Header Ads

4 ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ /Φ.1805

    

GIORGOS PIETRIS Πέμ 28 Ιουλίου 2022 
Σε τέσσερις (4) νέες μεταγραφές προχώρησε ο ΠΑΣ Κόρινθος ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό το έμψυχο δυναμικό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον Γιώργο Πιέτρη , Γ. Οικονόμου και άλλους Κορίνθιους επιχειρηματίες και υπό την προεδρία του Αλέξη Κούγια κινείται σε όλα τα επίπεδα τόσο οργανωτικά όσο και καθαρά ποδοσφαιρικά. Έτσι βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις μεταγραφές των 

1. Χαράλαμπου Σαξανίδη, επιθετικού, 22 ετών ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Μαρκόπουλου με την οποία και σημείωσε 17 τέρματα.

2. Χάρη Παναγιωτόπουλου, τερματοφύλακα, 28 ετών ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΟ Λουτρακίου 

3. Γιώργου Βοιδήλα, μέσου από τα Ισθμια, 20 ετών, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στους Αγίους Θεοδώρους και την προηγούμενη περίοδο με τον ΑΟ Λουτρακίου στη Γ’ Εθνική.

4. Χρήστου Δημητρίου, αμυντικού, 26 ετών, ο οποίος πέρυσι αγωνιστηκε με την ομάδα του Αετού Σπατών.

Επίσης επανέρχεται στις τάξεις του συλλόγου ένα ιστορικό του στελεχος ο φροντιστής Δημήτρης Αδαμαντίδης 
Ο Πας Κόρινθος 1963 ανακοινώνει επίσης 5 νέες μεταγραφές από το πάνω ράφι .

Συγκεκριμένα συμφώνησαν και θα είναι παρόντες στην έναρξη της προετοιμασίας την Δευτέρα , 3 ακόμη ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από Super League 2 και συγκεκριμένα 

5. Ο Λαρισαίος τερματοφύλακας Κούτσικος και οι γνωστοί Κορίνθιοι ποδοσφαιριστές Μπιτσάκος, που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου αλλά και με παρουσία στην Παναχαϊκή και σε άλλες ομάδες Super League 2 και 

6. Ο Ντερτιλής, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Διαγόρα Ρόδου.

Αποκτήθηκαν ακόμη τα 2 μεγαλύτερα ταλέντα αυτή την στιγμή της Κορινθίας και συγκεκριμένα 

7. Ο Παναγιώτης Παπανικολάου ,21 ετών , από τον Κύψελο Κορίνθου και 

8 Ο 18χρονος Παναγιώτης Ευθυμίου από τον Ηρακλή Λεχαίου και το Δ.Σ. του ΠΑΣ Κόρινθος θέλει να ευχαριστήσει τόσο τους αδελφούς Αναστασιάδη όσο και την οικογένεια Κριτσελά για την θερμή συμπαράσταση τους στο έργο της νέας Διοικήσεως του ΠΑΣ Κόρινθος Στις προπονήσεις έχουν κληθεί και προπονούνται, ανάμεσα σε όλους και οι 18χρονοι : Τασίνος Άγγελος, Γιαννιδάκης Βαγγέλης, Θεοχάρης Τάσος και Παπαδημητρίου.

Καθώς και 2 νεαροί αλλοδαποί ποδοσφαιριστές οι οποίοι, αν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις θα ενσωματωθουν στο δυναμικό της ομάδας.

Στον πρώτο φιλικό αγώνα, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου το Σάββατο 20. Αυγούστου ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ κέρδισε με σκορ 4-0 τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου… Με αυτές τις προσθήκες η ομάδα μας έχει ολοκληρώσει 14 μεταγραφές υπό τη νέα διοικητική ηγεσία σηματοδοτώντας μια ριζική αναδιάρθρωση σε όλα τα επίπεδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια