Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη (Φ.1831)

 

 Η πολιτική κατάπτωση του Σύριζα αυξάνει το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στην Νέα Δημοκρατία για την σταθερή πορεία της χώρας

 


Όσο και εάν μας "τσιγκλάει" πολιτικά η εσωκομματική κατάσταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως απόλυτο δείγμα πολιτικής καθυστέρησης οφείλουμε να επικεντρωθούμε στις μεγάλες προκλήσεις που αφορούν την ελληνική κοινωνία και το μέλλον της χώρας. Άλλωστε η πολιτική κατάπτωση του Σύριζα ως απόρροια αποκλειστικά της δικής του πολιτικής δράσης και στρατηγικής αυξάνει το μερίδιο ευθύνης για την Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου η χώρα να συνεχίσει σταθερά στον δρόμο της κανονικότητας.

Δεν υπάρχουν όμως περιθώρια για εκλογικό και πολιτικό εφησυχασμό διότι η πρόθεση μας δεν ήταν ποτέ και δεν είναι, η υπερπήδηση του χαμηλού πήχη που έθεσε ο Σύριζα ως εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης αλλά η θετική αποδοχή της δική μας πολιτικής πρότασης για το παρόν και το μέλλον της χώρας.

Η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών , η αναδιάρθρωση του ΕΣΥ, η αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και οι συνέπειες της στον αγροτικό τομέα, η περαιτέρω ενίσχυση των άμεσων επενδύσεων στην χώρα, η ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης του κράτους, η σύνδεση της Παιδείας με την καινοτομία και την έρευνα καθώς και την αγορά εργασίας, η ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας είναι μερικά από τα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία η οποία περιμένει από εμάς απτά αποτελέσματα.

Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας αλλά μαζί με τους πολίτες μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με αλήθεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα όπως αρμόζει σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα.

 

Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη

          Σύμβουλος  Πρωθυπουργού σε θέματα χωροταξίας

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια