1834)

 

Εξαιρετικά επιτυχημένη η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Food Expo 2023 στην Αθήνα, επίσκεψη του περιφερειάρχη Π. Νίκα

 


Το περίπτερο με το οποίο μετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην έκθεση Food Expo στην Αθήνα -μία από τις σημαντικότερες και πιο επιδραστικές εκθέσεις στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης- επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου.

“Η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου ήταν εντυπωσιακή” σημείωσε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι συνολικά 55 τυποποιητές -και από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες- φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας η οποία διέθεσε 55.000 ευρώ καλύπτοντας το 60% της δαπάνης των πιο πάνω συμμετασχόντων.

Στην ίδια έκθεση, εξ άλλου, συμμετείχαν και άλλοι τυποποιητές από την Περιφέρεια, με ανεξάρτητο περίπτερο ο καθένας, οι οποίοι επίσης είχαν εξαιρετική παρουσία, δήλωσε ο Π. Νίκας που επισκέφθηκε και τα εν λόγω περίπτερα.

Στην Food Expo 2023 -η οποία άνοιξε τις πύλες της το περασμένο Σάββατο και ολοκληρώνεται σήμερα- συμμετείχαν περί τους 1.300 εκθέτες συνολικά παρουσιάζοντας πάνω από 50.000 ανώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας τρόφιμα και ποτά, ενώ παράλληλα “έτρεχε” και η έκθεση Oenotelia στο πλαίσιο της οποία παρουσιάστηκε μία μεγάλη γκάμα από ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων από όλες τις γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας.

 

 Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας συναντήθηκε στην Αθήνα με τον υπουργό Εσωτερικών Μ. Βορίδη



Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Δευτέρα 20 Μαρτίου, στην Αθήνα, με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

Αντικείμενο της σημερινής συνάντησης αποτέλεσαν θέματα που αφορούν στην οργάνωση των υπηρεσιών και της δημόσιας διοίκησης γενικότερα, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης.

 

 

Ο χρήστης Αναστάσιος Γκιολής στην τοποθεσία Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου

Ευχάριστα ΝΕΑ για το Νομαρχιακό μας Νοσοκομείο και τους συναδέλφους μου


Μετά από συστηματική δουλειά εισηγήθηκα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τετάρτη 15 Μαρτίου την Έγκριση Σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας κ Νοσοκομείου Κορίνθου Γρηγόρης Καρπούζης για την υλοποίηση του έργου Διαδικασία Ωρίμανσης Μελέτης Ανακαίνισης-Ανακατασκευής Μαγειρείων του Γ.Ν.Κορίνθου προϋπ: 532.000€ με έκδοση Άδειας Δόμησης,Πιστοποιητικά Πυρασφάλειας, Απόφασης Περιβαλλοντικών Όρων καθώς έλεγχο & έγκριση Μελετών και Τευχών Δημοπράτησης του Έργου.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη που με όρισε μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις είναι κατασκευασμένες προ 40ετών,στο υπόγειο της παλιάς πτέρυγας.Χρόνια τώρα αδιαφορία για τις συνθήκες των εργαζομένων στον χώρο και από τάξιμο ούτε λόγος!

Στο Έργο προβλέπονται οι παρακάτω εργασίες:

1)Αποξηλώσεις-Καθαιρέσεις πλινθοδομών,πλακιδίων,κουφωμάτων ξύλινων,πάγκων κ.α 

2)Κατασκευή δαπεδωστρώσεων, νέων τοίχο δομών 

3)Τοποθέτηση νέων κεραμικών πλακιδίων, ψευδοροφές

4)Κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου 5)Ελαιοχρωματισμοί

6)Κατασκευή νέας αποχέτευσης και Νέου Δικτύου Ύδρευσης

7)Κατασκευή Νέας Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης 8)Εγκατάσταση Νέου Συστήματος Πυρόσβεσης-Πυρανίχνευσης.

Είσαστε οικογένεια μου και συνεχίζουμε να δημιουργούμε καθημερινά για τους πολλούς...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια