Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ - ΒΙΛΙΑΛΗ φ.1767

Της πρώην Βουλευτή Ν.Δ. Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη

Εκδήλωση απονομής των βραβείων Hercules sustainability.
  


Η Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κα Μαριλένα Σούκουλη παρευρέθη σε εκδήλωση απονομής των βραβείων Hercules sustainability που διοργάνωσε την Κυριακή το απόγευμα το ICC Women Hellas στο Μουσείο Περιβάλλοντος στην Στυμφαλία. Απένειμε τιμητική πλακέτα στις γυναίκες - στελέχη του Experience Perachora, κυρίες Κωνσταντίνα Ράπτη, Ασημίνα Γιαννούλη, Γεωργία Ράπτη, Μαρίκα Γεωργίου, Φωτεινή Παππά και Χρυσούλα Παππά .

Η κα Σούκουλη συνεχάρη θερμώς τις γυναίκες που βραβεύτηκαν στην εκδήλωση αναφέροντας πως στα πρόσωπα τους, τιμούμε την γυναίκα που τολμά να δημιουργεί, που τολμά να καινοτομεί, που τολμά να ανοίγει νέους δρόμους επιχειρηματικότητας, αποτελώντας παράδειγμα θάρρους και πίστης ότι οι γυναίκες μπορούν να τα καταφέρουν σε κάθε πεδίο της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής. Το πράσινο επιχειρείν μπορεί και πρέπει να έχει γυναικείο αποτύπωμα.

Οι κορινθιακές επιχειρήσεις δηλώνουν δυναμικά παρούσες σε αυτήν την προσπάθεια.

Συνεχάρη επίσης και τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία που ενισχύει τον ρόλο της σύγχρονης Γυναίκας στο επιχειρείν . Κλείνοντας μίλησε για το ευρύ φάσμα δράσεων του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησης του που αφορούν την Κλιματική Κρίση, το Περιβάλλον και τον Τουρισμό, τονίζοντας την στόχευση της Ελλάδας να πρωταγωνιστήσει και να αναβαθμιστεί σε πρότυπο Πράσινο Παγκόσμιο Τουριστικό Προορισμό. Η Κορινθία μας σε αυτό το νέο Τουριστικό Περιβάλλον θα έχει εξέχουσα θέση, όπως ακριβώς της αξίζει.

Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη 
Σύμβουλος Πρωθυπουργού σε θέματα χωροταξίας







Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη


Η εκκλησιαστική και λαογραφική μας κληρονομιά σε συνδυασμό με το σύγχρονο πολιτισμικό μας αποτύπωμα δημιουργούν την ιστορική μας μοναδικότητα. Η ευρύτερη περιοχή της Περαχώρας αποτελεί ένα παράδειγμα με πλούσια παράδοση που θα πρέπει να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε προς όφελος όλων των πολιτών της περιοχής





Δεν υπάρχουν σχόλια