Header Ads

Μερικές από τις αναρτήσεις στο facebook Φ.1775

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ
facebook

Κυριάκος Κόκκινος
Δικηγόρος - Coach







Άλμπουμ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ - ΚΙΝΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ

Η Κίνηση Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ πραγματοποίησε το τριήμερο 14 έως 16 Ιανουαρίου 2022 την τρίτη Συνάντηση Ολικού Επαναπρογραμματισμού (ΣΟΛΕ), ως συνήθως σε συνθήκης υπαίθριας διαβίωσης, σε σκηνές στη φύση, με θέμα ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους/ες και την ομάδα ΟΔΕΥΩ ως σύνολο, για την ανταπόκριση στην πρόσκληση για συμμετοχή στις τακτικές ετήσιες υπαίθριες συναντήσεις μας, που αποσκοπούν στο να βοηθήσουν τους συμμετόχους να ενεργοποιήσουν το σύνολο του όντος τους, να το εναρμονίσουν, να γυμνάσουν τις ικανότητές τους στο σώμα, την ψυχή και το πνεύμα, να ξεκαθαρίσουν τα σημαντικά εντός τους, να θέσουν στόχους ουσίας και να ανακαλύψουν τις δυνάμεις επίτευξής τους και μέσα σε όλα αυτά να ανακαλύψουν τους νόμους της συλλογικότητας, της αρμονικής επικοινωνίας και συνεργασίας, της ένθερμης αγάπης, σεβασμού και ανιδιοτελούς προσφοράς!.

Αυτή ήταν η τρίτη ΣΟΛΕ και η ενέργεια της ομάδας, το ήθος κι η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του προγράμματος ΥΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, μας αποζημίωσε όλους, για τις αντιξοότητες της χειμερινής διαβίωσης στη φύση, με μοναδικά βιώματα, που μεταμορφώνουν, πάντα προς το καλό!
  

Θα μείνουν σφραγισμένες στη μνήμη μας οι ανεπανάληπτες ώρες, που μοιραστήκαμε με αλληλοσεβασμό, αλληλεγγύη, μοίρασμα όσων καθένας κατέχει αλλά κυρίως ΕΙΝΑΙ , η αναζωογονητική πορεία στο βουνό και η βουτιά στα κρύα νερά του καταρράκτη του Βαλανάρη, οι μεταμορφωτικοί μας διάλογοι και διαλογισμοί, οι ασκήσεις στον καθαρό αέρα με το χειμερινό ήλιο να μας προσφέρει το ΦΩΣ και την Ενέργειά του, διαλύοντας σκότη, αμφιβολίες, φόβους, επιφυλάξεις και κάθε αρνητικότητα, οι Προσευχές και η χαρά και χάρη της συντοφικότητας γύρω από τη νυκτερινή και πρωινή υπαίθρια εστία, κάτω από τον Ουράνιο Θόλο, του Άνω Ούρου και Φρουρού της όλης Ανθρωπότητας και του Σύμπαντος Κόσμου!

Τον πνευματικό και ολικό μας επαναπρογραμματισμό συμπλήρωσε η ανάγνωση και συζήτηση του εκπληκτικού έργου ζωής του Μεγίστου Αυτοκράτορα και Στωικού Φιλοσόφου Μάρκου Αυρηλίου «Τα εις Εαυτόν»!

Ολοκληρώσαμε τον κύκλο και αυτής μας της συνάντησης έχοντας πληρέστερα κατανοήσει τους νόμους της υλικής και πνευματικής επιβίωσης, που τόσο έχουν καταστεί ασαφείς και έχοντας έμπρακτα ενισχύσει τα νήματα, που συνδέουν όλους τους εν αγαθώ αγωνιστές του Κόσμου μας, μεταξύ τους, άριστα και άρρηκτα τεχνουργημένα, καθώς μόνον δι’ αυτών οδηγούμαστε στην πηγή της ζωής, στον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα!

Κάπως έτσι ο Κόσμος μας σηκώνεται ψηλά και καθένας από εμάς, σε αρμονική σύνδεση με όλους τους λοιπούς, αναλαμβάνει υπεύθυνα, ελεύθερα και με χαρά, την εκπλήρωση του ατομικού του έργου εντός της συλλογικότητας.

Σας εύχομαι να παραμείνετε Υγιείς, Όμορφοι , Ωραίοι και Εντελείς στον αγώνα, ως Έλληνες, Άνθρωποι και Χριστιανοί, εν αγαθώ συντονισμένοι μέχρι την επόμενη συνάντησή μας!

Κυριάκος Κόκκινος, 
Δικηγόρος, Coach, CSAP, Εκπαιδευτής Ενηλίκων, 
Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια