Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» /Φ.1811

<
ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Οι Έλληνες προετοιμάζονται…


Η οικονομική κρίση, που μαστίζει την Ελλάδα, η εξαθλίωση ενός ολόκληρου Έθνους, που στην θεωρία είναι κυρίαρχο, αλλά στην πραγματικότητα χωρίς δικαίωμα εξουσίας της λειτουργίας του, έχει ως πέπλο, απορροφήσει ολοκληρωτικά τη σκέψη και τις ενέργειες του Ελληνικού Λαού. Οι επικείμενες Δημοτικές και Βουλευτικές Εκλογές δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την ψυχολογική κατάσταση του Λαού. Οι περισσότερoι Έλληνες, γονατισμένοι από τα προσωπικά και Ελλαδικά προβλήματα δεν έχουμε τον χρόνο και τη διάθεση να δούμε τι συμβαίνει στον περίγυρό μας. Στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, στον Εύξεινο Πόντο και στην Ουκρανία, στα Βαλκάνια και στα Ρωσικά σύνορα με πρώην χώρες της Σοβιετικής Ένωσης και σήμερα μέλη του ΝΑΤΟ, με την Κίνα, που ως μεγάλη πληθυσμιακά και οικονομικά δύναμη, ζητάει το μερίδιό της στην Παγκόσμια Αγορά και τόσα άλλα.

Για ένα στρατιωτικό μάτι, το οποίο μπορεί να κάνει εκτίμηση Καταστάσεως, το όλο θέμα βρωμάει φαινομενικά και πρακτικά μπαρούτι. Οδηγεί κατ’ ευθείαν σε συμπέρασμα μεγάλης στρατιωτικής προετοιμασίας Πολέμου με απρόβλεπτες, αν όχι χειροπιαστές καταλήξεις.

Αυτή η τελευταία σκέψη τροφοδοτείται επιβεβαιωτικά μόνο και μόνο από τη διαπιστωμένη θέση υψηλόβαθμων νεοταξικών στελεχών και “Συστημικών” Think Tank, οι οποίοι μιλούν για την ανάγκη δημιουργίας κλίματος κήρυξης ενός Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου με στόχο τον αποπληθυσμό της Γης και την επιβολή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης 600 εκατομμυρίων ανθρώπων, που θα απομείνουν από τα σημερινά 7 δισεκατομμύρια.

Φυσικά αυτό θα συμβεί, αφού θα έχουν δολοφονηθεί στον Πόλεμο έξι περίπου δισεκατομμύρια από το σημερινό ανθρώπινο γένος. Αυτό τον αριθμό έχει προτείνει πρώην αξιωματούχος, γηραιός σήμερα, υπουργός των ΗΠΑ. Μα θα μου πείτε ποία είναι τα δείγματα και στοιχεία, που σε πείθουν να κάνεις αυτές τις σκέψεις; Είναι αυτό, «που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια”.

Όταν βλέπεις να θέλουν πόλεμο με κάθε τίμημα οι δήθεν φιλελεύθεροι Νατοϊκοί! Όταν αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται οι αποφάσεις και ενέργειες, που αποτελούν τον πυρήνα του Σχεδίου Ετοιμότητας Δράσης, που είχαν ανακοινώσει αρχικώς οι ηγέτες των κρατών-μελών της συμμαχίας κατά τη Σύνοδο Κορυφής της Ουαλίας, πρόσφατα. Επίσης όταν δίνεται το πράσινο φως για την εφαρμογή των νατοϊκών σχεδιασμών, που λήφθηκαν κατά τη Σύνοδο των υπουργών Άμυνας της Συμμαχίας τον ίδιο χρόνο στις Βρυξέλλες, για εγκατάσταση ενός στρατηγείου και έξι κέντρων διοίκησης και ελέγχου του ΝΑΤΟ με ανάπτυξη δύναμης δεκάδων χιλιάδων ανδρών και χιλιάδων Αρμάτων και άλλων Οπλικών Συστημάτων σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα σε απόσταση αναπνοής από ρωσικά εδάφη, με παράλληλη ανάπτυξη αεροπορικών βάσεων και απόπλου πολεμικών σκαφών. Όταν επίσης όλα αυτά συμβαίνουν με πλήθος πολεμικών ασκήσεων στις επίμαχες περιοχές, όπως είναι η Συρία στη Μέση Ανατολή, η Λιβύη, το Αιγαίο και η Ανατολική Μεσόγειος, δεν μπορείς να μη λαμβάνεις υπόψη σου αυτά τα δεδομένα… Όπως έχουμε ξαναπεί, δεν δογματίζουμε, αλλά κάνουμε την ευχή να φυλάει τον Πλανήτη μας ο Παντοδύναμος Θεός από τους «Σωτήρες» της Ανθρωπότητας! Το να προετοιμάζεται η Πατρίδα μας αποτελεί ισχυρό κίνητρο αισιοδοξίας!...

« Ο Κορίνθιος»




Δεν υπάρχουν σχόλια