Header Ads

Ξεκίνησε και επίσημα η προεκλογική εκστρατεία του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου για την 2η θητεία! (Φ.1826)

    

Τα 46 ονόματα που ανακοινώθηκαν, το έργο της τριετίας, το δίλημμα των εκλογών, η προθεσμία στους διαφωνούντες και η καθηλωτική παρουσία των νέων!

  
Από την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» το βράδυ της Κυριακής έγινε η έναρξη του προεκλογικού αγώνα για τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο.

Ο Δήμαρχος, σ ένα κατάμεστο και με πρωτοφανή παλμό, δημοτικό θέατρο, ανακοίνωσε τα πρώτα 46 ονόματα που πλαισιώνουν τον συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» , πρόσωπα με αποτύπωμα στην Κορινθιακή κοινωνία, προσωπικότητες από κάθε φάσμα και δραστηριότητα της, κυρίως όμως ανθρώπους που επιθυμούν αν προσφέρουν στον τόπο μας και «είδαν» στο πρόσωπο του δημάρχου εκείνον τον αιρετό που δύναται να αξιοποιήσει τις ικανότητες τους, να ενσαρκώσει τις επιθυμίες και το όραμά τους!

Τα 46 ονόματα καταδεικνύουν την ευρύτατη αποδοχή του δημάρχου και του έργου που έχει υλοποιήσει.

Τοπικοί πρόεδροι, στελέχη που βρίσκονταν σε άλλους συνδυασμούς τα προηγούμενα χρόνια αλλά και άνθρωποι που ουδέποτε είχαν κατέλθει στα κοινά, ανακοινώθηκαν από τον Βασίλη Νανόπουλο αποδεικνύοντας την ικανότητα του δημάρχου να συνεργάζεται, να ενώνει, να εμπνέει, όπως ακριβώς έπραξε από την αρχή της θητείας του, έχοντας εκλεγεί με το σύστημα της απλής αναλογικής και 8 από τους 33 συμβούλους, κατορθώνοντας να συσπειρώσει 5 παρατάξεις και να διοικήσει αποτελεσματικά το δήμο Κορινθίων. Ο Δήμαρχος Κορινθίων ευθύς, ξεκάθαρος και συγκινημένος σε αρκετά σημεία της εκδήλωσης στοιχειοθέτησε τα μεγάλα έργα που ξεκίνησαν στο δήμο Κορινθίων στα 3 αυτά χρόνια, τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν για την κοινωνία και τους πολίτες, όσα προετοιμάστηκαν και οι πολίτες βλέπουν να υλοποιούνται τώρα από μια ομάδα συμπαγή, με ικανότητες και γνώση, μια ομάδα που εργάζεται για έναν καλύτερο δήμο Κορινθίων.

Ο Δήμαρχος έθεσε παράλληλα και το δίλημμα αυτών των εκλογών «Πάμε μπροστά με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ή πάμε πίσω με ανθρώπους που έχουν διοικήσει και πρακτικές που έχουν δοκιμαστεί και καταψηφιστεί;» Αίσθηση προκάλεσε η ευρύτατη πρόσκληση του Βασίλη Νανόπουλου «Σε δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους, σε κάθε έναν και κάθε μια που θέλει να προσφέρει στον τόπο μας. Απευθύνω πρόσκληση να έρθουν κοντά μας, να συμπορευθούν με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, όλοι μαζί να εργαστούμε για το δήμο που μας αξίζει» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε ενεργό πολίτη να γίνει συμμέτοχος στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων που χρειάζεται η πόλη και τα χωριά του δήμου μας.

Ως αδιαπραγμάτευτη τέθηκε η συνοχή της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, η εμπιστοσύνη και οι ξεκάθαρες θέσεις. Ο Δήμαρχος έδωσε 2 εβδομάδες προθεσμία σε όσους δεν επιθυμούν να συμπορευτούν μαζί του, κατέχουν όμως σήμερα θέσεις που ο ίδιος τους έχει παραχωρήσει. «Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται πριν τις εκλογές, στην διάρκεια του πολέμου και μετά το κυνήγι κυρίως ως φήμες » ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Νανόπουλος ξεκαθαρίζοντας πως όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι Βουλευτές ή υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα στηριχθούν όπως και θα τιμηθούν όσοι θελήσουν να αποστρατευτούν αυτοδιοικητικά! Όσοι όμως έχουν οριστεί από το δήμαρχο δεν επιτρέπεται να υπονομεύουν το έργο της δημοτικής αρχής και να εργάζονται για άλλη δημοτική παράταξη. Ο Δήμαρχος ξεκάθαρα είπε: « Εγώ δεν αποκλείω κανέναν και θέλω όλους μαζί μου. Πρέπει όμως η δημοτική παράταξη να έχει τα νώτα της διασφαλισμένα».

Πολλά στελέχη τα οποία έδωσαν το παρόν στην χθεσινή εκδήλωση δεν ανακοινώθηκαν από τον δήμαρχο, όμως συμπορεύονται μαζί του και θα ανακοινωθούν σε επόμενες εκδηλώσεις.

Η καθηλωτική παρουσία νέων ανθρώπων στην χθεσινή εκδήλωση είναι η μεγάλη ελπίδα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, η μεγάλη της επιτυχία! Το ουσιαστικότερο στοίχημα που κερδήθηκε από τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο που έδειξε και απέδειξε πως μπορεί να αφουγκραστεί και μπορεί να εμπνεύσει τις γενιές που αποτελούν το μέλλον του τόπου και βεβαίως την συνέχεια της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ:

ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΠΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΚΕΡΖΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΖΩΓΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΟΛΛΙΑ ΚΩΝ/ ΝΑ, ΜΠΙΤΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΙΕΤΡΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ, ΡΑΝΤΙΤΣΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΑΜΠΑΔΙΩΤΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ, ΒΑΣΩ ΒΕΛΙΖΙΩΤΗ, ΒΕΡΥΣΟΓΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΓΩΓΩ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΒΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΖΟΥΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗ ΕΡΡΙΚΑ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΟΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΥΗ, ΚΥΡΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΛΙΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΛΙΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΠΑΛΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΠΑΡΤΣΙΝΕΒΕΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ, ΠΕΡΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΟΤΗΡΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΡΩΤΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ, ΣΤΕΦΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΤΑΓΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΤΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΡΑΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΛΕΠΕΤΣΑΝΗΣ ΚΛΕΤΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια