Header Ads

Η Συνέντευξη – Ομιλία του Αντιπροέδρου –Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη στην Κόρινθο (Φ.1817)

  

Ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Κορινθίας αριθ. 25 
Με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Κορινθίας και της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής Κορίνθου της Νέας Δημοκρατίας, προσκλήθηκε και ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση σε συνέντευξη – Ομιλία και ήλθε ο Αντιπρόεδρος του κόμματος – Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στην Κόρινθο. Η εκδήλωση έγινε στο Δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου την Παρασκευή 18.11.2022 και ώρα 18,00΄.

Ο Υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον Υφυπουργό του ομώνυμου Υπουργείου Χρίστο Δήμα, κομματικούς και Αυτοδιοικητικούς παράγοντες, πριν από την εκδήλωση επισκέφθηκαν μεγάλο τοπικό Souper Market, προκειμένου να αποκομίσουν ιδίαν αντίληψη της αγοράς και αν τηρείται αποδοτικά το «Μέτρο καλάθι του Νοικοκυριού».

Ο κ. Γεωργιάδης, μετά την επίσκεψη δήλωσε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα με ταυτόχρονη ανάρτηση στο λογαριασμό του στο διαδίκτυο, λέγοντας τα εξής: « Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.
  

Πριν την σημερινή μου εκδήλωση στην Κόρινθο με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστο Δήμα, επισκεφθήκαμε ένα Souper Market της Κορίνθου για να δούμε πως πηγαίνει και εκεί το ¨Καλάθι του νοικοκυριού¨. Χαρούμενοι πολίτες μας επιβράβευσαν. Τα στελέχη δε του καταστήματος είχαν κάνει εξαιρετική δουλειά, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες μας. Έχουμε δρόμο ακόμη, αλλά φαίνεται ότι το μέτρο λειτουργεί πολύ καλά…».

Ακολούθησε η εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου όπου ο Υπουργός συναντήθηκε στο φουαγιέ του Θεάτρου και συζήτησε ανταλλάσοντας απόψεις με βουλευτές του Νομού, Αυτοδιοικητικούς, κομματικά στελέχη και απλούς πολίτες, που ήταν παρόντες. Στην αίθουσα του Θεάτρου, αφού τον προσφώνησε και τον καλωσόρισε στην Κόρινθο ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτριος Σουφρίλας, ο Υπουργός αναφέρθηκε στην ομιλία του λεπτομερώς.

Για την παρούσα πολιτική, οικονομική και διεθνή επικαιρότητα. Κυρίως ανέλυσε με επιχειρήματα το μεγάλο έργο που κάνει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας και το ειδικό βάρος του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην όλη Κυβερνητική προσπάθεια.
  

Δεν παρέλειψε ο κ. Γεωργιάδης να ασκήσει κριτική στην Αξιωματική αντιπολίτευση και ειδικά στον Πρόεδρο Αλέξιο Τσίπρα, λέγοντα πως το κόμμα του δεν έχει να παρουσιάσει έργο και πρόγραμμα επιλέγοντας τον δρόμο του παραπολιτικού λόγου κατά της Κυβέρνησης. Έκανε ειδική επισήμανση στο θέμα της ακρίβειας που είναι εισαγόμενη λόγω του Ρωσοουκρανικού πολέμου. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ψηλά στην ατζέντα της το θέμα αυτό. Καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια μέσα σε γενικευμένη ακρίβεια σε διεθνές επίπεδο για να αντιμετωπίσει την κρίση. Δεν παρέλειψε να πει τις καλές εντυπώσεις του από την επίσκεψή του σε Souper Market της Κορίνθου, που προαναφέραμε.

Γενικά ο Υπουργός κ. Γεωργιάδης στην ομιλία του ήταν πολύ ενήμερος, συγκεκριμένος με επιχειρηματικό λόγο. Τα προβλήματα είναι πολλά και απαιτούν σκληρή δουλειά. « Όταν οι άλλοι βρίζουν, εμείς εργαζόμαστε για το λαό. Λύνουμε τα προβλήματά του», είπε. Δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του άμεσου συνεργάτη του Υφυπουργού Χρίσου Δήμα στην όλη προσπάθεια του Υπουργείου. Κοινή ήταν η αίσθηση των κομματικών και οπαδών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση πως υπήρξε πλήρης ενημέρωση από μέρους του κ. Γεωργιάδη, γιαυτό και καταχειροκροτήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Στην εκδήλωση παρέστησαν , εκτός από τα τοπικά ΜΜΕ και οι κ.κ. Υφυπουργοί Ενέργειας και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας, Ενέργειας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκος Ταγαράς, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Κόλλιας, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, η Χωρική Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Κόρκα αρμόδια για την Κορινθία, ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Χάρης Βυτινιώτης και Αναστάσιος Γκιολής ( πρώην Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης), ο Πρόεδρος της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ Σωτήρης Μουρίκης, ο Γεν. Γραμματέας Εμπορίου της Ν.Δ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, οι πρώην Πρόεδροι της ΝΟΜΔΕ/ Ν.Δ. Κορινθίας Χρήστος; Σεργεντάνης και Γρηγόρης Καρπούζης ( Διοικητής του Γ.Ν.

Κορίνθου), Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι πρόεδροι των έξι Δημοτικών Επιτροπών της Κορινθίας, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας, φίλοι και οπαδοί του κόμματος, όπως επίσης και τα μέλη της ΔΕΕΠ Κορινθίας της/Νέας Δημοκρατίας.

Με τη λήξη της εκδήλωσης, πολλοί εκ των παρισταμένων, συνεχάρησαν τον Ομιλητή, αλλά και τους διοργανωτές, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ /ΝΔ Κορινθίας Δημήτρη Σουφρίλα και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής ΝΔ Κορίνθου Απόστολο Γεώργαρη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Αυτό ήταν σαν μια άτυπη αρχή του προεκλογικού αγώνα. Οι πολίτες , που δείχνουν στις δημοσκοπήσεις το κόμμα της ν.Δ. με την υψηλότερη συσπείρωση, αρχίζουν με γρηγορότερο ρυθμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια