Header Ads

Αυτοψία στο φράχτη του Έβρου – Συνεχείς περιπολίες και αποτροπή εισόδου μεταναστών /Φ.1798

   
 
Τις τελευταίες εβδομάδες καταγράφεται αυξημένη κινητικότητα στον Έβρο, ενώ σήμερα 30 μετανάστες προσπάθησαν να περάσουν το ποτάμι, ωστόσο η άμεση κινητοποίηση αρχών απέτρεψε είσοδο στη χώρα Αυξημένη είναι η κινητικότητα τις τελευταίες εβδομάδες στον Έβρο, όπου, όπως επισημαίνουν οι αρχές, γίνονται συχνά προσπάθειες παράνομης εισόδου στη χώρα από μετανάστες.

Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ  Χρήστος Νικολαΐδης, 30 μετανάστες προσπάθησαν να περάσουν το ποτάμι, ωστόσο η άμεση κινητοποίηση αρχών απέτρεψε είσοδο στη χώρα.

Οι αρχές, μάλιστα, επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται να ξαναζήσουμε όσα έγιναν τον Μάρτιο του 2020. Όπως φαίνεται στην αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στον φράχτη του Έβρου, οι περιπολίες δεν σταματούν ούτε δευτερόλεπτο. Στρατιώτες με όπλα στα χέρια ελέγχουν την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή.

Η αυτοψία που έγινε πάνω στην μεθοριακή γραμμή με την Τουρκία και κατέγραψε κάποιες από τις επιχειρήσεις του ελληνικού στρατού που έχουν μοναδικό σταθμό την προστασία των συνόρων μας από κάθε είδους επιβουλή. Newsroom


Δεν υπάρχουν σχόλια