Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ - ΒΙΛΙΑΛΗ Φ.1759

Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη 
Σύμβουλος Πρωθυπουργού

Παραμένει δίπλα στους πολίτες της Κορινθίας και τα προβλήματά τους
    


Δίπλα στους πολίτες της Κορινθίας και τα προβλήματά τους παραμένει η κα Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη, που πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε χωροταξικά θέματα. 

Επειδή έχουμε γνώση τι σημαίνει να είσαι Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε μία Κυβέρνηση εξουσίας, αναζητήσαμε την πρώην Βουλευτή Μαριλένα Σούκουλη και είχαμε μία, υπό τύπον συνέντευξης, συζήτηση για τα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος που την απασχόλησαν την τρέχουσα εβδομάδα. Όπως πάντα πρόθυμη η Μαριλένα, μας είπε:

Με απασχόλησε σοβαρά και έκανα παρεμβάσεις για τα επιτραπέζια σταφύλια μετά τις καταστροφές λόγω καύσωνα . Έθεσα το πρόβλημα στον Ανδρέα Λυκουρέντζο, Διοικητή ΕΛΓΑ και είχα επίσης επικοινωνία με τον διευθυντή Σπήλιο Λιβανό του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ τροφίμων για τις αγροτικές περιοχές Ζεμενού, Άσσου και Στιμάγκας, οι οποίοι επέδειξαν ενδιαφέρον. Ελπίζω βάσιμα να υπάρξει εντός των προσεχών ημερών εξέλιξη. .Φυσικά συμμετείχα στην ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελίδιο, ενώ κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Πρωθυπουργού στα περίπτερα της Δ.Ε. Θεσσαλονίκης είχα επαφή με την Υπουργό Πολιτισμού κα Μενδώνη και της έθεσα υπόψη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μοναστήρι Ζάχολης.

Συνεχίζοντας τις απαντήσεις σε ερωτήματα του «Κορίνθιου», η Μαριλένα Σούκουλη, είπε ότι: Είχα συνάντηση γνωριμίας με το νεοσύστατο Σωματείο Συνοριακών Φυλάκων Κορίνθου. Έμεινα πραγματικά ενθουσιασμένη από τον επαγγελματισμό τους, καθώς και την διάθεση τους για προσφορά στην κορινθιακή κοινωνία . Αυτονόητα θα είμαι δίπλα σε κάθε δίκαιο αίτημα τους. Καλή επιτυχία στο έργο τους!

Δίπλα στον πρωθυπουργό στο Στεφάνι Κορινθίας.

Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ και οι συνέπειές της είναι ορατές σε όλους μας. Τώρα είναι η ώρα να παράγουμε Πράσινη Ενέργεια σε μια χώρα που έχει όλα τα φυσικά στοιχεία για να το κάνει πράξη. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και η Κορινθία θα πρωτοστατήσει σε αυτή την προσπάθεια για ένα πιο πράσινο μέλλον για όλους μας

Δίκτυα φράγματος Ασωπού

Από την αρχή της βουλευτικής μου θητείας έθεσα, ως πολιτικό στόχο την στήριξη του δίκαιου αιτήματος για την δημιουργία των δικτύων του φράγματος του Ασωπού, ώστε να επωφεληθούν οι οικογένειες της Κορινθίας, που απασχολούνται με την αγροτική παραγωγή και να μην καταλήγει το νερό της βροχής στη θάλασσα, όταν η λειψυδρία μας κτυπάει προειδοποιητικά την πόρτα..

Κατόπιν ενημέρωσης από το Γραφείο του Υφυπουργού Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη, είμαι στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσω ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την δημοπράτηση του έργου στις Αρχές του 2022. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν διαχρονικά ώστε να φτάσουμε στο σημείο να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών και ιδιαίτερα των αγροτών μας, για την δημιουργία των κατάλληλων υποδομών που θα αξιοποιήσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, κατέληξε η Μαριλένα και την ευχαρίστησα για την προθυμία της και το ενδιαφέρον της για την Κορινθία… Ε.Κ.



Η σύμβουλος του Πρωθυπουργού Μαριλένα Σούκουλη επισκέφθηκε κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς το Ειδικό Νηπιαγωγείο, το Ειδικό Δημοτικό καθώς και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου. Ευχήθηκε στα παιδιά και στους διδάσκοντες να έχουν μια δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία. Η Μαριλένα συνεχίζει σταθερά να είναι Παρούσα και Δίπλα, στους πολίτες της Κορινθίας.
  



Δεν υπάρχουν σχόλια