Header Ads

Δημοτικά νέα Φ.1780

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Β.Νανόπουλος: Ισχυροποιούμε τους δεσμούς με τις Συρακούσες και σχεδιάζουμε σημαντικές δράσεις στο θέατρο «Ειρήνη Παππά»
  

Στο υπό κατασκευήν νέο ανοιχτό θέατρο «Ειρήνη Παππά» υποδέχτηκε το Σάββατο το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος εκπροσώπους του ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης».

Σκοπός της συνάντησης ήταν αφενός η επικαιροποίηση της αμέριστης στήριξης του δήμου Κορινθίων στην υποψηφιότητα των Συρακουσών για τον θεσμό της Πολιτιστικής πρωτεύουσας 2024 και αφετέρου η αξιοποίηση του θεάτρου με τον προγραμματισμό και την φιλοξενία δράσεων οι οποίες θα μετατρέψουν συνολικά την περιοχή σε σημείο αναφοράς στην Ελλάδα και τα εξωτερικό.

Στην συνάντηση το παρόν έδωσε η Πρόεδρος του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» κ. Ξένια Καλδάρα , ο εκπρόσωπος των Συρακουσών για τα πολιτιστικά θέματα στην Ελλάδα κ.Θεόδωρος Αγγελόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Κορινθίων κ.κ Σπύρος Ζαχαριάς, Δημήτρης Μπίτζιος και Γιώργος Πούρος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χιλιομοδίου κ.Γιάννης Καννέλος, οι κύριοι Γιάννης Μέξιας και Κωνσταντίνος Τσίρτσης, η κυρία Ιωάννα Κατσαρού και βεβαίως ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού, σκηνοθέτης και δημιουργός κ.Μανούσος Μανουσάκης.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στους ιστορικούς δεσμούς της Κορίνθου και των Συρακουσών, δεσμούς που ο δήμος ισχυροποιεί τόσο με την υποστήριξη της υποψηφιότητας στο θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, οι Συρακούσες έχουν ήδη προκριθεί στην λίστα των 10 πρώτων πόλεων ανάμεσα σε 50 συμμετοχές, όσο και με σειρά ενεργειών που ήδη έχουν προγραμματιστεί όπως είναι η επίσκεψη αντιπροσωπείας του δήμου Κορινθίων στις Συρακούσες το επόμενο διάστημα αλλά και η υποδοχή μελών του Ελληνικού θεάτρου των Συρακουσών το καλοκαίρι στην Κόρινθο, στις εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν στο ανοιχτό θέατρο «Ειρήνη Παππά».

Το θέατρο, όπως ανακοίνωσε ο κ.Δήμαρχος, θα είναι έτοιμο και θα εγκαινιαστεί το καλοκαίρι.

Βρείτε τα video των δηλώσεων εδώ:

https://www.youtube.com/ wa t c h ? v = wJ H S q W - H 0 C o 
https://www.youtube.com/ watch?v=WCRM67wLR24 https://www.youtube.com/ watch?v=p08-1LYbsJw





Συνάντηση Δημάρχου – Πρύτανη για την στέγαση και λειτουργία του Πανεπιστημίου στην Κόρινθο

  


Συνάντηση εργασίας είχε χθες στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ.Αθανάσιο Κατσή. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η λειτουργία και η στέγαση του Πανεπιστημίου στην Κόρινθο.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε στον κ.Πρύτανη πως αφού ολοκληρωθεί η πολεοδόμηση του στρατοπέδου θα εισάγει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο την παραχώρηση στο Πανεπιστήμιο δυο από τα κτίρια που θα περιέλθουν στην χρήση του.

Σημειώνεται πως ο χώρος που δημιουργείται δίπλα από το πάρκο αναψυχής είναι ο πλέον κατάλληλος όχι μόνο για την λειτουργία του ιδρύματος αλλά και για την ανάπτυξη και επέκταση του.

Η παραχώρηση στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου θα διατηρηθεί.






Αιτήσεις για τηλεοπτική κάλυψη στις «Λευκές περιοχές»
      


Ο Δήμος Κορινθίων ενημερώνει του κατοίκους τη κοινότητας Αθικίων ότι, από την 01/03/2022 ξεκινούν οι αιτήσεις για την πρόσβαση των κατοίκων των “λευκών περιοχών” στο πρόγραμμα τηλεοπτικής κάλυψης, και ο κύκλος των αιτήσεων λήγει την 15/03/2022.

Οι μόνιμοι κάτοικοι της κοινότητας Αθικίων οι οικίες των οποίων βρίσκονται εκτός τηλεοπτικής κάλυψης (λευκές περιοχές με επίγεια ευρυεκπομπή) και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρόσβαση σε τηλεοπτικό σήμα, θα πρέπει:

-είτε να κάνουν οι ίδιοιαίτηση ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση 
https:// www.gov.gr/ipiresies/polites-kaikathemerinoteta/telepikoinonies/ leukes-periohes, 
-είτε να απευθυνθούν στα ΚΕΠ, έχοντας μαζί τους τα εξής στοιχεία:

Αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της μόνιμης κατοικίας.
Αριθμοί σταθερού και κινητού τηλεφώνου 
Εκκαθαριστικό Taxisnet 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 
Ηλεκτρονική διεύθυνση (email).

Για να είναι βιώσιμο και υλοποιήσιμο το πρόγραμμα εγκατάστασης αναμεταδότη της DIGEA, στην περιοχή που ο Δήμος Κορινθίων θα προτείνει, θα πρέπει οι αιτήσεις να είναι τουλάχιστον 250-300 κατοικίες, και να δηλώσουν την επίγεια ευρυεκπομπή και το πακέτο της DIGEA






Σε ΦΕΚ το ΣΧΟΟΑΠ Τενέας μετά από 21 χρόνια!
-Σε τελική φάση το ΓΠΣ Άσσου – Λεχαίου και η πράξη εφαρμογής στο «Κεραμμυδάκι»
  


Λειτουργούμε γρήγορα και αποτελεσματικά και λύνουμε ζητήματα ετών σε όφελος του δήμου, των πολιτών, των επιχειρήσεων «Κλείνουμε στα 2 πρώτα χρόνια της θητείας μας μια ακόμα εκκρεμότητα ετών και αποδεικνύουμε πως η αποτελεσματικότητα και η ταχύτητα είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν την δημοτική μας αρχή!» 

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος ανακοίνωσε το μεσημέρι στα ΜΜΕ και στους Κορινθίους, έχοντας στο πλευρό του την Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας κ.Κωνσταντίνα Κόλλια, την υπογραφή και έκδοση του ΣΧΟΟΑΠ Τενέας, μιας διαδικασίας που ξεκίνησε πριν από 21 χρόνια! «Αλλάξαμε τον τρόπο διαχείρισης των ζητημάτων στην πολεοδομία και πετύχαμε το αποτέλεσμα. Αναλόγως λειτουργούμε σε όλα τα «ανοιχτά» πολεοδομικά ζητήματα του δήμου προκειμένου τον Οκτώβριο του 2023 να έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό του το Γενικό Πολεοδομικό του Δήμου Κορινθίων» σημείωσε ο Δήμαρχος ευχαριστώντας για την συνεργασία και την καθοριστική του παρέμβαση τον αρμόδιο Υφυπουργό Χωροταξίας κ.Νίκο Ταγαρά, την Αντιδήμαρχο κ.Κόλλια αλλά και το σύνολο των υπαλλήλων και στελεχών της Πολεοδομίας. 

«Παραλάβαμε το Γ.Π.Σ με πολλές εκκρεμότητες και ελλείψεις. Προχωρήσαμε στις διορθώσεις και στις μελέτες που ήταν απαραίτητες σε συνεργασία με την Βιώσιμη Πόλη και σήμερα ανακοινώνουμε τις θετικές εξελίξεις, την δημοσίευση στο ΦΕΚ Δ’ 63/2022 της έγκρισης του Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης της Δημοτικής Ενότητας Τενέας του Δήμου Κορινθίων» ανέφερε η Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνα Κόλλια. 

Η περιοχή έγκρισης του Σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Τενέας περιλαμβάνει τον αστικό και περιαστικό χώρο των Τοπικών Κοινοτήτων Αγιονορίου, Αγίου Βασιλείου, Κλένιας, Κουταλά, Στεφανίου και Χιλιομοδίου με όλους τους περιλαμβανόμενους σε αυτές οικισμούς. Το ΣΧΟΟΑΠ Τενέας περιλαμβάνει 3 οικιστικές επεκτάσεις στο Χιλιομόδι και από μία σε Κλένια, Σπαθοβούνι και Άγιο Βασίλειο και παράλληλα δημιουργούνται έξι διακριτές ζώνες προστασίας αρχαιολογικών, δασικών και φυσικών πόρων με σαφείς όρους και περιορισμούς.

Η Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στην τελική φάση των Γ.Π.Σ των Δ.Ε Σολυγείας και Σαρωνικού.

Ο Υφυπουργός Νίκος Ταγαράς που επι ημερών του ως Δήμαρχος Τενέας, το 2001, είχε ξεκινήσει η διαδικασία, έκανε λόγο για τις διαδικασίες που πλέον είναι ταχύτατες και βεβαίως για την σπουδαιότητα του Πολεοδομικού – Χωροταξικού σχεδιασμού που είναι θεμελιώδης για την υλοποίηση μικρών ή μεγάλων, δημόσιων ή ιδιωτικών έργων. «Είμαστε αποφασισμένοι -και το αποδεικνύουμε στην πράξη- να μη χάνεται ούτε μια μέρα, όποια εκκρεμότητα του παρελθόντος υπάρχει, την επιλύουμε και κοιτάζουμε το παρόν και το μέλλον με αποφασιστικότητα και ισχυρή βούληση για να πάει ο τόπος μας μπροστά.» 

Ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος ανακοίνωσε επίσης τις θετικές εξελίξεις στο Γ.Π.Σ της περιοχής Άσσου – Λεχαίου το οποίο βρίσκεται σε τελική υπογραφή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, αλλά και την ολοκλήρωση της Πράξης Εφαρμογής στην περιοχή «Κεραμμυδάκι» η οποία θα επιτρέψει την απομάκρυνση των αυθαιρέτων κατασκευών και την επιμήκυνση του παραλιακού πεζόδρομου από την περιοχή «καλάμια» έως το ύψος του Καπαγερίδη. Η δημοτική αρχή με σωστή διαχείριση, συγκεκριμένη στόχευση, ταχύτητα και συνεργασία με τις υπηρεσίες του δήμου και το Υπουργείο Περιβάλλοντος έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην ολοκλήρωση του Γενικού – Χωροταξικού σχεδιασμού για όλο το δήμο Κορινθίων, το εργαλείο που αποτελεί την βάση της ορθής ανάπτυξης, της δημιουργίας ενός ελκυστικού επενδυτικού πεδίου.





Συνεδρίαση Δ.Σ Κορινθίων για τους 5 νέους κυκλοφοριακούς κόμβους που θα ενώσουν την πόλη της Κορίνθου
  


Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων με αντικείμενο συζήτησης τις προτάσεις των 5 νέων κυκλοφοριακών κόμβων για την λειτουργική αναβάθμιση της Ν.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου και την σύνδεση της Κορίνθου που σήμερα χωρίζεται στα δυο από την Ν.Ε.Ο και υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην συγκοινωνία. Το σώμα με ομόφωνη απόφασή του καταθέτει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τις π α ρ α τ η ρ ή σ ε ι ς του εν όψει της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την προσεχή Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 και της συζήτησης σε αυτό της ΣΜΠΕ του έργου.





ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 
ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΡΡΗΜΟΣΥΝΗ
    


Ακούσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Δήμαρχο και διαβάσαμε στο σχετικό Δελτίο Τύπου του Δήμου τα κατορθώματα της Δημοτικής Αρχής και αναρωτιόμαστε.

Κε Νανόπουλε, Πότε επιτέλους θα πείτε την πραγματικότητα στους Κορίνθιους;

Πότε θα καταλάβετε ότι η κομπορρημοσύνη σας βλάπτει τα συμφέροντα της πόλης της Κορίνθου και του Δήμου γενικότερα;

Γιατί δεν έχετε το θάρρος να πείτε την πραγματικότητα;

Γιατί δεν αναγνωρίζετε ότι η διαδικασία της πολεοδόμησης του στρατοπέδου, ξεκίνησε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή με το Μνημόνιο Συναντίληψης και Συνεργασίας που υπέγραψε με τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αποστολάκη και το οποίο πριν δύο χρόνια αποκαλέσατε κουρελόχαρτο;

Γιατί αποκρύπτετε από τους δημότες ότι εσείς με μία φιλική σας κυβέρνηση πετύχατε το δυσμενέστερο αποτέλεσμα για την πόλη;

Γιατί δεν ομολογείτε ότι από τα 300 στρέμματα πήρατε με την συμφωνία σας μόνο τα 55;

Που ακριβώς θα γίνουν εκεί τα διοικητήρια ή έχετε δεσμευθεί ότι θα γίνουν στην Ποσειδωνία;

Γιατί δίνετε τέτοιους τεράστιους όρους δόμησης (12 μέτρα ύψος όταν η Μπαθαρίστρα, η Αγία Άννα, τα Αγιαννιώτικα, το Κεραμειδάκι, ο Άγιος Γεώργιος, έχουν διώροφα κτίρια);

Δεν καταλαβαίνετε ότι πλέον απαξιώνεται η αξία των οικοπέδων τους αφού κανείς δεν θα επιθυμεί να τα αγοράσει όταν υπάρχουν νέα με μεγαλύτερους όρους δόμησης; Δεν σέβεστε τις περιουσίες των δημοτών;

Γιατί δεν μας λέτε ότι η «συμφωνία» σας δεν έχει το πράσινο που έχει τόσο ανάγκη η πόλη;

Γιατί ενώ κόπτεστε τάχα για δημιουργία γηπέδων, κάνοντας αγορά οικοπέδου 450.000 €, δεχόσαστε την καταστροφή του έτοιμου γηπέδου ποδοσφαίρου του στρατοπέδου;

Γιατί δεν διαπραγματευτήκατε με το αρμόδιο Υπουργείο την διάθεση των αναγκαίων τεράστιων πιστώσεων που απαιτούνται για τη δημιουργία δικτύων οδικών, αποχέτευσης, ύδρευσης, δημοτικού φωτισμού, πλατειών κλπ;

Πάλι θα πληρώνει ο δημότης όπως με την εμμονή σας, που δείχνει φαινόμενα κακής διαχείρισης της περιουσίας των δημοτών, να δώσετε με τεράστια υπερκοστολόγηση σε ιδιωτικό τομέα τον ηλεκτροφωτισμό;

Αν προσθέσετε και την ανεξήγητη άρνηση σας να μειώσετε τα δημοτικά τέλη, δεν βλέπετε ότι οι δημότες δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά;

Κύριε Νανόπουλε, καταλαβαίνουμε μέχρι ένα σημείο την αγωνία σας να προσθέσετε κάτι στο ελάχιστο μέχρι τώρα έργο σας, (μιας και όσα γίνονται μέχρι τώρα είναι έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής, ο προγραμματισμός σας ανάγεται σε σημαντικές ενέργειες των ντόπιων Υπουργών και προσπάθειες της Περιφέρειας), αλλά δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό αυτό το τραγικό για την πόλη αποτέλεσμα.

Δεσμευόμαστε ότι θα τροποποιήσουμε αυτό το τερατούργημα προς όφελος των δημοτών και της πόλης της Κορίνθου.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 18/02/2022




ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ


«Πράσινο Σημείο» και «Γωνιές Ανακύκλωσης» αποκτά ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων
  


Την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για την κατασκευή ενός Πράσινου Σημείου και τη δημιουργία τριών Γωνιών Ανακύκλωσης πέτυχε ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, συνολικής δημόσιας δαπάνης 1.406.286,09 ευρώ.

Η Κατασκευή του Πράσινου Σημείου χωροθετείται σε έκταση 9,28 στρεμμάτων στο δημοτικό οικόπεδο που βρίσκεται στην θέση «Θρουβάλα», καλύπτοντας τμήμα αυτής, και υλοποιείται σε συμφωνία με τα προβλεπόμενα στον Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Πελοποννήσου και το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου. Το Πράσινο Σημείο θα αποτελέσει έναν οργανωμένο χώρο, οριοθετημένο και διαμορφωμένο με την κατάλληλη υποδομή και εξοπλισμό, ώστε οι πολίτες να αποθέτουν χωριστά ανακυκλώσιμα αστικά απόβλητα ή χρησιμοποιημένα αντικείμενα, προκειμένου αυτά να προωθηθούν για ανακύκλωση ή για επαναχρησιμοποίηση.

Συμπληρωματικά, θα δημιουργηθούν τρία (3) Πράσινα Σημεία Συλλογής («Γωνιές Ανακύκλωσης») που θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία στα Δημοτικά Διαμερίσματα Ισθμίων, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων. Οι «Γωνιές Ανακύκλωσης» αποτελούν ένα ενιαίο σύστημα πολλαπλών κάδων (12 περιέκτες) σε προκατασκευασμένο οικίσκο και φέρουν κατάλληλο ηλεκτρομηχανολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό με αισθητήρες πλήρωσης κάδων και καταμέτρησης των συλλεγόμενων υλικών, σύστημα τηλεμετάδοσης μέσω WiFi, καθώς και δυνατότητα αναγνώρισης χρήστη μέσω κατάλληλου αναγνωριστικού όπως QR-code.

Το σύνολο του έργου του Πράσινου Σημείου και των Γωνιών Ανακύκλωσης περιλαμβάνει εκτός των δράσεων συλλογής, ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης υλικών, δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ομάδων, σχολείων, φορέων, συλλόγων και πολιτών σε θέματα ανακύκλωσης και ορθής διαχείρισης αποβλήτων, με έμφαση στο τρίπτυχο Μείωση – Επαναχρησιμοποίηση - Ανακύκλωση.

Πρόκειται για ένα σημαντικό περιβαλλοντικό έργο που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 20142020» και τον Άξονα Προτεραιότητας «Διατήρηση και προστασία του περιβάλλοντος – Προαγωγή της αποδοτικής χρήσης των πόρων (ΤΣ)», με συγχρηματοδότηση από το Ταμείο Συνοχής.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε πως «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της διαχείρισης των αποβλήτων. Με τη δημιουργία του Πράσινου Σημείου και των Γωνιών Ανακύκλωσης ενισχύουμε την περιβαλλοντική συνείδηση των πολιτών και διαμορφώνουμε μια νέα νοοτροπία στα ζητήματα διαχείρισης των απορριμμάτων. Συμπληρωματικά με τις νέες αυτές «δομές» θωρακίζουμε καλύτερα τη δημόσια υγεία, προστατεύουμε το περιβάλλον και δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες για την καθημερινότητα όλων μας.

Ευχαριστώ θερμά τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νικόλαο Ταγαρά για το διαρκές ενδιαφέρον του για τον τόπο μας, την αγαστή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει και την καθοριστική συνδρομή του ώστε να υλοποιηθεί και αυτό το σπουδαίο έργο».

Γραφείο Τύπου



ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ - ΒΟΧΑΣ


Παραλαβή σχολικού εξοπλισμού για τα σχολεία του Δήμου Βέλου Βόχας

  


Ξεκίνησε ήδη η παραλαβή σχολικού εξοπλισμού (καρέκλες, θρανία, έδρες, βιβλία, παιχνίδια, αρχειοθήκες, παγκάκια κ.α) στα σχολεία του Δήμου Βέλου Βόχας από τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚΤΥΠ) για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών τους.

Τα σχολεία του Δήμου μας, σε συνεργασία και με τις σχολικές επιτροπές του Δήμου, είχαν υποβάλει τα σχετικά αιτήματα τα οποία και έγιναν δεκτά από το ΚΤΥΠ.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί η παραλαβή του σχολικού εξοπλισμού σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΤΥΠ για την ανταπόκρισή της στα αιτήματα των σχολικών μονάδων του Δήμου και ιδιαίτερα θέλει να ευχαριστήσει τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νίκο Ταγαρά και τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστο Δήμα των οποίων η συμβολή τους ήταν πολύτιμη στην επίσπευση των διαδικασιών.



ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ


500 χιλ. ευρώ για αποκατάσταση και συντήρηση της εθνικής οδού στον κόμβο του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Νεμέας

  


Η Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών και αιτήσεων συμμετοχής στην μέσω του ΕΣΗΔΗΣ ανοικτή διαδικασία για το προϋπολογισμού 500.000 ευρώ έργο αποκατάστασης της ρύθμισης της κυκλοφορίας και συντήρησης της εθνικής οδού στον κόμβο του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Νεμέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια