Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη (Φ.1830)

Στις επερχόμενες εκλογές οι πολίτες θα κοιτάξουν μπροστά
  


Στις επερχόμενες εκλογές οι πολίτες θα αποφασίσουν όχι με γνώμονα την βοή της τοξικότητας που προσπαθεί να επιβάλλει ο Σύριζα στην προεκλογική περίοδο αλλά με την βεβαιότητα της προόδου για ένα μέλλον ευημερίας που προτείνει η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στις επερχόμενες εκλογές δεν υπάρχει περιθώριο για οπισθοδρόμηση ούτε για πειραματισμούς. Οι προκλήσεις του παρόντος πρέπει να απαντηθούν αποτελεσματικά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Στις επερχόμενες εκλογές οι πολίτες μπορούν να συγκρίνουν τα πεπραγμένα δύο εκ διαμέτρου διαφορετικών κυβερνήσεων και να κρίνουν με ψυχραιμία την συμβολή τους στην πορεία της χώρας. Η σύγκριση αυτή θα φανερώσει την χαοτική διαφορά μεταξύ λόγων και πράξεων του Σύριζα που ως αντιπολίτευση τάζει τα πάντα σε όλους και ως κυβέρνηση παίρνει τα πάντα από όλους.

Στις επερχόμενες εκλογές θα κριθούν τα προγράμματα και οι προτάσεις για την επόμενη μέρα της χώρας χωρίς την αφόρητη δημαγωγία που παράγει η αντιπολίτευση εξαιτίας της έλλειψης εναλλακτικής προτάσεως.

Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν φοβάται την σύγκριση, αντίθετα την επιδιώκει διότι γνωρίζει ότι το έργο που έχει παράγει για την χώρα μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη διεθνή συγκυρία είναι ουσιαστικό και πηγαίνει την χώρα μπροστά.

Εμείς όλοι που θα δώσουμε την εκλογική μάχη είμαστε πεπεισμένοι για την δύναμη των επιχειρημάτων μας και αυτό το γεγονός είναι που μας δίνει την αυτοπεποίθηση ότι οι πολίτες θα μας ξανά εμπιστευτούν.

Οι επερχόμενες εκλογές δεν αφορούν την επικράτηση απλά της ΝΔ. Αφορούν κατά κύριο λόγο την επικράτηση μιας δημιουργικής πρότασης που οδηγεί την Ελλάδα Μπροστά.

Οι Έλληνες έζησαν τις καταστροφικές συνέπειες της προχειρότητας και της ανευθυνότητας του Σύριζα ως κυβέρνηση και δεν θα επιτρέψουν η χώρα να ξαναγυρίσει σε αυτό το ζοφερό παρελθόν. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση τους.

Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη 
Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα χωροταξίας


Δεν υπάρχουν σχόλια