Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ.1826)

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Η Ελλάδα παρά τα εμπόδια επανακάμπτει…

Πριν από λίγο χρόνο σ’ αυτήν εδώ τη στήλη έγραφα στην εισαγωγή μου:

«Εμείς οι Έλληνες της κεντροδεξιάς Παράταξης, οι μετριόφρονες, αλλά πατριώτες, που Αγαπάμε την Πατρίδα, Δημιουργούμε και Προστατεύουμε την Οικογένεια, που έχουμε βαθιά ριζωμένη στην καρδιά μας την Πίστη και Αφοσίωση στην Ορθόδοξη Θρησκεία, διαθέτουμε υπομονή όταν βλέπουμε κάποιους, που αυτοαποκαλούνται «Επαναστάτες» του δικαίου και της Ελευθερίας, αλλά με τις πράξεις τους δεν πείθουν.

Κάνουμε υπομονή και συγχωρούμε. Ακόμα και αυτούς που με κρυμμένα πρόσωπα κάτω από κουκούλες προβαίνουν σε δολοφονίες και άλλα κακουργήματα, καταστροφές και λεηλασίες. Δείχνουμε μεγαλοψυχία και αναγνώριση του δικαιώματος του «διαφορετικού». Όλα αυτά, όμως, έχουν και τα όριά τους. Η συμπεριφορά των ορθοφρονούντων έναντι των Πεμπτοφαλαγγιτών, τείνει να παρεξηγηθεί ή να εκληφθεί ως αδυναμία αντίδρασης.». Στο τέλος κατέληγα με την παθογένεια όλων των Κυβερνήσεων υπέρ της αριστεράς… Όταν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία μέχρι το 2019 ο κρατισμός μεροληπτούσε διώκοντας περισσότερο τους οπαδούς της κεντροδεξιάς από τους Αριστερούς και Αριστεριστές. Έχω υπόψη μου τις αναταραχές που προκαλούσαν στο δημόσιο βίο οι αντιεξουσιαστές κουκουλοφόροι, που ρήμαζαν κυριολεκτικά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η αναρχία, οι καταστροφές, οι εμπρησμοί, ακόμα και οι δολοφονίες αποτελούσαν χαρακτηριστικό σημείο αναφοράς της εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ. Η εγκληματικότητα φούντωνε σε όλα τα μέτωπα σε όλη την Επικράτεια και οι κρατικές Αρχές άλλαζαν νομοθετικά το ποινολόγιο βαπτίζοντας τις εγκληματικές πράξεις σε πλημμελήματα.

Και ω του θαύματος! Εμείς, οι Έλληνες πολίτες έχουμε βρει την ησυχία μας μετά την ανάληψη της εξουσίας από την Νέα Δημοκρατία. Παρά τα όσα μύρια μας βρήκαν με την πανδημία, τις κακές καιρικές συνθήκες, την εισαγόμενη ακρίβεια λόγω Ρωσοουκρανικού πολέμου, τις μεταναστευτικές ροές που άφησε ως κατάλοιπο ο κ. Τσίπρας και την κήρυξη Υβριδικού πολέμου εναντίον της πατρίδας μας από την απέναντι Τουρκία, νοιώθουμε πιο ασφαλείς.

Η σημερινή Κυβέρνηση Κυρ. Μητσοτάκη, έβαλε τάξη παντού. Διαχειρίστηκε τις διάφορες κακοτοπιές κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εξασφάλισε τα σύνορά μας μειώνοντας τις μεταναστευτικές ροές, εφάρμοσε με πυγμή τη νομοθεσία και έβαλε τάξη στην αναρχία των αντιεξουσιαστών, δημιούργησε σοβαρό «Αμυντικό Δόγμα Αποτροπής», επανέφερε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας σε περίοπτη θέση εκεί που τους αξίζει και τόσα άλλα. Επίσης όλοι οι δείκτες εγκληματικότητας έχουν πάρει την κατιούσα ή κινούνται με χαμηλότερο ρυθμό. Εμπεδώθηκε και πάλι η Ασφάλεια, παρά την φρενήρη αντίρρηση της Τουρκίας του Ερντογάν.

Με λίγα λόγια, παρά τα εμπόδια η Ελλάδα επανέρχεται μετά τα Μνημόνια και την Τρόικα. Επανακάμπτει… 

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια