Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΜΑ Φ1759

Δήμας Χρίστος 
Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 
Βουλευτής Κορινθίας

Η παρουσία Δήμα στη ΔΕΘ και το εγκωμιαστικό σχόλιο του Άδωνι
  

Ιδιαίτερα δυναμική παρουσία είχε ο Χρίστος Δήμας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τις προηγούμενες ημέρες. Με δική του πρωτοβουλία διοργανώθηκαν τα πρώτα βραβεία νεοφυούς επιχειρηματικότητας όπου παρουσία του Πρωθυπουργού, ανάμεσα σε 250 εταιρείες που συμμετείχαν, βραβεύτηκαν οι 10 οι οποίες είχαν διακριθεί.

Επίσης ο Χρίστος Δήμας, μαζί με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μίλησαν για τις Νεανικές Δεξιότητες στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης για τα προγράμματα Erasmus στον τομέα της Νεολαίας και στο Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης.

Επιπλέον ήταν ομιλητής σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας, στο πλασίο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο την κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων.

Ο Χρίστος Δήμας έλαβε ιδιαιτέρως εγκωμιαστικά σχόλια για την παρουσία του. Ιδιαίτερα ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην πολιτική πιστεύω ότι η δημόσια αναγνώριση της καλής δουλειάς κάποιου είναι και ζήτημα δικαιοσύνης και παραδείγματος. Στα 2 χρόνια της συνεργασίας μου με τον Χρίστο Δήμα οφείλω να πω ότι έχω μείνει έκπληκτος από τον επαγγελματισμό, το όραμα και τον χαρακτήρα του. Εύγε!»




Στα εγκαίνια Φ/Β πάρκου στο Στεφάνι με το πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
  

Την Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε στο Στεφάνι Κορινθίας ένα νέο, υπερσύγχρονο φωτοβολταϊκό πάρκο που είναι το μεγαλύτερο στην Πελοπόννησο. Είναι ακόμα μια σημαντική επένδυση που γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια στη Κορινθία μετά από τις επενδύσεις της Landis, της Calpack, της μονάδας επεξεργασίας κάνναβης κ.α. που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και βουλευτής του Νομού μας Χρίστος Δήμας, ο οποίος συνόδευε τον Πρωθυπουργό στα εγκαίνια, δήλωσε: «Η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της γενιάς μου και όχι μόνο. Ειδικότερα στην Κορινθία φέτος το καλοκαίρι οι αγρότες βίωσαν τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής με τις εκτεταμένες ζημιές από τον παρατεταμένο καύσωνα και τον παγετό. Η επένδυση της R Energy 1 συμβάλλει τόσο στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής όσο και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην ευρύτερη περιοχή της Τενέας»






Δεν υπάρχουν σχόλια