Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη /Φ.1807

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ
   


Παραβρέθηκα με μεγάλη χαρά και τιμή στη τελετή του Αγιασμού στο 2ο Γενικό Λύκειο Κιάτου, στο 1ο ΕΠΑΛ Κιάτου και στο Ειδικό Σχολείο Συκιάς

Ακόμα μια σχολική χρονιά ξεκινάει γεμάτη με ελπίδες για ένα παραγωγικό εκπαιδευτικό έτος προς όφελος όλων των μαθητών. Μια χρονιά όπου μετά από πολλά χρόνια έγιναν μόνιμες προσλήψεις στο εκπαιδευτικό προσωπικό ώστε να διευκολυνθεί η εκπαιδευτική διαδικασία. Ώστε και η εκπαιδευτική κοινότητα να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά να παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια και κυρίως τις απαραίτητες γνώσεις για την ολόπλευρη ανάπτυξη όλων των νέων της χώρας χωρίς διακρίσεις.

Στο Ειδικό Σχολείο μιλήσαμε και για στο θέμα του προσωπικού βοηθού, που είναι μια πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει σε πιλοτική βάση και θα επεκταθεί παντού . Γνωρίζω ότι το να σταθούμε και δίπλα στους γονείς είναι εξίσου σημαντικό όπως και στα παιδιά μας. Και μπορώ προσωπικά να σας διαβεβαιώσω την ιδιαίτερη ευαισθησία του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα αυτό. Προβλήματα θα υπάρχουν, αλλά θα επιλύονται με σχέδιο και δράσεις. Αυτό αποτελεί και προσωπική μου δέσμευση. Καλή Σχολική χρονιά!!!

Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη Σύμβουλος Πρωθυπουργού σε θέματα χωροταξίας


Δεν υπάρχουν σχόλια